Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 1 hodinou, Péťa napsal:

Já si dnes pročetl změny v zák. 361/2000 Sb. 😮 Asi budu brzy bez peněz i bez řidičáku :D

a do toho jarní servis ... 

... jen připomenu , stravenky nebereme :P :D 

Odesláno

U vás to taky zkouší ? Mezi svátky mi volal týpek že prej výměna oleje na jedničkoví ovci 1,9 TDi 66kw kolik by vyšla tak jsem nastřelil cenovku a on že jestli bereme nějaký " stravenky " do posilovny . Tak jsem mu řekl že hotový a je mi jedno jestli český koruny nebo eura ale nic jiného tak zklamaně prohlásil že holt půjde jinam. A dneska volal k sousedovy a plakal do founu že ten odvedle mu řekl že bere jen Kč/ Eura a soused protože byl v dobrém rozmaru tak mu řekl že bere i USD. 

JInak já sem dnes letos poprvé byl na dílně přišla i první letošní práce takže myslím že Nový Rok začal správně.

Odesláno (upraveno)

No můj mechoš taky bere jen peníze, ale navíc  nabídnutou flákotu (pěknou krkovici ) k platbě si klidně vzal.  

K novinkám resp. K postihům atd. Od roku 1977 kdy jsem dostal papíry, tak mne kontrolovali asi tak 10x a pokuty? jedenkrát za DN  a párkrát za parkování. Další novinky jsou, že se nemusí vozit ORV  a ŘP, žel  nevím jak se bude vycházet z toho že v datové kostce  (https://www.dataovozidlech.cz ) mnohdy nejsou úplné údaje, např synovo auto-  v papírové ORV-TP jsou 3 rozměry kol a pneu a v digi jen jeden....

Upraveno uživatelem dýzl
Odesláno

Dneska bez mé přítomnosti proběhne převod naší "nové" káry z autosalonu na mě. První převod v rodině podle nových pravidel. Velký techničák už neuvidím. Jsem zvědavý, pro všechny je to novinka.

Odesláno

@dýzl   jsem na tom stejně, zpravidla pokuty jen za parkování a podobné blbosti, co mě ale udivuje je to, že 14. dní předem oznamují v médiích velkou dopravní akci třeba na trase Opava-Ostrava a pak tam stejnak chytí plno ožralých nebo řidičů bez papírů, různých závodníků co jedou 200km/h atd. 😯, tohle mi hlava fakt nebere , ti opilci atd. tam přesto vjedou 😉

a néé že bych si stěžoval, ale můžu za 40. let na stejné trase (na chatu) potvrdit, že po převratě je kontrol na silnicích  stále méně a méně..., policejní auta se míhají kolem, to jo, ale kontrola žádná...,ale jak píšu--nestěžuju si, jen konstatuju ;)

Odesláno
před 23 hodinami, Vena garážmistr napsal:

prej brali i tyhle ty sou..... ciální pracovnice

Tak to je pjůsej....  Kde ty flexi promr*ám teď :myslim :D :aut

Odesláno

Kdysi mě zastavil policajt kvůli telefonování za jízdy bez hands free. Chtěl pokutu dvě stovky. Já měl u sebe jen stravenky po 80,- Kč. Tři jsem mu nabídl místo těch dvou stovek. Kouknul na mě, řekl: "co bych s tím asi tak dělal?", mávl rukou a pustil mě.

Odesláno

Po  dnešní návštěvě místní STK s 3008 opět na dva roky pokoj  😄 . Jen mne  hodně překvapili,  že se od 1. ledna nevyznačuje provedení STK do velkého techničáku a už tam mám jezdit jen s malým. A prý až půjdu něco řešit na evidenci vozidel, tak mi ho seberou úplně 😢. O tom, kdy tam mám příště jít se dozvím jednak z protokolu a druhak z portálu občana. Proč to dělat jednoduše, když to může být složité především pro lidi digitálně nepolíbené 😞 

ObrzekWhatsApp2024-01-04v12_12.40_9d817c75.thumb.jpg.b3c53e5bd6026d941dd8ca1c73f9bd37.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak dnes jsem musel poodotahovat nábytek od stěny a natáhnout nový síťový kabel synovi do PC. Nakonec nejenže oba původní byly KO (jeden byl záložní)dcera na nich 3x vyměnila koncovky a nešlo to,  nakonec zjištěna vada v zásuvce v PC. Byl mi sebrán  multifunkční USB hub . Než si to opraví.

Upraveno uživatelem dýzl
Odesláno

Trochu děsivý, když mi hned z rána přijdou zprávy od finančáku ze tří krajů :D 

S jedním dneska začíná ping pong. Doufám, že tam natrefím na někoho rozumného a vyřešíme to, co nejrychleji. S druhým FÚ si budu pinkat asi až od příštího týdne, jestli tam dodnes neudělali změnu člověka pro placeni daně z nemovitosti, tak já už nevim, co budu dělat. Asi si tam k úřednici sednu a budu se dívat pod ruce, že po přepisu klikla na tlačítko "Uložit" :D Ten třetí FÚ je jediný, se kterým si psát nemusim :D 

Letos si to s těmi novinkami na úřadech vyžeru asi ve velkém :D Přepis auta a dlouhá cesta se stavebním úřadem. Až budu brečet, co jsem si to zase vymyslela, tak mě někdo profackujte, jo? 😄 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...