Přejít na obsah

koblih69

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22 390
  • Registrace

9 Sledujících

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2007

Profilové informace

  • Město
    Dříteň
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

koblih69's Achievements

Inventář Peugeot-clubu

Inventář Peugeot-clubu (6/6)

38

Popularita

  1. Tak už seven jezdí? 

  2. koblih69

    206 gti, Braking Fault,ABS Fault

    Auto brzdí, ale má vyřazené ABS. S ohledem na cenu kroužků není důvod to řešit jinak než výměnou.
  3. koblih69

    cep ramene

    Jako že ti po 20 tis. odešel?
  4. No ono by to dávalo smysl, vypadá to na bořku i na předek, takže je tam asi jiná palubka.
  5. S 1.9 CDTI myslím dobrá volba.
  6. koblih69

    cep ramene

    SKF mám na autě už 80 tis. co považuju za velmi slušný.
  7. koblih69

    Vyčištění NTB od prachu....

    No jak myslíš, já to vždycky vezmu vyfoukám a jede se dál, takhle provozuju notebooky domácí, firemní a nikdy žádný problém. Pastu bych měnil až by to nepomohlo.
  8. koblih69

    Vyčištění NTB od prachu....

    Profoukni to vzduchem (opatrně s velkým tlakem na větrák) a pak koukni jak se drží teplota. Pokud je to 3 roky starý tak nebývá důvod ještě měnit pastu.
  9. Počkej, nemocenská je přece na základě hrubé mzdy za minulé období, takže se neřeší co je základ, co prémie... Teda doufám, já posledních minimálně 20 let na nemocenské nebyl Na dávky se dojdi zeptat na obec mají fond na jednorázový příspěvek. Bohužel tam platí kdo víc řve ten dostane, takže \"indiáni\" dostávají ostatní se stydí tam jít... ale zajdi tam, myslím, že situace kterou popisuješ by mohla na tuhle dávku sedět. PS: jsem rád, že se lepšíš
  10. Asi ti nerozumím, pokud píšeš o neplatících členech pak OK, akorát, že bych musel čistit ty neaktivní a pak teprve dělat závěr. Pokud o řádných pak jsem si asi zafixoval jiný vývoj než setrvalý růst za uplynulá léta.
  11. punkac: tvojí myšlenkou jsem začal - pokud není zájem o růst pak není třeba vytvářet nějakou aktivitu. Ano mnohokrát jsem si přečetl, že klub není firma. Není, je to společnost (nebo organizace) lidí se společnými zájmy, která má být především prospěšná jejich členům. Nicméně ať jde o firmu nebo ne buď bude růst nebo zanikne. Stagnace je jen jiný výraz pro budoucí zánik. Růst nemusí být nutně jen kvantitativní, ale i kvalitativní to je jistě pravda. Uvedu příklad úplně mimo obchod - když jsi sběratel rozšiřuješ sbírku, pokud přestaneš rozšiřovat po nějaké době zájem vyprchá. Když máš třeba neziskovou organizaci - třeba charitu je tvým cílem pomáhat lidem, měl bys tedy rozšiřovat na jedné straně donátory a na druhé můžeš pomoci více lidem. A klub? Pokud například budeš vyjednávat se zajímavým partnerem, tak jeho zájem je přímo úměrný počtu členů a jeho zájem roste když roste meziročně i členská základna. Pak je tvoje vyjednávací pozice úplně jiná. Pokud jsi v partnerství musíš něčím živit vztah a u klubu musíš zase \"živit členy\" což je to zvýšení kvality jinak ti utečou. Všechny neudržíš a tak musíš kompenzovat ztráty novými a když k tomu přihodíš nějaký růst pak to děláš dobře. Právě ten růst je jeden z hlavních signálů, že jdeš po správné cestě. Samozřejmě může se taky stát, že to děláš špatně a nejde to, pak je nejjednodušší říct, že vlastně růst nechceš. Internetový vyhledávač je jistě jedna z možností, určitě ne špatná, ale pokud by byla tak dokonalá a jediná dobrá asi by zanikly jiné způsoby a to zatím ani zdaleka. [upravil dne 10/9/14 17:22 od koblih69]
×
×
  • Vytvořit...