Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 33 minutami, VojtouNerCZ napsal:

Dotaz hlavně na Pražáky. Zítra chceme jet s dětma do mořskýho světa, dá se tam někde v okolí parkovat (s placeným parkovištěm počítám). Koukal jsem přímo na parkoviště u výstaviště, je pro tyto účely k dispozici? 

najdi si obchodní centrum Stromovka 😉 je to od světa za rohem .

Odesláno (upraveno)

Dneska se z Galajdy stal stěhovák. Brácha potřeboval odvézt postel a starej psací stůl ze skladu v centru Prahy na Letnou. Ze skladu v Dlouhé to ještě jakž takž šlo (sice točité schody, ale jen jedno patro), ale na Letný to bylo pátý patro bez výtahu (teda výtah byl, ale ani postel ani stůl se tam nevešly). Jsem rád, že Pavel už je tak silnej, že jsem mohl u stěhování víceméně jen asistovat.

Ale ta kára Galaxii celkem slušela, ne?

IMG_20220910_093346.jpg

IMG_20220910_093613.jpg

IMG_20220910_123206.jpg

IMG_20220910_123216.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Musim se podelit o dalsi neuveritelnou vec z oblasi MT.
Ted na rychlo cistim pamet a zjistuji "ze" kdyz pretahuju data nefunguje vice mene nic - to by jeste slo pochopit ale rychlost kterou se to kopiruje
je podobna norme USB1 - svet ktery stale neustale prekvapuje - zvlasni je ze me to drive nevadilo a nebo jsem si toho proste nevsiml ?

Jinak se na 14dnu rozloucim - bude te mit klid :) a destinace do ktere mirim bude nekterym z vas uz znama schvalne ... ?

Mejte se tu kraasne :papa

Odesláno

Dva dny nic. A to doma leží nový výfuk na 306ku,žárovky do denního svícení na 5008, potřebuju vysát cabrio, želvou vzít kůži... Ale prostě to nejde. Dva dny kloudně neohnu ani prsty. :roll Dostal jsem žihadlo, leduju, mám v sobě už dvě kalciovky, zítra třetí a beru prášky na alergickou reakci. :roll:bacha

IMG_20220914_184759.jpg

Odesláno

Slušný :o To byla nějaká modifikovaná vosa, nebo na to trpíš? Každopádně držím pěsti, aby to rychle odeznělo!

Odesláno (upraveno)

Jo, tohle znám. Navíc měl táta na zahradě 11 úlů :D A každou zimu jsem se nechal blbec ukecat, že mu to pomůžu kousek posunout, že v zimě nevyletí ven. Já nastoupil ve včelařský kombinéze, na sobě ještě lyžovací bundu a gatě, a pokaždý jedna zákeřná sfině vyletěla a bafla mě do kotníku :D Pak jsem 2 tejdny nemohl došlápnout. Tak ať ro rychle splaskne, mně na to zabíral xyzal nebo propolisová tinktura (o tu naštěstí nebyla nouze)

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)
před 26 minutami, MJSytic napsal:

držím pěsti

Jako vtip dobrý - Radim drží pěst i s otevřenou rukou... :D

Ať se dáš brzo do kupy :super

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

1) Vyvezl jsem rektora do TECHNOPARKU VŠCHT v Kralupech nad Vltavou na setkání s ministrem Síkelou.

2) Dnes byl Pavel poprvé v nové škole (měl o dva týdny prodloužené prázdniny z důvodu rekonstrukce školních prostor - rekonstrukce se stejně nestihla). Během té úvodní dvouhodinovky zjistil několik zásadních informací, z kterých je puboš samozřejmě rozhozený

a) máme nejstarší rodinné auto a ještě k tomu Forda 🤪

b) Pavel je ve třídě PRÝ jediný s Androidem 😄

Naštěstí mi tyhle informace předával se smíchem a dovětkem, že jsou důležitější věci mezi nebem a zemí 

Odesláno
před 33 minutami, MJSytic napsal:

Slušný :o To byla nějaká modifikovaná vosa, nebo na to trpíš? Každopádně držím pěsti, aby to rychle odeznělo!

Díky, netrpěl jsem. :myslim Kdysi jsem skončil na kalciovce, když jsem se v lese postavil na hnízdo a měl je v nohavici. :D Teď to byla včela doma na balkóně. :roll :D 

Odesláno
před 3 hodinami, Medvěd napsal:

a) máme nejstarší rodinné auto a ještě k tomu Forda 🤪

b) Pavel je ve třídě PRÝ jediný s Androidem 😄

a) tak jako vsichni vime, ze auta na F jsou proste out. :D :D Ford, Folkswagen, Francouzi, Fsechny korejsky... :D 

b) zbytek ma Windows Mobile nebo Symbian ? :D  

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...