Pe.Tr Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 před 1 hodinou, Péťa napsal: Já si dnes pročetl změny v zák. 361/2000 Sb. Asi budu brzy bez peněz i bez řidičáku a do toho jarní servis ... ... jen připomenu , stravenky nebereme Péťa ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 U vás to taky zkouší ? Mezi svátky mi volal týpek že prej výměna oleje na jedničkoví ovci 1,9 TDi 66kw kolik by vyšla tak jsem nastřelil cenovku a on že jestli bereme nějaký " stravenky " do posilovny . Tak jsem mu řekl že hotový a je mi jedno jestli český koruny nebo eura ale nic jiného tak zklamaně prohlásil že holt půjde jinam. A dneska volal k sousedovy a plakal do founu že ten odvedle mu řekl že bere jen Kč/ Eura a soused protože byl v dobrém rozmaru tak mu řekl že bere i USD. JInak já sem dnes letos poprvé byl na dílně přišla i první letošní práce takže myslím že Nový Rok začal správně. pavelu96, radim.1008, Dave_k a 5 další ohodnotil 8 Citovat
sitler Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 to je hruza, muj servis taky nebere ani stravenky, ani multisportku, ani flexipasy.... vsude chtej jen penize , kde to jsme? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 To je divný že jo. Když bejvali doby kdy tyhle instrumenty prej brali i tyhle ty sou..... ciální pracovnice. Citovat
dýzl Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 (upraveno) No můj mechoš taky bere jen peníze, ale navíc nabídnutou flákotu (pěknou krkovici ) k platbě si klidně vzal. K novinkám resp. K postihům atd. Od roku 1977 kdy jsem dostal papíry, tak mne kontrolovali asi tak 10x a pokuty? jedenkrát za DN a párkrát za parkování. Další novinky jsou, že se nemusí vozit ORV a ŘP, žel nevím jak se bude vycházet z toho že v datové kostce (https://www.dataovozidlech.cz ) mnohdy nejsou úplné údaje, např synovo auto- v papírové ORV-TP jsou 3 rozměry kol a pneu a v digi jen jeden.... Upraveno 2. leden 2024 uživatelem dýzl ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Zabak22 Odesláno 2. leden 2024 Odesláno 2. leden 2024 Dnes opravené zatekanie.Obrúsená hrdza z podlahy vnútry následne brunox a alkyton.A potom ultra rýchle sušenie Vymenená izolačná páska (stará začala plesnivieť) zbynek..s a Hafity ohodnotil 2 Citovat
petrinza Odesláno 3. leden 2024 Odesláno 3. leden 2024 Dneska bez mé přítomnosti proběhne převod naší "nové" káry z autosalonu na mě. První převod v rodině podle nových pravidel. Velký techničák už neuvidím. Jsem zvědavý, pro všechny je to novinka. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. leden 2024 Odesláno 3. leden 2024 @dýzl jsem na tom stejně, zpravidla pokuty jen za parkování a podobné blbosti, co mě ale udivuje je to, že 14. dní předem oznamují v médiích velkou dopravní akci třeba na trase Opava-Ostrava a pak tam stejnak chytí plno ožralých nebo řidičů bez papírů, různých závodníků co jedou 200km/h atd. , tohle mi hlava fakt nebere , ti opilci atd. tam přesto vjedou a néé že bych si stěžoval, ale můžu za 40. let na stejné trase (na chatu) potvrdit, že po převratě je kontrol na silnicích stále méně a méně..., policejní auta se míhají kolem, to jo, ale kontrola žádná...,ale jak píšu--nestěžuju si, jen konstatuju Milan+, dýzl a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 3. leden 2024 Odesláno 3. leden 2024 před 23 hodinami, Vena garážmistr napsal: prej brali i tyhle ty sou..... ciální pracovnice Tak to je pjůsej.... Kde ty flexi promr*ám teď Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. leden 2024 Odesláno 3. leden 2024 @Hafity to fakt nevím kde to udáš. Já když jsem fasoval Flexi Passy tak jsem je dával našim a ty za ně jezdili za hranice všedních dní (do lázní) . Citovat
Hafity Odesláno 3. leden 2024 Odesláno 3. leden 2024 @Vena garážmistr : jsem to nemyslel vážně.... Proto jsem tam umístil to hejno smajlů.... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. leden 2024 Odesláno 4. leden 2024 jednou jsem vzal za jizdu v Taxi klasickou stravenku na koupe potravin zakaznik mel jen 2 litr (nemel jsem dost na vraceni) a kartu nemel ale flexipass jedine ze by s tim sla zaplatit dovolena Citovat
petrinza Odesláno 4. leden 2024 Odesláno 4. leden 2024 Kdysi mě zastavil policajt kvůli telefonování za jízdy bez hands free. Chtěl pokutu dvě stovky. Já měl u sebe jen stravenky po 80,- Kč. Tři jsem mu nabídl místo těch dvou stovek. Kouknul na mě, řekl: "co bych s tím asi tak dělal?", mávl rukou a pustil mě. Péťa ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 4. leden 2024 Odesláno 4. leden 2024 Po dnešní návštěvě místní STK s 3008 opět na dva roky pokoj . Jen mne hodně překvapili, že se od 1. ledna nevyznačuje provedení STK do velkého techničáku a už tam mám jezdit jen s malým. A prý až půjdu něco řešit na evidenci vozidel, tak mi ho seberou úplně . O tom, kdy tam mám příště jít se dozvím jednak z protokolu a druhak z portálu občana. Proč to dělat jednoduše, když to může být složité především pro lidi digitálně nepolíbené ozzy56, radim.1008, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
dýzl Odesláno 4. leden 2024 Odesláno 4. leden 2024 (upraveno) Tak dnes jsem musel poodotahovat nábytek od stěny a natáhnout nový síťový kabel synovi do PC. Nakonec nejenže oba původní byly KO (jeden byl záložní)dcera na nich 3x vyměnila koncovky a nešlo to, nakonec zjištěna vada v zásuvce v PC. Byl mi sebrán multifunkční USB hub . Než si to opraví. Upraveno 4. leden 2024 uživatelem dýzl Citovat
davidse Odesláno 4. leden 2024 Odesláno 4. leden 2024 (upraveno) Dovezl domů nové zimní gumy Dunlop Winter Sport 5 195/65 R15 91H za 1800 kč Upraveno 4. leden 2024 uživatelem davidse Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. leden 2024 Odesláno 5. leden 2024 Konečně mi naskákaly bonusy na POV, stříbrný peklostroj jsem stáhl z 8k na 3, zlatou ze 12k na 4.5 i se sklem. Paráda. Pepito, pavelu96 a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Goldinka Odesláno 5. leden 2024 Odesláno 5. leden 2024 Trochu děsivý, když mi hned z rána přijdou zprávy od finančáku ze tří krajů S jedním dneska začíná ping pong. Doufám, že tam natrefím na někoho rozumného a vyřešíme to, co nejrychleji. S druhým FÚ si budu pinkat asi až od příštího týdne, jestli tam dodnes neudělali změnu člověka pro placeni daně z nemovitosti, tak já už nevim, co budu dělat. Asi si tam k úřednici sednu a budu se dívat pod ruce, že po přepisu klikla na tlačítko "Uložit" Ten třetí FÚ je jediný, se kterým si psát nemusim Letos si to s těmi novinkami na úřadech vyžeru asi ve velkém Přepis auta a dlouhá cesta se stavebním úřadem. Až budu brečet, co jsem si to zase vymyslela, tak mě někdo profackujte, jo? pavelu96 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. leden 2024 Odesláno 5. leden 2024 no já nevím, ale všude čtu jak nám ta digitalizace pomůže Citovat
Goldinka Odesláno 5. leden 2024 Odesláno 5. leden 2024 Taky jsem o té legendě slyšela! PaKr ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.