Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zkouška u profesora v Plzni

Student Právnické fakulty v Plzni přijde na zkoušku z Právní logiky, dutý jako bambus.

Když jej profesor dusí, tak mu student řekne: „Zdá se mi, že jste nějakej moc chytrej  a  kdo ví jestli tomu, co učíte, vůbec rozumíte.“

„Samozřejmě, že tomu rozumím, jsem profesor, tak se ptejte a já vám odpovím.“

„Tak dobře, pokud mi nebudete umět odpovědět, tak mi dáte zkoušku za 1 a když budete umět odpovědět, tak mě od zkoušky vyhodíte.“

„Souhlasím, tak se ptejte.“

A student říká: „Řekněte mi, co je legální a nelogické, co je logické a nelegální, a co je nelogické a nelegální?“

Profesor nakonec nezná odpověď, a tak dá studentovi zkoušku za 1. Když odejde, tak profesor zatelefonuje nejlepšímu studentovi a položí mu stejnou otázku, na kterou mu šprt okamžitě odpoví: „Pane profesore, je vám 65let a máte 35-tiletou manželku, což je legální, ale nelogické. Vaše manželka má 25letého milence, což je logické, ale nelegální a vy nakonec milenci vaší manželky dáte zkoušku za 1, což není ani logické, ani legální.“

A pak, že prý Právnická fakulta v Plzni nemá úroveň.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...