Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Chystám se, ale pořád ještě koumám, jaký nový 15' koupit :myslim

Veveřáku... :D  kup normální Sava eskimo S3+ a máš to.....jsou dobré a levné..... :papa

Osobně přezuji na zimní (savičky eskimačky) asi příští víkend podle dalšího výhledu počasí....

Upraveno uživatelem celda1970
Odesláno

Dosud jsem jezdil BFGoodrich, teď koukám asi na Nokian nebo Continental? Sava je taky zajímavý tip. Cena není primární, spíš vlastnosti na mokru - do hor a na Vysočínu zavítám jen příležitostně. Celkový nájezd taky nemám nijak vysoký. Zatím vím jen to, že co řidič, to názor.

Odesláno

ja koupil nokian wr d4 a jsem spokojen na mokru drží jak přilepené maji i hodnoceni-A na mokru,jsou i tiché  a pohodlne spotřeba asi stejná jak na sava eskimo s3,jsem zvědav na sníh a led  maji byt nejlepší tak se uvidí :)

Odesláno

No když jsem viděl ten výhled počasí. Tak nevím nevím ale asi bude přezouvačka v pondělí mám volno. Nebo v úterý dopoledne než pojede na šichtu. Protože mám od úterý odpolední ze které se vracívám většinou mezi 1-3 hodinou ranní tak tam už hrozí že by mě mohl mrazík překvapit. A jestli mám jezdit od půlky nebo třetiny října na zimákách tak to už je jedno.

Odesláno

teď se to zvrhne : :) můžu poprosit 205/50/R17 W93 letní

Milane: nechceš založit vlákno něco jako je o cenách AK

Já jsem pro a poté necháme těch pár dotazů přesunout. ;):myslim

Odesláno

No, v tomhle rozměru je to za 10, jen to hvízdne.

jj s nejakou podobnou castkou pocitam... budu muset zavolat Panu Trnkovi aby mi neco objednal :-)

A pres zimu asi druhou sadu disku... na leto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...