Lihous Odesláno 3. září 2019 Odesláno 3. září 2019 Ted jsem se prohrabal nejakym zaznamem videa - toto vzniklo nekde pred cca 3ma nedelema mesicem na Decinsku .... No za me je tento "pan" jednoznacne FRAJER a tak nejak slusnost me nedovolila me ho predjet - naopak udelal jsem mu ze zadu "stenu" a doprovod - za sebe pred nim SMEKAM ...!!! Pokud bude problem s velikosti rad to predelam a nahraju treba nekam jinam ... Za me jednoznacne FRAJER.avi Citovat
Print Odesláno 3. září 2019 Odesláno 3. září 2019 (upraveno) Co jsem dnes udělal? Zradil jsem značku s lvíčkem ve znaku Upraveno 3. září 2019 uživatelem Print vendelinek ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 3. září 2019 Odesláno 3. září 2019 Doufám, že jsi 206ku neposlal do světa. Citovat
Davidak79 Odesláno 3. září 2019 Odesláno 3. září 2019 Francouz jako Francouz a výkonový rozdíl zanedbatelný Citovat
Print Odesláno 3. září 2019 Odesláno 3. září 2019 @radim.1008 ne neboj. 206 zůstává. Přidalo se Clio. Koupili jsme ho s kámošem a máme s ním určité plány na které se krásně hodí @Davidak79 výkon lehce ve prospěch 206 ale váha jednoznačně ve prospěch klíštěte @Péťa tchýni ani na kapotě Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 3. září 2019 Odesláno 3. září 2019 @Print hm,nejseš sám ☺ Ale je to furt francouz ☺ Citovat
KoudaK Odesláno 3. září 2019 Odesláno 3. září 2019 Tak klasika celej den v práci a večer nějaký to soustružení svatebního daru který přijde ještě povrchově ošetřit a pak naplnit deseti korunama... Pepito, Šalda, RichVa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
radim.1008 Odesláno 4. září 2019 Odesláno 4. září 2019 Deseti korunama... To se moc neplácneš přes kapsu. Sawoy, Fruktis a morepower ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 4. září 2019 Odesláno 4. září 2019 Deseti korunama, nebo desetikorunama? ozzy56, dusan2 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 4. září 2019 Odesláno 4. září 2019 Něco mi to připomíná my jsme dostali od kamaráda 1 000 v korunách a od části rodiny několik tisíc v nových dvacetikorunach Citovat
KoudaK Odesláno 4. září 2019 Odesláno 4. září 2019 No jooo no... Puntičkáři.... radim.1008 a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. září 2019 Odesláno 4. září 2019 my ke svatbe dostali 3 patrovy "dort" udelany z Osusky - rucniku po obvode byly 50kc 20kc 10kc - celkem asi 4 tisice Citovat
Lihous Odesláno 4. září 2019 Odesláno 4. září 2019 Pocucavam vino listuju na netu aaa aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa https://autobible.euro.cz/semafory-s-blikajici-zelenou-se-poprve-objevily-v-ceske-republice-potkate-je-v-breclavi/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu ty brdo .... my snad uz zae jdem do sveta .... Verimale ze pricinnou je to bile dobre vino. Citovat
morepower Odesláno 4. září 2019 Odesláno 4. září 2019 před 9 hodinami, KoudaK napsal: No jooo no... Puntičkáři.... za prvý si šikovnej a za druhý je to náhodou vtipný to tvoje naplnění deseti korunama, málem sem překous klávesnici Citovat
morepower Odesláno 4. září 2019 Odesláno 4. září 2019 (upraveno) já dneska taky pracoval se dřevem, akorát nemám fotku, sem tátovi poštípal asi tři metry dubu. Zabralo mi to skoro tři hoďky. jo hoši, a včera sem našel u vokapu tohle ↓ to je vodomil černý, jeden z našich největších brouků, tenhle má 50mm ten blejskavej vedle to je krasec měďák Upraveno 4. září 2019 uživatelem morepower Citovat
*nohafuc* Odesláno 5. září 2019 Odesláno 5. září 2019 Dnes mi přišel e-mail od Peugeotu,s Dotazníkem spokojenosti s absolvovanou servisní prohlídkou.Takže dnešní náplní práce,bylo jeho vyplňování. Jsem zvědavej jestli to někdo čte a jestli bude nějaká reakce. Kurde,to byl zase román. Péťa, pavelu96, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
mmartinkovic Odesláno 6. září 2019 Odesláno 6. září 2019 Nestihal som skor, ale v nedelu cestou z roboty som sa stretol s týmito ušatými chlpatými lesnými zvermi. Zasa začina obdobie, ked ich bude čim viac a viac po cestach popri lesoch. Tak všetci pozor, ak sa to bliští alebo hýbe, tak na brzdy :-) :-) :-) ozzy56, regius a Péťa ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. září 2019 Odesláno 6. září 2019 jojo, znám--na chatě jezdím přes les na dvojku, protože srna na mě čumí, čumí, ale pět metrů před autem skočí na druhou stranu cesty , taky jsem jednou musel zastavit, protože furt čuměla, tak jsme na sebe čuměli snad 20 vteřin a pak se uráčila odkráčet do lesa... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.