sitler Odesláno 5. říjen 2022 Odesláno 5. říjen 2022 @Lihous ad fotka: to maj casto firemaky, ktery chodej z ruky do ruky. Holt kdyz mas pak kazdej den treba jiny auto, tak se strasne blbe pamatuje, jestli mas naftu nebo benzin. Citovat
Klemoň Odesláno 5. říjen 2022 Odesláno 5. říjen 2022 před 12 hodinami, VojtouNerCZ napsal: No, jsem o mikinu lehčí a o dost nepěkně popálenou ruku bohatší. A dostel jsi alespoň příspěvek na novou mikinu, když jsi jim zachránil dvě auta ??? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. říjen 2022 Odesláno 5. říjen 2022 Chtěla mi ji zaplatit, ale já nechtěl. Beztak je firemní, zadal jsem si požadavek na novou, zítra by měla dorazit xD OK406, Pepito a Fruktis ohodnotil 3 Citovat
Fruktis Odesláno 7. říjen 2022 Odesláno 7. říjen 2022 Tak to snad měl chtít zaplatit ten umělec s kabelama... By ho to stalo ještě málo... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. říjen 2022 Odesláno 7. říjen 2022 Umělec s kabelama bude mít víc starostí, jelikož obě auto sice nastartovaly ale hrály jak vánoční stromeček xD Citovat
Péťa Odesláno 7. říjen 2022 Odesláno 7. říjen 2022 Sice umělec, ale tomu se říká "pro dobrotu na žebrotu" Fruktis ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. říjen 2022 Odesláno 7. říjen 2022 (upraveno) Jako na jednu stranu jo, na druhou ne xD Když neumím uhlídat + a -... Když jsem startoval tu Toyotu já kabelama, 2x jsem se pořádně podíval, kde je jaký pól. V toyotě byla baterka jakoby naopak a + měla směrem ke kabině, 307 a Fabie má + u nárazníku. Upraveno 7. říjen 2022 uživatelem VojtouNerCZ ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. říjen 2022 Odesláno 7. říjen 2022 taky jsem si to celý život myslel, považoval tydle lidi za total debilní--no a ve středu jsem zapojil nabíječku opačně , ještě že je v ní nějaká ochrana (Bosch) a nabíječka svítia červeně, tak mi to došlo , nikdy neříkej nikdy... , ještě teď bych si nafackoval Hafity a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. říjen 2022 Odesláno 7. říjen 2022 (upraveno) dnes hlidam nejmladsiho sviste protoze je nemocna k tomu sem uvaril vyvar - masovou polevku - zeleniny masa na plnou lzici a ted sem zjistil ze budu asi muset opravit televizi - zacina se nam jaksi ztracet obraz Upraveno 7. říjen 2022 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Sawoy Odesláno 7. říjen 2022 Odesláno 7. říjen 2022 Já teda nevím, ale zelenny masa bych se celkem bál, i když to uvaříš ... a děcku už bych to nedával vůbec ... mohlo by pak nebo i hůř ... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. říjen 2022 Odesláno 7. říjen 2022 zeleniny a masa mi tam uteklo pismenko sem to opravil Citovat
PaKr Odesláno 7. říjen 2022 Odesláno 7. říjen 2022 Mám po dalším odběru plazmy a odpoledne budu odpočívat čištěním okapů z plošiny. Citovat
PaKr Odesláno 7. říjen 2022 Odesláno 7. říjen 2022 Zvěčněn při práci nakonec jsem musel kus vyměnit, protože (pochopitelně) po vyčištění začal téct ještě víc a na víc místech než předtím.... Péťa, radim.1008, MJSytic a 1 další ohodnotil 4 Citovat
MJSytic Odesláno 7. říjen 2022 Odesláno 7. říjen 2022 Taková pěkná plošina by se teď taky hodila Potřebujeme u nás prořezat stromy Citovat
PaKr Odesláno 7. říjen 2022 Odesláno 7. říjen 2022 Však šla rovnou na další štaci když jsme to přivezli, hned zastavil chlapík, vyptával se, pak zavolal do půjčovny, domluvil si to a předali jsme to přímo jemu. Mmch, ten to odvezl za 307 hath s NFU ( a já jsem to nechtěl tahat za tou zelenou 406, co byla na Arkádách) MJSytic ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 Ve čtvrtek jsem cca týden po otevření další části obchvatu projížděl Mělníkem ... tak si schválně tipněte kdo má zakresleno, kdo stále "plánuje" a kdo je tak nějak půl napůl čili vlastně úplně mimo. Zejména kolega "navigátor testovač" @Lihous se určitě strefí ... Citovat
jarokare Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 Mapy.cz a TomTom zakresleno mají , jenom ten Google je nějak pozadu , tam kus chybí , jiný neznám Citovat
Sawoy Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 (upraveno) Zakresleno má Sygic, Mapy jako budoucí (ale najít trasu a navigovat tam umí) a Google jak píše Jarda .... půlku nemají ani jako plánovanou ... Upraveno 8. říjen 2022 uživatelem Sawoy Citovat
Klemoň Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 Včera jsem se trochu předvedl v porušování BOZP a ten šulin mne u toho hned natočil . . . WhatsApp Video 2022-10-07 at 17.40.04.mp4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.