Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@radim.1008 no doufám že tam zprovozní semafory...ve čtvrtek tam fungovali..Dneska už tam dělali druhý pruh a semafory bez proudu...A traga...

Jel jsem z trebechovic přes krňovice,bělečko,býšť a pak na hradec furt rovně a vyjel jsem u toho velkého kruhace za futurem ...je to sice delší,  ale než stát v nekonečné koloně...

Odesláno

@Sawoy už si jel aktuálně Kostelec Brandýs ? vlastně i zpět. od zárybského esíčka je nově 50km/h rychlost až ke kasarnam , pak je 70 až k vjezdu do kasaren , což bylo vždycky , obráceně je to stejně. Spíš bych pochopil 50km/h kolem celých kasáren at se firmam v klidu zajíždí a vyjíždí a bylo by to i bezpečnější pro ostatní. Padesátku za Kostelcem pak chápu kvůli té stavbě RD ale proč tvl až do Záryb? když tam těch 50 jedu tak jsem tam ostatním za kreténa a objíždějí mne :D  

Odesláno (upraveno)

@Pe.Tr Hele nebylo apríla už tak před 4 měsícema? To přece nemůže nikdo myslet vážně ... jakože od Brandýsa je ze 70 v esíčku snížení na 50 celou alejí až k ohradě kasina, tam zas 70 a pak pade od fortny dál ??? Na druhou stranu jestli jseš v životě za kretena jenom tady kvůli tomu tak jsi šťastnej člověk :D:D

P.S. tak tam prostě 50 nejezdi tam se s radarem nemají moc kde schovat leda za ten Brčálník za roh plotu ...

Jel jsem tam tak tři neděle zpátky a jestli si to s ničím nepletu tak tam je takových 20 30 rozvaděčů ... rodinných domků asi budou stavět víc tak možná proto.

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno
před 18 hodinami, radim.1008 napsal:

Široký to je mezi zdmi 4,8m. A bohatě to stačí.

Akorát na té zídce chybí v těchto vedrech něco oroseného....

Odesláno

Jedno ne zrovna povedene brzdeni nas bude stat cca 6500,- za kola + prezuti.
Predni osa probrzdena asi o 2mm asi tak 5-7cm v cele siri  na zhruba 15m tomu rikam pech ale srnku jsem netrefil :(

Odpoledne opravena pracka nejak se nechtelo vode do pracky tak opet pouzit klasicky postup - odsroubovan privod vody a do hadice pri pustenem napousteni se nalejval klasicky ocet nechalo se to asi 5min stat pak se to na vterinu pustilo a zase 5min
a voda zase tece jak ma :)

Vycisteni auta no a dnes v noci na letiste do prahy ....

A pak az do nedele vecera mame klid "vod prace" :papa

Odesláno

Tady:

V 1. 7. 2019 at 18:44, radim.1008 napsal:

Široký to je mezi zdmi 4,8m. A bohatě to stačí. Až bude příští rok dlažba, tak se bude dát zajet s oběma auty popředu. Půjdou totiž otevřít dveře nad ztracený bednění. :D

Odesláno

včera jsem na rodičovském povozu přehodil hlavici řadící páky a seřídil zadní pakny,tak už konečně brzdí jak má. K tomu mi volal mechanik, že moje auto je spravené a s novou STK. Tak jsme se domluvili na zítřek a rovnou mu tam nechám rodičovské aby udělal komplet geometrii a další drobnosti. 

Dneska jdu na pohřeb táty od kamaráda:( a pak rychle na odpolední.....

Odesláno

Neudělal jsem skoro nic, jen jsem se ujistil, že v těch vedrech opravdu ne protože už se "kácí v mém lese". Bratranec 55 - v práci infarkt. Vymalováno. Definitivně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...