Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 8 hodinami, RichVa napsal:

nechci Ti brát iluze, ale viděl bych to na kombajn  Massey Fergusson Activa v jejich standardních barvách 🤣

https://www.agrocentrumzs.cz/kombajn-massey-ferguson-activa 

Může být

Nicméně pro mě to na první pohled BYL kombajn v barvách hasičů, fotil jsem ho hlavně pro nejmladšího hasiče a traktoristu, člena P-C od Žamberka

Odesláno
před 21 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

@HafityTy už taky? Není to nějak brzy?

No je to o dost dřív, než vypočtené datum. Ale než byla změna na tři roky tak to šlo o pět let. Což jsem splňoval. V podstatě už jsem "tam" mohl být před třinácti měsíci....

Odesláno

Předdůchod šel o pět. Ale když jsem se na úřadu ptal, jestli budou chtít doložit, že mám dostatečně "nasysleno", tak mi bylo řečeno, že v současné době už je to jinak a v podstatě je to můj problém....

Odesláno (upraveno)

Já jsem tak nějak dopředu počítal s větším krácením a o to více jsem "syslil" :mrk

Upraveno uživatelem Hafity
Jsem ***....
Odesláno (upraveno)

Dneska jsem byl pracovně s HMCH v Hořovicích.
Kluci tam měli několik přednášek o forenzní analýze a hned na začátku první hodiny (někdy si jdu na chvíli sednout s klukama do třídy) jsem si všiml, že je učitelka během výkladu na poměrně dlouhou chvíli vyvedla na chodbu. Přemýšlel jsem jakej mohli udělat kiks a nic mě nenapadlo.
Při zpáteční cestě jsem na to téma zavedl řeč (po té první hodině jsem třídu opustil) a dozvěděl jsem se, že v Hořovicích se stala nedávno velká tragedie, kdy tam otec rodiny zavraždil manželku a dvě děti, týden s nima bydlel a pak se odjel na druhý konec republiky zabít. No a protože ty děti chodily na stejnou školu, kde kluci přednášeli o forenzní analýze, kde se samozřejmě mluví i o vraždách, mrtvolách, děcka si sami zkouší otisky prstů atd., tak je paní učitelka mimo třídu upozornila, ať ten výklad poněkud zjemní, že jsou děcka ještě z toho všeho rozhozená
O HMCH je ve školách takový zájem, že se výjezdy a témata plánují na měsíce dopředu - když paní učitelka objednávala forenzku, nemohla tušit, co se v Hořicích stane a tak bylo jen dobré, že kluky upozornila, když začala mít pocit, že by to mohlo být na děti moc

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

No protože to vypadá, že se mi prostě nepodaří sehnat svezení v klasické lodi z USA 😥 viz vzorové foto, tak jsem si spravil náladu a zaplatil si svezení v modernách . . .   :roker

e1-cadillac-deville-fleetwood-brougham-1978.thumb.jpg.ba4b4101663a2c1db5fc441fdd505edd.jpg

PS: Už mi blikla i myšlenka, že bych to snad i koupil , ale . . . . . . . .  :myslim

Nepojmenovan-1.thumb.jpg.ba78c9f16f0d9e19bdcb6fbf88b00aa0.jpg

Typ motoru: V8  Výkon motoru 330 kW / 450 koní / 530 Nm
Objem motoru: 4.951 ccm
Zrychlení z 0 na 100 km/hod.: 4,6 s

Nepojmenovan.thumb.jpg.f9d6ca00e505fd92f119568c5b4da67a.jpg

Typ motoru: V8
Zdvihový objem: 6 059 ccm
Nejvyšší výkon: 312 kW
Nejvyšší toč. moment: 570 Nm
Zrychlení z 0 na 100 km/h: 4,7 s

Odesláno

Pozor BAN alert!!!

Nechal jsem ten @ozzy56 příspěvek bez povšimnutí, protože na něj nikdo nereagoval, ale bohužel @Charlie 1 a @Milan+ asi mají potřebu rozdmýchat politické vášně. Nebudu váhat všechny, kteří se dopustí porušení pravidel omezit v přispívání na několik dní!

Děkuji všem, kteří netahají politiku na toto fórum. 

Odesláno

@pavelu96

Tohle není nic politického,taky se Tě to bude jednou týkat,pokud ještě vůbec důchody budou. Jak teď jeden mláďas ,cca30 v tv  říkal,že důchody zrušit a každý ať si našetří. Asi povolání syn.

Neviděl jsem tam nic špatného. Pokud myslíš,že jo ,tak pardon.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...