Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ne ne to jsem kvůli @Péťa předělal na Náchod. A on zase kvůli mě a dalším vrátí barvu fora z té pro oči bolavé růžové zpět na původní nebo alespoň na nějakou méně bolavou !!!

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

No možná už nejedeme na růžové vlně, ale díky novému podkladu nejsou pořádně vidět vpravo nahoře funkční ikony - světlejší podklad ?  :myslim

Odesláno
před 14 minutami, Klemoň napsal:

No možná už nejedeme na růžové vlně, ale díky novému podkladu nejsou pořádně vidět vpravo nahoře funkční ikony - světlejší podklad ?  :myslim

Spíš světlejší ikony. Mohl bych to opravit, ale věřím, že ten, kdo to změnil, má uložené kódy barev a vrátí to do původního stavu :myslim  Včetně těch "SAMYC" :aut 

Odesláno (upraveno)

@Milan+ @Hafity kluci nechci bejt hnusnej ale já když si takhle stěžuju tak mi říkaj podívej se do občanky🤣

Co se týče přezouvání tak tady v okolí Práglu si myslím že po Velikonocích bude akorát.  Někde v podhůří určitě až s koncem dubna. Osobně svoje přezouvat nebudu C2 jezdí na celoročkách už od konce C19 a 807 na ně půjde při přezouvání na zimu. Tady v okolí Prahy si myslím že i při mém nájezdu do 10 000 km ročně to bude v pohodě. 

Dneska se chystám na prohlídku k obvoďačce.  A taky se mám zastavit u optika vyzvednout si optiku na čtení neb jsem se taky dlouho odmítal podívat se do občanky.😀

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

Včera přesun zpět do lázní...curaci pauza na benzině byla vtipna...nějaka paní natankovala a od stojanu popojela...než došla k pokladně už tam byly policajti🤣 se divila co po ní chtějí když po odjetí od stojanu přišla až po deseti minutách...😁

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...