Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, musí... Já tohle \"musí\" znám z projektů o několik řádů dražších než je tohle a i tam se klidně stane, že je to postavené od základů tak, že to prostě korektně nechodí nikdy, i když \"musí\" a je to klidně životně důležité. A nezaplacení nic neřeší, když na tom visí procesy s hodnotami ještě stokrát většími. Proto z toho mám obavu.

Odesláno

Cheche vzpomněl jsem si na nasazování SAPu, Stálo to 100 mil. a když si vzpomenu jakým způsobem fungovala Logica tak je mi k pláči ještě teď... a to je \"jinej oddíl\"

Odesláno

nemůžete srovnávat se softama pro firmy, my taky v praci používáme jeden z nejrozsirenejsich a nejpouzivanejsich programu (teas) a chyby se furt objevuji...

Odesláno

No klidně se přiznám. Na zaplacení profesionálních stránek a fora klub prostě nemá finance, zkoušeli jsme to, ale nedali bychom dohromady ani polovinu peněz.

Lidé kteří vše tvoří mají potřebné zkušenosti a znalosti aby vše zvládli, jediný problém který nastává je, že to dělají při práci a proto se to časově hůře zvládá. (finanční sankce je samozřejmě nemine)

Co se webových stránek týče, tam nečekám žádný problém, to je dnes celkem běžná záležitost, je mi však jasné, že design se nemusí líbit všem.

Co se fora týče, tam je to trošku horší, protože většina lídí co pracuje pro firmy vytváří spoustu různých aplikací, ale odborníka na fora dneska nikde neseženete. Takže forum běží na základu Vanilla fora (http://vanillaforums.org/) což je ve své podstatě úplně jednoduché funkční forum, které se upravilo pro naše potřeby a dodělali se funkce které potřebujeme. Takže nečekám problémy se základními funkcemi fora. Co se nasimulovat moc nedá je žátěz stovek uživatelů fora najednou, tady ale můžou působit problém spíše jen ty dodělávané věci, které naštěstí lze vypnout, opravit a jet zase dál. Základ fora by to měl bez problému zvládnout.

Odesláno

SZ - pokud zůstanou v archivu, tak ok, mám tam dost potřebných zpráv...

[upravil dne 8/9/2013 14:41 od Marcel505]

Odesláno

romannovak: To jsou jen ty pouhé 3 e-shopy dole na stránce, nic víc... :D:roll

Edit: až dodělají náš web a fórum, tak si nás tam dají na první místo, protože to bude zjevně to nejlepší, co kdy vytvořili... :D

[upravil dne 8.9.2013 16:14 od Stifler]

Odesláno

Údaje o členech zůstanou zachovány. Co myslíš filtrací?

Podpisy a avatary zůstanou zachovány z předchozího fora. Avatary se nyní redukují (velikostně sami) a podpisy budou omezeny na 500 znaků, tučné a kurzíva. Výhodou je že každý uživatel si nyní může nastavit, jetli chce vidět podpisy ostatních,, případně jen skrýt obrázky v nich (bylo dost lidí, které podpisy otravovali).

Odesláno
romannovak: To jsou jen ty pouhé 3 e-shopy dole na stránce, nic víc... :D:roll

Edit: až dodělají náš web a fórum, tak si nás tam dají na první místo, protože to bude zjevně to nejlepší, co kdy vytvořili... :D

[upravil dne 8.9.2013 16:14 od Stifler]

jen aby...aby jsme nakonec nesloužili jako odstrašující případ :D:D:D:D

Odesláno

Schreek:

Filtrace - např podle auta, členství, roku registrace ...

Takovéto podpisy budou pro mě osobně velké + . Obrázky v podpisu jsou u mnohých otravné. Nezapomeňte omezit i velikost písma, aby se nenašli jedinci s fontem 36 a víc :D.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...