Radek Hurvajz Odesláno 1. listopad 2024 Odesláno 1. listopad 2024 To není Berla to je Partner, a ten jezdí jenom v letě, přesto má univerzály, kdyby náhodou někdy jedenkrát za rok potřeboval v zimě něco odvézt. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
zbynek..s Odesláno 5. listopad 2024 Odesláno 5. listopad 2024 Tak servisák "myšleno já" měl čas v pátek odpoledne přezout Upíka a rovnou opucovat kola disky a na Peugeota přišel čas v neděli po obědě a taky rovnou umyt kola a pověsit. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
patt Odesláno 5. listopad 2024 Odesláno 5. listopad 2024 Já to přezouvá í ještě nějak nestihl, pracovní fábie má letní a zimní kola sou ve stavu že ty letní budou možná lepší , a 605tka má taky letní a nový zimáky jsou teď nasazený na veteránský 605, takže je musim přeházet mezi sebou a nechat je vyvážit, bo ty kola kopou, teˇ´d záleží jestli uletělo závaží a nebo je koplej ráfek. takže musim to už začít řešit Jinak na fábii ženy jsou zimní kola už asi 4roky radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. listopad 2024 Odesláno 5. listopad 2024 (upraveno) Včera jsem přezul obě 307. Ráno už mrzne a tam kam jezdí manželka už bejvá ledovka. A když už jsem měl venku těžkej hever, tak jsem vytáhl i moje kola. Já mám rok starý polarisky a manželce jsem kupoval nokiany. Upraveno 5. listopad 2024 uživatelem VojtouNerCZ pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 9. listopad 2024 Odesláno 9. listopad 2024 Tak jsem vyuzil hezkeho pocasi a prehazel kola. Takze letaky do sklepa, zimni Savy Eskimo HP2 na auto. Citovat
Milan+ Odesláno 9. listopad 2024 Odesláno 9. listopad 2024 (upraveno) V 5. 11. 2024 at 9:24, VojtouNerCZ napsal: Včera jsem přezul obě 307. Ráno už mrzne a tam kam jezdí manželka už bejvá ledovka. A když už jsem měl venku těžkej hever, tak jsem vytáhl i moje kola. Já mám rok starý polarisky a manželce jsem kupoval nokiany. Nemáš Nokiany z Ruska,jináč kvalita u nich už hodně pokulhává. A dnes přezutí všech co je doma,Nx4,Cx3,e87 a 308sw, Kai je stále na letních, hrozný,kde to stále skladovat. Příští rok jde 308 na celoročky. Upraveno 9. listopad 2024 uživatelem Milan+ ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. listopad 2024 Odesláno 9. listopad 2024 já měl na nové P 207 1.4 letní pneu Good Year z Rumunska--hučelo to jak startující letadlo, , navíc vyrobené asi z lisované tmy, bo tvrdé jak c*p, přesto, že profil byl 65 Milan+ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. listopad 2024 Odesláno 9. listopad 2024 @Milan+ jr na nich napsané made in Finland Milan+ ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 9. listopad 2024 Odesláno 9. listopad 2024 taky jsem pokukoval po miste vyroby. Savy mam prekvapive Made in Germany, ale letni Kormorany jsou "Made in Serbia" Citovat
oddie Odesláno 9. listopad 2024 Odesláno 9. listopad 2024 Tak nakonec taky přezuto, naskytl se příhodný čas... Citovat
Hafity Odesláno 9. listopad 2024 Odesláno 9. listopad 2024 před 29 minutami, sitler napsal: taky jsem pokukoval po miste vyroby Mně kdysi překvapily Barumky z Francie a ze Švédska.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 (upraveno) Oni se nevyraběli ale tam, vyroba byla určitě v čr a davala se na ně značka Made in sweden atd. Dělal jsem ve fabrice kde se dělali pláště na jízdní kola a bylo to naprosto běžný, zakazník zaplatil a tak se tam lisovalo Made in Italy atd, a když nahodou bylo potřeba vykrýt český trh tak se to nepředělávalo, vzalo se to co bylo a prodalo se to. Upraveno 10. listopad 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Medvěd Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 Radek Hurvajz - boříš mi jistoty, Bory Až doteď jsem žil v bludu, že vylisovaný MADE IN xxxx MUSÍ korespondovat se zemí původu, pokud tam není MADE IN EU nebo třeba PRC. A Ty na mě hned po ránu naběhneš s tím, že si kdokoli může zaplatit, aby mu RUBENA udělala potisk MADE IN USA a ono to není napadnutelný? Fuj, fuj, fuj Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 Píšu to k postu od Hafityho "Kdysi" Takže dneska už to bude jinak, ale dřív to tak prostě bylo, o EU se nám ani nezdálo. Citovat
davidse Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 Mám přezuto od 31.10 a dával jsem nové zimní gumy Dunlop Winter Sport 5 Citovat
Hafity Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 před 3 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Píšu to k postu od Hafityho "Kdysi" Takže dneska už to bude jinak, ale dřív to tak prostě bylo, o EU se nám ani nezdálo. No to bylo v době, kdy jsem ještě prznil auta na plný úvazek, takže odhadem 20 - 25 roků zpátky.... Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 Jo to by sedělo, tu dobu jsem myslel. Citovat
BubakGS Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 ..tak jsem vymeknul a mam prezuto taky. Nicmene jsem zjistil neprijemnou vec- vpredu mam desticky s cca 2 mm zbyvajiciho materiálu a na kotoucich schod.... asi se mi servis prodrazi... ..a vzadu me pobavily pruziny, jsem si az ted vsimnul, ze jsou docela tenky a vypadaji spis jak vytahany pruzinky z propisky .... pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 10. listopad 2024 Odesláno 10. listopad 2024 (upraveno) Též už přezuto. 5008 dnes 306ka cca před 14dny. Cabrio spí pod plachtou. Upraveno 10. listopad 2024 uživatelem radim.1008 pavelu96 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
petrinza Odesláno 11. listopad 2024 Odesláno 11. listopad 2024 Evoque je na celoročkách, uvidím, jestli je nebude třeba během zimy vyměnit za nové, cabrio je celoročně na zimákách, aby se při tom (teď) minimálním ročním nájezdu alespoň trochu sjely, chci-li je nechat na autě 4 zimy, oktávka zazimovaná v garáži na letních a služební je kovářova kobyla, co chodí bosa a půjde na přezutí až 20.11. (celé září a říjen bylo auto v servise a pak už jsem dřívější termín nesehnal). Kovářova kobyla proto, že za celý říjen se naší firmě povedlo prodat a rozvézt 66 tis zimních a celoročních pneumatik, je to zatím měsíční rekord. RichVa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.