Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V porodnici položili vedle sebe tři novorozence - chlapečky:   Čecha, Němce a Rusa.   

Ale zapomněli je označit, takže se jim popletli. 

Přijdou matky a teď, babo raď, jak je od sebe odlišit, který je čí?    

A tak Němka zařvala: "Heil Hitler!" 

A skutečně - jedno novorozeně vyskočilo do pozoru a zvedlo pravici.

Němka k němu šla a vzala si ho do náruče. 

Najednou přistoupí i Ruska a bere si na ruku jedno ze zbývajících dětí.

A Češka se ptá: "Hej, Rusando, jak jsi poznala, že tenhle je tvůj?"   

Ruska odpovídá:  

"To je jednoduchý - když Němka zařvala, tak ten můj zaťal pěstičky a ten tvůj se posral.

A tak je tomu dodnes 

Odesláno
V 25. 10. 2018 at 18:10, Péťa napsal:

D1.jpg

Ideální vůně do auta:

vune.jpg

No to je teda slabé odvar oproti pikantnímu bůčku od souseda.. (Kdo byl v Tišnově na vánočním večírku na rozhledně určitě ví)  

DSC_0012.JPG

Odesláno (upraveno)

Dobře, i když to sem nepatří tak tu je dokauzujici foto jak bůček z moravy šmakoval bývalímu předsedovi.. 

@Schreek promiň za tu fotku ale ty jako jeden z mála dokážeš ocenit darů našeho hospodářství... 

Screenshot_20181026-224657.png

Upraveno uživatelem KoudaK
Odesláno

@Pepito tak to nemám tucha kde si se na rozhledně toulal když se dole zakrojovaly šrůtky s hořticí (@Weri605) a mandragórou.. 

Odesláno
Před hodinou, KoudaK napsal:

@Pepito tak to nemám tucha kde si se na rozhledně toulal když se dole zakrojovaly šrůtky s hořticí (@Weri605) a mandragórou.. 

Jóó už si vzpomínám,jak vidím tu fotku se Schreekem,jen jsem to neviděl v celku :D

A bylo vynikající :super :papa

Odesláno

Zvoní telefon.Mladý muž zvedne sluchátko a na druhém konci se ozve:" Ahoj. Tady je Zuzka. Potkali jsme se před čtvrt rokem na mejdanu."
"Zuzka? Před čtvrt rokem?" "Jen si vzpomeň! Bylo to u Mirka a po mejdanu jsi mě vezl domů. Cestou jsme zastavili a sklopil si sedadla. Říkal jsi mi, že jsem fajn holka." "Jo, Zuzka! To jsem rád, že jsi zavolala. Jak se máš?" "Nic moc. Jsem v tom a za čtvrt hodiny si lehnu pod vlak." "Ty seš fakt fajn holka!!!"

Odesláno

Do banky vběhne ozbrojený lupič v masce a zařve: "Všichni na zem! A pokladní ke mně!"
Pomalu k němu přijde vystrašená pokladní, lupič si rozepne zip, vytáhne ptáka a řekne: "Kuř!"
Pokladní začne usilovně a dobře kouřit. Po chvíli si lupič strhne masku a říká: "Ahá. Tak přece to jde. A doma my nemůžeme. Doma nám je to protivný."

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...