Přejít na obsah

romannovak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    216
  • Registrace

Vše od uživatele romannovak

  1. My se na chvili zastavime po 16 hodine, kdy mi zacinaji vychazky.
  2. Po dobrych zkusenostech s VIF-em u nafty, liju i do benzinaku od prvniho tankovani. Tech max. 0,50 Kc na litr unesu Ted premyslim, mam nejaky jednorazovy pripravek, auto ma najeto temer 30 tkm, jestli to tam dat pred vymenou oleje nebo ne.
  3. romannovak

    Spojka 1,6l VTi

    Ja mam najeto teprve 25 tisic a uz dlouho vim, ze spojka bude nejspis prvni vec, kterou bude treba menit. A to se uz vyhybam cinnostem jako je couvani do kopce apod. Myslel jsem, ze to z velke casti bude relativne slabym 1,4 VTi, ale jak tak koukam, tak i u silnejsich motorizaci je problem podobny, jen mozna u mne prijde drive. Spojka se tedy Peugeotu zrejme moc nepovedla.
  4. Poznal jsem jej jen kratce, presto navzdy zustane v me pameti. Odpocivej v pokoji.
  5. Tak konecne jsem si nasel cas napsat, dorazime nejspise v poctu 4-2-4
  6. Dodatecne dekuji, nastesti ho nikdo neukradl ze schranky
  7. No jestli myslis ty 3 obrazky, tak asi mi uz slabnou oci, protoze z nich nezjistim o jake weby jde.
  8. Blbě hledáš... http://www.seoline.cz/reference Muzes mi poradit, kde tam jsou ty reference? Protoze asi spatne hledam nebo mi nefunguje prohlizec.
  9. Restauraci U Andela muzu taky doporucit, nejednou jsem tam spokojene jedl i kdyz tentokrat jsem skoncil jinde. Takze pokud nekdy opet zavitate do Jicina, zkuste, snad budete spokojeni.
  10. Taky jsem si zrejme vybral spatnou odbocku u skal a skoncil uplne jinde nez bylo v planu
  11. Taky dekuju vsem, kteri se nejakym zpusobem podileli na organizaci/prubehu srazu
  12. Neni na svete ten, ktery by se zavdecil lidem vsem. Brambory zrovna nemusim, ale v Jicinske Harmonii jsem jeste asi nebyl, tak to nejspis zkusim, treba budu mit novou oblibenou restauraci pro pristi navstevy Jicina
  13. romannovak

    Neumerna spotřeba oleje

    U me ten rozdil je asi 2 deci http://www.spritmonitor.de/en/detail/568610.html?hcosts=on
  14. romannovak

    Neumerna spotřeba oleje

    lukaro muzu vedet odkud cerpas info, ze VTi zerou olej? Nejaky odkaz treba? Jsem sel radeji zkontrolovat olej dneska, ale ok (mam najeto asi 4400) Ted zkousim jezdit s lehkou nohou a po 400 km mam na palubaku spotrebu 5,5 a rychlost 55.
  15. romannovak

    zimní pneu 308 SW

    Jezdim v lete ALU, v zime plech, jako asi vetsina lidi, co znam Na 308 mam jen plechace, ALU musi pockat minimalne do koupe novych gum, takze asi par let, chci 16, ted mam 15.
  16. romannovak

    zimní pneu 308 SW

    můžu se zeptat jaké budeš dávat poklice? a kolik Tě vyšly ty plecháče? (jestli to není tajné) taky jsem chtěl původně dávat plecháče, ale když jsem viděl ceny origo poklic a z tesca poklice nechci... tak stále váhám, díky za odpověď Dej tam z Tesca nebo Polska, tam budou asi levnejsi Nechces se se mnou nahodou svezt na sraz, kdyz jsme asi skoro sousedi?
  17. U Thalie kdyz svitim pres den, tak je podsviceni ztlumene a je malo citelne. U Peugeota s ledkama nesviti vubec, coz je ok, dokud clovek nevjede napr. do stinu stromu. Pak je to jeste horsi nez u te Thalie.
  18. romannovak

    zimní pneu 308 SW

    A ja teprve budu premyslet, co koupit, jeste mam chvili cas Nebo Peugeota odstavim na zimu a vytahnu starou karu
  19. romannovak

    zimní pneu 308 SW

    Ja vzdycky vybiram podle vysledku testu mezi tema nejlepsima, proto jsem ty Michelinky vzal, ze dopadly dobre a mely mit nizke opotrebeni, tudiz jsem pocital, ze minimalne 1 sezonu navic mi vydrzi. To opotrebeni je asi ok, ale jak rikam, jezdil jsem 1 zimu se strachem, ted klouzou taky, ale vzadu se to lip zvlada. I kdyz projizdet kruhac bokem je taky o drzku
  20. romannovak

    zimní pneu 308 SW

    Ja mam s Alpinama spatnou zkusenost v jinem rozmeru ovsem, konkretne 175/65/14 na thalii, koupil jsem 2 na predni a mel jsem s nema strach jezdit v zime, v zatacce to vubec nedrzelo stopu, pak jsem koupil dunlopy a michelinky sly dozadu.
  21. No pokud tam budou plesouni, tak tam budou i policajti (ti tam budou tak ci tak) a urcite se o nas budou zajimat. Coz nam muze zpusobit necekane komplikace.
×
×
  • Vytvořit...