Hafity Odesláno 27. únor 2024 Odesláno 27. únor 2024 Tak jsem byl dnes oficoš naposled v pracovním procesu.... radim.1008, Péťa, zbynek..s a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. únor 2024 Odesláno 27. únor 2024 (upraveno) @HafityTy už taky? Není to nějak brzy? Upraveno 27. únor 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Medvěd Odesláno 28. únor 2024 Odesláno 28. únor 2024 před 8 hodinami, RichVa napsal: nechci Ti brát iluze, ale viděl bych to na kombajn Massey Fergusson Activa v jejich standardních barvách https://www.agrocentrumzs.cz/kombajn-massey-ferguson-activa Může být Nicméně pro mě to na první pohled BYL kombajn v barvách hasičů, fotil jsem ho hlavně pro nejmladšího hasiče a traktoristu, člena P-C od Žamberka radim.1008 a RichVa ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 28. únor 2024 Odesláno 28. únor 2024 Ne dnes ,ale včera se bylo tady. Moc hezká beseda. https://zpravyceskyraj.cz/krest-knihy-autogramy-s-pribehem-v-mestyse-pecka/ Citovat
Hafity Odesláno 28. únor 2024 Odesláno 28. únor 2024 před 21 hodinami, Radek Hurvajz napsal: @HafityTy už taky? Není to nějak brzy? No je to o dost dřív, než vypočtené datum. Ale než byla změna na tři roky tak to šlo o pět let. Což jsem splňoval. V podstatě už jsem "tam" mohl být před třinácti měsíci.... Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 28. únor 2024 Odesláno 28. únor 2024 @Hafity to máš předdůchod nebo předčasný? Ten předdůchod,ten šel o pět let. Citovat
Hafity Odesláno 28. únor 2024 Odesláno 28. únor 2024 Předdůchod šel o pět. Ale když jsem se na úřadu ptal, jestli budou chtít doložit, že mám dostatečně "nasysleno", tak mi bylo řečeno, že v současné době už je to jinak a v podstatě je to můj problém.... Citovat
Milan+ Odesláno 28. únor 2024 Odesláno 28. únor 2024 Tak to se budu muset trošku informovat,takže nemusíš skládat na účet žádné kačky jako to bylo? Stačí oddělané roky jo? Citovat
Hafity Odesláno 28. únor 2024 Odesláno 28. únor 2024 Po mně úřad nic nechtěl a vyjádření z Prahy bylo, že prej od 1.3.2024.... Citovat
ozzy56 Odesláno 28. únor 2024 Odesláno 28. únor 2024 ale když se nějaké kačky nasyslí, tak to nevadí , třeba se stane co nám, že ti zmr*di nahoře vás okradou za bílého dne a odvolání není, leda tak v lampovně dýzl a Medvěd ohodnotil 1 1 Citovat
Hafity Odesláno 28. únor 2024 Odesláno 28. únor 2024 (upraveno) Já jsem tak nějak dopředu počítal s větším krácením a o to více jsem "syslil" Upraveno 28. únor 2024 uživatelem Hafity Jsem ***.... Milan+ a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 28. únor 2024 Odesláno 28. únor 2024 (upraveno) Dneska jsem byl pracovně s HMCH v Hořovicích. Kluci tam měli několik přednášek o forenzní analýze a hned na začátku první hodiny (někdy si jdu na chvíli sednout s klukama do třídy) jsem si všiml, že je učitelka během výkladu na poměrně dlouhou chvíli vyvedla na chodbu. Přemýšlel jsem jakej mohli udělat kiks a nic mě nenapadlo. Při zpáteční cestě jsem na to téma zavedl řeč (po té první hodině jsem třídu opustil) a dozvěděl jsem se, že v Hořovicích se stala nedávno velká tragedie, kdy tam otec rodiny zavraždil manželku a dvě děti, týden s nima bydlel a pak se odjel na druhý konec republiky zabít. No a protože ty děti chodily na stejnou školu, kde kluci přednášeli o forenzní analýze, kde se samozřejmě mluví i o vraždách, mrtvolách, děcka si sami zkouší otisky prstů atd., tak je paní učitelka mimo třídu upozornila, ať ten výklad poněkud zjemní, že jsou děcka ještě z toho všeho rozhozená O HMCH je ve školách takový zájem, že se výjezdy a témata plánují na měsíce dopředu - když paní učitelka objednávala forenzku, nemohla tušit, co se v Hořicích stane a tak bylo jen dobré, že kluky upozornila, když začala mít pocit, že by to mohlo být na děti moc Upraveno 28. únor 2024 uživatelem Medvěd Klemoň a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 28. únor 2024 Odesláno 28. únor 2024 (upraveno) Kdyby o HMCH chtěl někdo vědět víc a třeba si výjezd na školu potomka objednat (školu to nic nestojí, max. oběd pro lektory a u HMCH 1 smetanu na zmrzlinu) https://www.vscht.cz/hmch Upraveno 29. únor 2024 uživatelem Medvěd Citovat
Klemoň Odesláno 3. březen 2024 Odesláno 3. březen 2024 No protože to vypadá, že se mi prostě nepodaří sehnat svezení v klasické lodi z USA viz vzorové foto, tak jsem si spravil náladu a zaplatil si svezení v modernách . . . PS: Už mi blikla i myšlenka, že bych to snad i koupil , ale . . . . . . . . Typ motoru: V8 Výkon motoru 330 kW / 450 koní / 530 Nm Objem motoru: 4.951 ccm Zrychlení z 0 na 100 km/hod.: 4,6 s Typ motoru: V8 Zdvihový objem: 6 059 ccm Nejvyšší výkon: 312 kW Nejvyšší toč. moment: 570 Nm Zrychlení z 0 na 100 km/h: 4,7 s Milan+, regius, PaKr a 2 další ohodnotil 5 Citovat
dýzl Odesláno 3. březen 2024 Odesláno 3. březen 2024 V 27. 2. 2024 at 21:08, Hafity napsal: Tak jsem byl dnes oficoš naposled v pracovním procesu.... Tak jako taky důchodce blahopřeji Hafity ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 3. březen 2024 Odesláno 3. březen 2024 Pozor BAN alert!!! Nechal jsem ten @ozzy56 příspěvek bez povšimnutí, protože na něj nikdo nereagoval, ale bohužel @Charlie 1 a @Milan+ asi mají potřebu rozdmýchat politické vášně. Nebudu váhat všechny, kteří se dopustí porušení pravidel omezit v přispívání na několik dní! Děkuji všem, kteří netahají politiku na toto fórum. Péťa a Dave_k ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. březen 2024 Odesláno 3. březen 2024 (upraveno) nemyslím si ze bych napsal něco špatného,pravidla nečtu tak nevim ze se sem nesmí přispívat politickým názorem…. Upraveno 3. březen 2024 uživatelem Charlie 1 Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 3. březen 2024 Odesláno 3. březen 2024 @pavelu96 Tohle není nic politického,taky se Tě to bude jednou týkat,pokud ještě vůbec důchody budou. Jak teď jeden mláďas ,cca30 v tv říkal,že důchody zrušit a každý ať si našetří. Asi povolání syn. Neviděl jsem tam nic špatného. Pokud myslíš,že jo ,tak pardon. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 3. březen 2024 Odesláno 3. březen 2024 Jelikož se potřebuji připojit k webastu a nejde mi zprovoznit kabel na novém PC, nastoupil na řadu ten starý. Akorát k němu už není nabíječka. Pár minut pájení, vyvedeny kabílky i s konektorem a hurá, už nabíjíme Milan+ a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.