sitler Odesláno 18. květen 2024 Odesláno 18. květen 2024 Od včerejška je v Pardubicích v bazénu český mistrak v plavání s ploutví, kde plave i dcera. Takže dneska bude celej den na bazénu:D. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. květen 2024 Odesláno 18. květen 2024 Po zimě a deštích se mi jaksi hnuly zemní vruty (vysoká spodní voda tomu asi taky neprospívá) a celej altán se začal bortit na stranu. Tak snad to na mě nespadne xD Citovat
PaKr Odesláno 18. květen 2024 Odesláno 18. květen 2024 Tak dneska jsme přímo v aréně teď jsme byli na Kanada - Finsko a za chvíli jdem na naše regius, Goldinka, MJSytic a 2 další ohodnotil 5 Citovat
jirka307 Odesláno 18. květen 2024 Odesláno 18. květen 2024 Tak dnes jsem jse konečně pustil tchánovi do rekonstrukce koupelny - musel čekat 2roky nebyl čas Péťa, pavelu96, Milan+ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Péťa Odesláno 18. květen 2024 Odesláno 18. květen 2024 Mladý jede ve středu na STK, tak jsem ho donutil umýt auto a zjistili jsme, že mu nesvítí levá parkovačka. Hyundai Getz - světlo muselo celé ven, celkem 8 šroubů Myslel jsem, že starý auta jsou v pohodě, ale bohužel ani ty ne A když už byla venku wapka, tak jsem ošmrdlal i FoFo a Béčko. Neuvěřitelné Milan+ a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Goldinka Odesláno 18. květen 2024 Odesláno 18. květen 2024 Vyhrála jsem v místním turnaji v bowlingu a šipkách První místo v kategorii žen jirka307, RichVa, PaKr a 6 další ohodnotil 9 Citovat
radim.1008 Odesláno 18. květen 2024 Odesláno 18. květen 2024 Dnes jsme se byli u nás podívat na okrskové soutěži. Děti dělali ukázky dospělým. PaKr, pavelu96, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Goldinka Odesláno 20. květen 2024 Odesláno 20. květen 2024 Někdy si říkám, proč se mi smůla lepí na paty. Co vyzařuju, že se musí pos*at vždycky něco, co zrovna fakt nepotrebuju. Měsíc se mi nepodařilo jet na chalupu posekat trávu - buď bez auta, nebo marod ja/malá, nebo počasí (za deště to nemá smysl, že jo). Po více než šesti týdnech jsem konečně dojela, byť budu muset normálně pracovat, ale s tím, že aspoň ušetřím cestu a za dvě odpoledne to v pohodě zkulturnim. Chtěla jsem dnes posekat na nejvyšší možnou výšku sekačky a zítra to už jen přejet na o dost nižší (aby to vydrželo). Ani ne čtvrt zahrady, cuknutí a kolečka sekačky v... Prostě se odporoucely. Soused mi na to koukl, je to milý a velmi šikovný pán. Žel, opravit nelze, praskly plast a na tom nejblbejsim místě. Půjčil mi jejich maličkou sekačku, díky za ní... Přejela jsem na nejvyšší možný půl zahrady. Tam, kde je do výšky mého pasu tráva nebo ta část zahrady, kde se sekačka dusí kvůli příšerně husté trávě, tam to nedám. Zítra jedu shánět sekačku do Pardubic, podmínkou bude, abych ji bez krabice narvala do brouka (kde je FoFo? Mechanik mi už druhý měsíc říká, že bude). Vážně si někdy říkám, proč? Kdyby to byla jen sekačka. V posledních měsících se se*e fakt všechno, co jde... Neexistuje nějaký kouzlo, mantra, něco co snim/vypiju a smůla se posune o dům dál? Citovat
radim.1008 Odesláno 20. květen 2024 Odesláno 20. květen 2024 Musíš věřit a on to chytne někdo jiný. Jak daleko od nás máš chalupu? Dnes jsem po 14dnech sekal zahradu. 14dní je už moc, když je dostatek vláhy. Citovat
Goldinka Odesláno 20. květen 2024 Odesláno 20. květen 2024 Asi 50km. Já věřím. Ale evidentně nějak špatně zítra se zastavím v Pardubicích, něco vyberu, sekačku tu budu potřebovat tak jako tak. Bez krabice a se sklopenyma sedackama to bude muset jít. V pume jsem odvozila skříně z ikey, bicí... V broukovi to musí přece taky jít.. Citovat
radim.1008 Odesláno 20. květen 2024 Odesláno 20. květen 2024 To není tak daleko, do hodinky cesty. Kdyby něco dej vědět. Péťa a Goldinka ohodnotil 2 Citovat
Goldinka Odesláno 20. květen 2024 Odesláno 20. květen 2024 Díky moc, Radime radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 20. květen 2024 Odesláno 20. květen 2024 Jakže vysokou trávu to bereš tou sekačkou? Nad 20cm už to je podle mne rychlejší kosou a pak to tou sekačkou dorovnat. Se nedivím, že ti udělala papa. Na vysokou trávu raději někde půjčit toto. Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Goldinka Odesláno 20. květen 2024 Odesláno 20. květen 2024 @Dave_k v jedné části zahrady je hodně vysoká, v další o dost nižší, ale příšerně hustá. Stará sekačka - celokovova, než ji po nějakých 20 letech odešel motor, to dávala bez problémů. A tou hechtkou, kterou tu mám posledních asi pět let, jsme tu sekali i vyšší trávu než je teď. Cosi plastového, co drží výšku koleček prasklo a zadní kolečka už nejezdí a plandaji. Kosou to nedám. Z tohohle nástroje mám hrůzu. A tu věc v odkazu sem nemám jak dopravit. Krovinak to nebere, strunovce se pořád odsekava struna. Jsem jelito. Vím to. Potřebovala jsem si postesknout. Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 20. květen 2024 Odesláno 20. květen 2024 Tak jedině šikovnej soused s traktůrkem alá MJSytic co by to za drobnou úplatu přejel? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. květen 2024 Odesláno 20. květen 2024 (upraveno) Hecht nikdy. Weibang je takovej tank mezi sekačkama. Ale pokud ne ten tak třeba GTM, nebo Riwall. Jinak když to nemaš jak dovezt objednej v eshopu, doveze to kuryr. Každopadne pokud chceš sekat jen vyšší trávu tak pptom mulčovač. Nevim ale jakou plochu to maš. Upraveno 20. květen 2024 uživatelem Radek Hurvajz ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Goldinka Odesláno 20. květen 2024 Odesláno 20. květen 2024 (upraveno) Já to obvykle takhle zarust nenechám. Jen teď to prostě všechno blbě vyšlo. Jezdím sekat co dva, max tři týdny, abych předešla tomu, co tu narostlo teď za ten měsíc a půl. Objednat můžu. Jenže než to přijde, to už tady zase nebudu. Proto musím zajet zítra a vybrat něco v pce a rovnou to sem nějak dostat. Ve středu ráno musím odjet. Nechat to tu další dva týdny to už se tu na to můžu rovnou vykašlat a počkat až přijdou vedra a všechno chcipne. BTW, už je to vlákno spíš do sekaček než "co jsme dnes udělali"... @Dave_k soused má zlomenou nohu a ti, které tu znám, jsou už ve věku, kdy jsou rádi, že jsou rádi... Upraveno 20. květen 2024 uživatelem Goldinka Citovat
ozzy56 Odesláno 21. květen 2024 Odesláno 21. květen 2024 mám taky tu bubnovku, hlavní výhoda je v tom, že když se nějak nedaří a nemůžu přijet na chatu, bubnovka to poseká i po dvou --třech měsících, je to prostě tank na vysokou trávu tak dnes už jedna infarktovka za mnou, v opavě mě nepustil autobusák na rondlu--brzdil jsem nadoraz, je smutné, že dneska se nedá spolehnout ani na řidiče autobusu, co byla vždycky šlechta mezi šoférama , ale pak mě dorazila manželka, že jsem ho měl pustit, protože on jel zprava , a to má řidičák , takže až na chatu bylo v autě veselo Péťa a Dave_k ohodnotil 2 Citovat
Akoc Odesláno 21. květen 2024 Odesláno 21. květen 2024 (upraveno) Manželke by pomohlo, ak nebola pred vjazdom na kruháč značka "daj prednosť v jazde". Upraveno 21. květen 2024 uživatelem Akoc Citovat
ozzy56 Odesláno 21. květen 2024 Odesláno 21. květen 2024 to ano, ale tuhle značku jsem u rondlu ještě nikde neviděl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.