mmmb Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 To bude v pohodě, hlavě se to musí odladit k naší spokojenosti dříve než se to zaplatí. Citovat
Medvěd Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 mmmb: což se - pokud mně zrak nešálí - děje už několik týdnů. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 Medvěde, týdnů???? Ja to vidim na několik měsíců:D Citovat
oddie Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 No, musí... Já tohle \"musí\" znám z projektů o několik řádů dražších než je tohle a i tam se klidně stane, že je to postavené od základů tak, že to prostě korektně nechodí nikdy, i když \"musí\" a je to klidně životně důležité. A nezaplacení nic neřeší, když na tom visí procesy s hodnotami ještě stokrát většími. Proto z toho mám obavu. Citovat
koblih69 Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 Cheche vzpomněl jsem si na nasazování SAPu, Stálo to 100 mil. a když si vzpomenu jakým způsobem fungovala Logica tak je mi k pláči ještě teď... a to je \"jinej oddíl\" Citovat
Vvitty Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 upřesním ...240 oboustranně vytištěných stránek:roker Staci zmensit font a bude to na stranku, maximalne dve... Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 nemůžete srovnávat se softama pro firmy, my taky v praci používáme jeden z nejrozsirenejsich a nejpouzivanejsich programu (teas) a chyby se furt objevuji... Citovat
Schreek Odesláno 6. září 2013 Autor Odesláno 6. září 2013 No klidně se přiznám. Na zaplacení profesionálních stránek a fora klub prostě nemá finance, zkoušeli jsme to, ale nedali bychom dohromady ani polovinu peněz. Lidé kteří vše tvoří mají potřebné zkušenosti a znalosti aby vše zvládli, jediný problém který nastává je, že to dělají při práci a proto se to časově hůře zvládá. (finanční sankce je samozřejmě nemine) Co se webových stránek týče, tam nečekám žádný problém, to je dnes celkem běžná záležitost, je mi však jasné, že design se nemusí líbit všem. Co se fora týče, tam je to trošku horší, protože většina lídí co pracuje pro firmy vytváří spoustu různých aplikací, ale odborníka na fora dneska nikde neseženete. Takže forum běží na základu Vanilla fora (http://vanillaforums.org/) což je ve své podstatě úplně jednoduché funkční forum, které se upravilo pro naše potřeby a dodělali se funkce které potřebujeme. Takže nečekám problémy se základními funkcemi fora. Co se nasimulovat moc nedá je žátěz stovek uživatelů fora najednou, tady ale můžou působit problém spíše jen ty dodělávané věci, které naštěstí lze vypnout, opravit a jet zase dál. Základ fora by to měl bez problému zvládnout. Citovat
Schreek Odesláno 6. září 2013 Autor Odesláno 6. září 2013 Punkac: Tak jsem zjistil, že API to má Citovat
oddie Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 Tohle už jsme tu kdysi diskutovali... no, řekněme, že nám nezbývá než doufat, případně se modlit. Citovat
Marcel505 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 SZ - pokud zůstanou v archivu, tak ok, mám tam dost potřebných zpráv... [upravil dne 8/9/2013 14:41 od Marcel505] Citovat
romannovak Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Nenašel sem to. Našel sem jak se někdo s někým hádá, a nemám den, abych to hledal. Jak napsal koblih: chápu Je někde online aspoň zadání? Blbě hledáš... http://www.seoline.cz/reference Muzes mi poradit, kde tam jsou ty reference? Protoze asi spatne hledam nebo mi nefunguje prohlizec. Citovat
Stifler Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 romannovak: To jsou jen ty pouhé 3 e-shopy dole na stránce, nic víc... Edit: až dodělají náš web a fórum, tak si nás tam dají na první místo, protože to bude zjevně to nejlepší, co kdy vytvořili... [upravil dne 8.9.2013 16:14 od Stifler] Citovat
romannovak Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 No jestli myslis ty 3 obrazky, tak asi mi uz slabnou oci, protoze z nich nezjistim o jake weby jde. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 NJ, ale všechny ty Eshopy beží na nějakým redakčním systemu nejspiš, naše stranky + forum jsou rozhodně odlišné Citovat
dzavel Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Udaje na hlavní straně o členech zustanou zachovány, bude nějaká filtrace? Podpisy a avatary se budou muset vkládat znovu, bude omezení? Citovat
Schreek Odesláno 8. září 2013 Autor Odesláno 8. září 2013 Údaje o členech zůstanou zachovány. Co myslíš filtrací? Podpisy a avatary zůstanou zachovány z předchozího fora. Avatary se nyní redukují (velikostně sami) a podpisy budou omezeny na 500 znaků, tučné a kurzíva. Výhodou je že každý uživatel si nyní může nastavit, jetli chce vidět podpisy ostatních,, případně jen skrýt obrázky v nich (bylo dost lidí, které podpisy otravovali). Citovat
davidekcz Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 romannovak: To jsou jen ty pouhé 3 e-shopy dole na stránce, nic víc... Edit: až dodělají náš web a fórum, tak si nás tam dají na první místo, protože to bude zjevně to nejlepší, co kdy vytvořili... [upravil dne 8.9.2013 16:14 od Stifler] jen aby...aby jsme nakonec nesloužili jako odstrašující případ :D:D:D Citovat
dzavel Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Schreek: Filtrace - např podle auta, členství, roku registrace ... Takovéto podpisy budou pro mě osobně velké + . Obrázky v podpisu jsou u mnohých otravné. Nezapomeňte omezit i velikost písma, aby se nenašli jedinci s fontem 36 a víc . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.