Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 12 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

No, jsem o mikinu lehčí a o dost nepěkně popálenou ruku bohatší. 

A dostel jsi alespoň příspěvek na novou mikinu, když jsi jim zachránil dvě auta ???

Odesláno (upraveno)

Jako na jednu stranu jo, na druhou ne xD Když neumím uhlídat + a -... Když jsem startoval tu Toyotu já kabelama, 2x jsem se pořádně podíval, kde je jaký pól. V toyotě byla baterka jakoby naopak a + měla směrem ke kabině, 307 a Fabie má + u nárazníku. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

taky jsem si to celý život myslel, považoval tydle lidi za total debilní--no a ve středu jsem zapojil nabíječku opačně 😲, ještě že je v ní nějaká ochrana (Bosch) a nabíječka svítia červeně, tak mi to došlo , nikdy neříkej nikdy... 🙈😉, ještě teď bych si nafackoval

Odesláno (upraveno)

dnes hlidam nejmladsiho sviste protoze je nemocna
k tomu sem uvaril vyvar - masovou polevku - zeleniny masa na plnou lzici

a ted sem zjistil ze budu asi muset opravit televizi - zacina se nam jaksi ztracet obraz 😕

0-02-05-0c2f28bd0809f7d314361437bd7475c39f7dd11832ed0d25fb5e90069877b132_693ccf9aef2915be.jpg

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Já teda nevím, ale zelenny masa bych se celkem bál, i když to uvaříš ... a děcku už bych to nedával vůbec :myslim :bojim ... mohlo by pak :blicismajlik nebo i hůř ...

Odesláno

Však šla rovnou na další štaci ;) když jsme to přivezli, hned zastavil chlapík, vyptával se, pak zavolal do půjčovny, domluvil si to a předali jsme to přímo jemu.

Mmch, ten to odvezl za 307 hath s NFU :D ( a já jsem to nechtěl tahat za tou zelenou 406, co byla na Arkádách)

Odesláno

Ve čtvrtek jsem cca týden po otevření další části obchvatu projížděl Mělníkem ... tak si schválně tipněte kdo má zakresleno, kdo stále "plánuje" a kdo je tak nějak půl napůl čili vlastně úplně mimo. Zejména kolega "navigátor testovač" @Lihous se určitě strefí ... :papa

Screenshot_2022-10-08-08-56-36-475_com.sygic.aura.jpg

Screenshot_2022-10-08-08-56-25-003_cz.seznam.mapy.jpg

Screenshot_2022-10-08-08-56-46-611_com.google.android.apps.maps.jpg

Odesláno (upraveno)

Zakresleno má Sygic, Mapy jako budoucí (ale najít trasu a navigovat tam umí) a Google jak píše Jarda .... půlku nemají ani jako plánovanou ...

IMG_20221008_095250.jpg

Upraveno uživatelem Sawoy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...