Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska návštěva nemocnice... zase žasnu jaky lidi jsou idioti...v čekárně si jeden jouda udělal telefonní budku,koho zajímá že prodává chatu bez hajzlu...kdyby se radši věnoval hekajici manželce...:bacha

Odesláno

Od včerejška válčím s myčkou :grr Po 10 letech první závada. E1 F6 - přestala napouštět. Tuhle bitvu jsem ale vyhrál. Naštěstí to byl jen zaseknutý napouštěcí ventil. Ve Francouzské ho měli navíc skladem, takže -260 peněz + nějaké ty ruplé nervy a frčí :D Tak doufám, že bude zase na deset let klid :aut

IMG_20230706_172948.jpg

IMG_20230707_114307.jpg

Odesláno

co jsem dnes udělal- objednal jsem si novou JEDNU gumu, protože  jsem si jednu sk...l, z vloni koupených pneu.  Hlodl jsem ji nepozorností o obrubák, když mne míjela sanita na majácích! 

Odesláno

Dnes posekány záhonky s trávou. Ulehčil jsem si čištění sekačky stlačením vzduchem od souseda v garáži :mrk

Zprovoznění nového telefonu pro dědu. Hořel jsem při oddělování různých účtu, které byly založeny švagrovou na babičku s tím, že děda chytrý telefon nepotřebuje :bacha

Záchrana vyrvaného kolečka na dcerky kufru. Necelá hoďka ve vypečené garáži (lehce přes 30°) a bylo hotovo :super

20230709_162455.jpg

20230709_180541.jpg

20230709_180655.jpg

Na to že jsou všechny holky i s ženou na táborech jsem si tu svobodu a nezávislost představoval úplně jinak :aut

Odesláno (upraveno)

@ozzy56 já jsem jel včera mimo jiné i úsek Bělá - Vidly - K. Studánka - Malá Morávka a taky jsem se podivoval nad malým provozem, asi i včera byli všichni u vody a ne na horách ;):)

@pavelu96 dobře zachráněný kufr :super

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno

objednal jsem auto na servis, to zase bude neco... :D  ... ceka ho olej, filtry, dezinfekce klimy, komplet predni brzdy, zadni deky, popr. i kotouce, bude-li treba, a k tomu se mrknout na netesnost na vrsku motoru (olej...) ... uz ted vim, ze to bude "u placeni se mile usmivejte" ... 

Odesláno

dnes mám za sebou nemilou příhodu-- teď sedím a nechápu, jak se to mohlo vůbec stát 😧-- měním zásuvku na prodlužovačce 220V a najednou jsem dostal šupu, jistič vyhozený..., jdu se podívat na druhý konec a ten je zastrčený ve zdi 😲, prostě nějaký zkrat v hlavě, vůbec jsem se předem nepodíval, nezkontroloval--to se mi ještě nestalo :myslim

jinak to umím vyměnit i pod proudem (když o tom vím předem)

Odesláno
před 37 minutami, sitler napsal:

objednal jsem auto na servis, to zase bude neco... :D  ... ceka ho olej, filtry, dezinfekce klimy, komplet predni brzdy, zadni deky, popr. i kotouce, bude-li treba, a k tomu se mrknout na netesnost na vrsku motoru (olej...) ... uz ted vim, ze to bude "u placeni se mile usmivejte" ... 

Taky mi cca za 5000 km čeká větší servis Galaxy

1) Rozvody - sice má Ford normu 200 tkm a podle servisní knížky byly dělaný v Německu ve 190 tkm, ale tak nějak radši po 100 tkm rozvody udělám, než v 320 brečet nad potkaným motorem

2) Spojka - když už je ten velký servis za bukem, nechám asi preventivně udělat i spojku. Auto bude mít 300 tkm a podle toho, co jsem na netu četl, spojka touhle dobou je u konce s dechem. Zatím se tváří jako že v pohodě, ale nechci riskovat, že odjedu třeba na Slovensko a klekne mi tam.

3) Tlumiče - když si v pátek Milan sedl do auta a přeparkovával ho k sobě na dvorek, upozornil mě, že teda podle něj se to auto houpe jako kačena a že on by určitě tlumiče vyměnil. Jak s autem jezdím dlouho, tak mě to teda nijak uhoupaný nepřišlo, ale zase je fakt, že když se to zhoršuje postupně, tak to jednoho fakt nijak zásadně varovat nemusí.

Samozřejmě se bude dělat i olej a veškeré filtry, to je jasná věc.

Taky jsem zvědavý na kolik to Trnkoš odhadne 

Odesláno

Já jsem tlumiče řešil přes technickou, mají skoro 300 tisíc na hrbu, a ze servisu i z technické byla odezva, že jsou v pořádku a zbytečný je dělat. Furt mám pocit, že je to měkký a houpavý:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...