Fruktis Odesláno 1. červenec 2019 Odesláno 1. červenec 2019 @radim.1008 no doufám že tam zprovozní semafory...ve čtvrtek tam fungovali..Dneska už tam dělali druhý pruh a semafory bez proudu...A traga... Jel jsem z trebechovic přes krňovice,bělečko,býšť a pak na hradec furt rovně a vyjel jsem u toho velkého kruhace za futurem ...je to sice delší, ale než stát v nekonečné koloně... radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 @Sawoy už si jel aktuálně Kostelec Brandýs ? vlastně i zpět. od zárybského esíčka je nově 50km/h rychlost až ke kasarnam , pak je 70 až k vjezdu do kasaren , což bylo vždycky , obráceně je to stejně. Spíš bych pochopil 50km/h kolem celých kasáren at se firmam v klidu zajíždí a vyjíždí a bylo by to i bezpečnější pro ostatní. Padesátku za Kostelcem pak chápu kvůli té stavbě RD ale proč tvl až do Záryb? když tam těch 50 jedu tak jsem tam ostatním za kreténa a objíždějí mne Citovat
Sawoy Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 (upraveno) @Pe.Tr Hele nebylo apríla už tak před 4 měsícema? To přece nemůže nikdo myslet vážně ... jakože od Brandýsa je ze 70 v esíčku snížení na 50 celou alejí až k ohradě kasina, tam zas 70 a pak pade od fortny dál ??? Na druhou stranu jestli jseš v životě za kretena jenom tady kvůli tomu tak jsi šťastnej člověk P.S. tak tam prostě 50 nejezdi tam se s radarem nemají moc kde schovat leda za ten Brčálník za roh plotu ... Jel jsem tam tak tři neděle zpátky a jestli si to s ničím nepletu tak tam je takových 20 30 rozvaděčů ... rodinných domků asi budou stavět víc tak možná proto. Upraveno 2. červenec 2019 uživatelem Sawoy Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 @Sawoy 50 tam instalovali minulý čt , je to dost na hlavu tam no . zbytečně tam roste agrese řidičů Citovat
Hafity Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 před 18 hodinami, radim.1008 napsal: Široký to je mezi zdmi 4,8m. A bohatě to stačí. Akorát na té zídce chybí v těchto vedrech něco oroseného.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 (upraveno) Sice to není dnes, ale ze soboty, schválně byl tam někdo z klubu?? Jen škoda že zavěr jsem fotil mobilem, zklamala baterka ve fotáku Brno Revival 2019https://radekhurvajz.rajce.idnes.cz/Brno_Revival_2019? Upraveno 2. červenec 2019 uživatelem Radek Hurvajz vendelinek a Péťa ohodnotil 2 Citovat
pesastor Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 (upraveno) Dnes relax po "all inclusive" italske autodovolene: testoviny mi lezou i usima..... takze svickova, tmavy pvko a odpocinek! Upraveno 2. červenec 2019 uživatelem pesastor Pažout508 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 před 6 hodinami, Hafity napsal: Akorát na té zídce chybí v těchto vedrech něco oroseného.... Orosený lámu teď. Dnes jsem dodělal stěnu na stání. Kamarád mi půjčil Aku od Makity. Navečer jsem umyl auto a potom jsme opekli špekáčky na suchých větvích. Pepito, regius, Pažout508 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Lihous Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 Jedno ne zrovna povedene brzdeni nas bude stat cca 6500,- za kola + prezuti. Predni osa probrzdena asi o 2mm asi tak 5-7cm v cele siri na zhruba 15m tomu rikam pech ale srnku jsem netrefil Odpoledne opravena pracka nejak se nechtelo vode do pracky tak opet pouzit klasicky postup - odsroubovan privod vody a do hadice pri pustenem napousteni se nalejval klasicky ocet nechalo se to asi 5min stat pak se to na vterinu pustilo a zase 5min a voda zase tece jak ma Vycisteni auta no a dnes v noci na letiste do prahy .... A pak az do nedele vecera mame klid "vod prace" Citovat
radim.1008 Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 před 36 minutami, vagi napsal: Konečně se můžu stavit na to kafe Jo klidně, zítra budu sekat zahradu. Citovat
RichVa Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 (upraveno) Dnes příprava na víkend - zatím naložené strčeno do garáže abych ve čtvrtek neztrácel čas. Upraveno 2. červenec 2019 uživatelem RichVa radim.1008 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 @vagi dostaneš kafe a budeš se koukat jak @radim.1008 seká....co by za to pan lorenc dal Hafity a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Pažout508 Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 Tak jsme se vrátili zpět z dovči . Všechno proběhlo relativně v pohodě I nějaké dobroty jsem přivezl Péťa a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červenec 2019 Odesláno 3. červenec 2019 Radime a na spodku zustane štěrk nebo tam přijde neco pevnejsiho? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. červenec 2019 Odesláno 3. červenec 2019 Myslím že psal že příští rok zámkovka. radim.1008 a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 3. červenec 2019 Odesláno 3. červenec 2019 Tady: V 1. 7. 2019 at 18:44, radim.1008 napsal: Široký to je mezi zdmi 4,8m. A bohatě to stačí. Až bude příští rok dlažba, tak se bude dát zajet s oběma auty popředu. Půjdou totiž otevřít dveře nad ztracený bednění. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 3. červenec 2019 Odesláno 3. červenec 2019 @Pe.Tr Bude zámková dlažba i na nájezdu do stodoly vedle. Parkety jako před barákem a před garáží. Citovat
PaKr Odesláno 3. červenec 2019 Odesláno 3. červenec 2019 včera jsem na rodičovském povozu přehodil hlavici řadící páky a seřídil zadní pakny,tak už konečně brzdí jak má. K tomu mi volal mechanik, že moje auto je spravené a s novou STK. Tak jsme se domluvili na zítřek a rovnou mu tam nechám rodičovské aby udělal komplet geometrii a další drobnosti. Dneska jdu na pohřeb táty od kamaráda a pak rychle na odpolední..... Citovat
Sawoy Odesláno 3. červenec 2019 Odesláno 3. červenec 2019 Neudělal jsem skoro nic, jen jsem se ujistil, že v těch vedrech opravdu ne protože už se "kácí v mém lese". Bratranec 55 - v práci infarkt. Vymalováno. Definitivně. Citovat
Klemoň Odesláno 3. červenec 2019 Odesláno 3. červenec 2019 TVL nestresuj s takovými zprávami - je 2 . . . . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.