Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vidí, ale kašle na to, on tam jen trávu suší pro králíky. A jak se udělá krtina metr až dva od mého pozemku, tak už tam je past a za chvíli i mrtvý krtek nebo hraboš. Snažím se, aby ke mě na pozemek ani nedošli :D A prskat může, já mu tam ty krtky neposílám, nepoužívám na ně žádný plašič, Ty mám na psy a kočky :D

Odesláno

já byl teď v Kravařích v zámeckém parku a tolik krtin tam nikdy nebylo, asi rok krtka :), já koupím tu past, co mi doporučil @Péťa a příští rok jdu na to  :super, ten obchod na pasti je právě v Kravařích, ale vždycky když jedu kolem, je zavřený

Odesláno
před 7 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

Ta hra neměla vůbec vyjít na předchozí generaci konzolí :) Měla to být PC a PSB/Xbox series X hra. Prostě PS4 (ba i PS4 PRO) jsou hardwarově za zenitem. To je stejný, jako by RDR2 vydali na PS3... Samozřejmě, optimalizace dělá svoje.

Ano, to je velká pravda. Hra s takto rozsáhlým světem a takovou grafikou je na tak slabém HW opravdu nesmysl. CD Project si pěkně nas... do bot. 

Odesláno

No, ať u mého vozu zůstane ukrytá...pěkně v teple olejové lázně :D

Odesláno
před 3 hodinami, Pe.Tr napsal:

při včerejším 750km výletě po čr , jsem narazil kromě @sharperse v Koblově , v Jeseníkách na auto , která si myslím znám ze srazů , 306xs zlatá s 306 polepem na zadním okně . Kdo to měl ? Devilstorm ?

https://mapy.cz/zakladni?x=16.9462811&y=50.0919415&z=16&pano=1&pid=62002891&yaw=2.485&fov=1.571&pitch=0.157

hoši vy byste to mohli vědět.

@Béďa , @MilanF1, @radim.1008 nebo @žabi

Odesláno
před 2 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Byla zvědavá co se venku děje tak vykoukla, no.

U nás se tomuhle jevu říká že mu ojnice chtěla podat ruku. S poděkováním za skvělou péči. 

A co jsem dělal den jak obrázek. Ráno jsem se exhumoval kolem 8 tak jakože neděle tak proč bych vstával za tmy. V 8.30 tu přistál skorobrácha že se mi nemůže dovolat že něco potřebuje tak jsem mu to půjčil a šel jsem pokračovat v ranních rituálech sedím si tak v parlamentu a říkám si odpoledne budu muset naložit kotel asi už má málo pelet najednou takovej zvuk jako když zlomíš klacek tak jsem šel ke kotli a ona se svině ustřihla závlačka na podavači což není žádná velká závada jen to chce nechat kotel vystydnout tak jsem ho shodil hlavním vypínačem a šel jsem se najíst že pak půjdu něco kutit do dílny. A když jsem šel ven tak v kotelně všude voda no chytla mě panika že rupnul naštěstí ne ale jak jsem ho vypnul tak jsem nezkontroloval jak moc to hoří a čaplo to až do trubky podavače na které je bimetalová pojistka která když se ta trubka ohřeje tak otevře ventil a zaplaví spodek násypky a podavač vodou aby nedošlo k nějaké větší škodě. Takže od nějakých 9 do 15.30 jsem se drbal s kotlem abych ho znova zprovoznil. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...