RichVa Odesláno 1. září 2021 Odesláno 1. září 2021 To snižují počet spojů nebo potřebovali rychlý peníz? A to odvážíš do Srbska? Autobusem tam a zpátky vlakem? Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 1. září 2021 Odesláno 1. září 2021 Já bych si klidně výlet udělal, ale odveze si to kupec. Těhle busů je tady pět, koupili to všechno. Ten prodej byl tak jako v plánu, akorát že nové busy jsou objednány až na příští rok. Tak teď narychlo koupili nějaké skončené leas. , ty tady ale ještě nejsou. No, bude to ještě zajímavé. Však počkej, od příštího června nahradíme ve Strakonicích ST trans, takže i tam budete mít veselo Citovat
Lihous Odesláno 1. září 2021 Odesláno 1. září 2021 (upraveno) @Sawoy Ale ja na to letiste proste musim ....a v tuto nocni dobu radeji stredem nez kolem po obchvatu. Treba jen diky radarum a merenym usekum me to snad prijde i rychlejsi. A pro mnoho zakazniku i prvni v zivote jizda "skoro" stredem prahy - coz napraoto chapu ... A doplneni rano :https://nazory.aktualne.cz/komentare/jak-prahu-odspuntovat-zavest-plosnou-tricitku-terno-pro-ridi/r~f20c3cee0a3d11ec94d2ac1f6b220ee8/ To pak nebude v Praze problem zadny Upraveno 3. září 2021 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy Citovat
ozzy56 Odesláno 2. září 2021 Odesláno 2. září 2021 dnes jsem odvozil kolečkama 5 kubíků dřeva do šopy, jde to hůř a hůř, ale s pomocí Boží a rumu Republika jsem to dal Pepito a HonzaZ ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. září 2021 Odesláno 2. září 2021 Tak dneska jsem se pustil do té C2 zkoušel jsem startér poklepat za souběžného startování ale nic bez reakce tak jsem ho teda z auťáku vyboural no jako kdo tohle vymejšlel ten musel bejt vylitej jak váza. Když jsem ho asi po hodině a půl dostal ven tak jsem ho zkusil jen tak přes kabely a vypadal že běhá tak jsem sundal víko zkontroloval jsem uhlíky ty jsou ještě v cajku si myslím nové mají 18 mm na délku a tyhle mají 16mm tak jsem to vyčistil a poskládal a přes hodinu jsem ho mordoval zpátky a vypadá to že se zdařilo. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. září 2021 Odesláno 2. září 2021 jak jsi ho demontoval, vrchem--airbox ven, nebo spodem při zvednutém autě ? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. září 2021 Odesláno 2. září 2021 Na C2 to jinak než vrchem nejde. Původní plán byl že zespoda aj i když se to přivezlo tak jsem to dokud to vrčelo dal jsem to na nájezdy ale zespodu tam je tak málo místa že to nejde takže jak píšeš airbox ven a pak se tam nalámat pod sání a největší špek dva šrouby jsou závitem do skříně a jeden má závit v přírubě startéru. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 2. září 2021 Odesláno 2. září 2021 Dnes bylo konečně po dlouhé době hezky a hlavně sucho. A tak jsem mohl konečně dotřít balkon na verandě. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 2. září 2021 Odesláno 2. září 2021 (upraveno) To máš na balkóně podlahu z plechu Kdyby tam nebylo to zábradlí, tak bych to tipnul na střechu.... Upraveno 2. září 2021 uživatelem Hafity Milan+ ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 2. září 2021 Odesláno 2. září 2021 To je balkon nad verandou s přístupem ze schodiště, který se nijak nevyužívá. Druhý balkon máme normálně z obýváku a s dlažbou. Citovat
Pacho69 Odesláno 3. září 2021 Odesláno 3. září 2021 Prosím tě Radime, co to máš na tý kůlně za krytinu? Myslím tu šablonu. To je plastové (Capacco) nebo něco jinýho? Jsem právě ve stadiu řešení střechy... Citovat
radim.1008 Odesláno 3. září 2021 Odesláno 3. září 2021 @Pacho69 ano Capacco, je i na baráku. Ideální krytina na střechy, co jsou do jehlanu kvůli prořezu. MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. září 2021 Odesláno 3. září 2021 (upraveno) @Fruktis tady v detailu držák z 3D tiskárny. Další hračka do sbírky Aku nářadí. Dneska přišla a hned zítra půjde do práce. Budeme natírat/stříkat bránu, tak jsem zvědavý jak to půjde... Upraveno 3. září 2021 uživatelem minimaxa Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 3. září 2021 Odesláno 3. září 2021 @minimaxa to dej pak vědět jak funguje, docela by mě to zajímalo Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. září 2021 Odesláno 3. září 2021 @Petr 3008 ok, pokud nezapomenu Koukal jsem, dneska se na eshopu objevila i verze na 230V Citovat
ozzy56 Odesláno 3. září 2021 Odesláno 3. září 2021 tu verzi na 230 V mám já, ale ještě je v krabici a čeká na svůj den Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 3. září 2021 Odesláno 3. září 2021 Právě by se mi líbila aku. Nějak jsem to aku nářadí přehlížel a asi to změním . Někdy je to tahání kabelů problém Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. září 2021 Odesláno 4. září 2021 (upraveno) Tak základovka nastříkaná. Jde to pěkně. Chce to trochu cviku, trénink na tréninkové ploše a vychytat seřízení. Větší spotřeba ředidla na následné vyčištění. Až to líznu vrchní tmavě šedou, dám další foto... Upraveno 4. září 2021 uživatelem minimaxa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. září 2021 Odesláno 4. září 2021 Jak dlouho vydrží běžet?? A muže to hořlavý barvy stříkat? Lidl to v popisu neuvádí, tak jestli je to v navodu? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. září 2021 Odesláno 4. září 2021 (upraveno) Celou bránu jsem udělal na 4Ah baterku a ještě svítí dvě čárky. Na hořlavé barvy dle návodu se požívat nesmí. Hoří ředidlo 6001? Asi dost, že? Tak snad nevzplanu V recenzích na YouTube teda taky běžně stříkali syntetickou barvou. Upraveno 4. září 2021 uživatelem minimaxa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.