Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

„Pane doktore, pane doktore, moje stará si zlomila nohu!”
„A v kterých místech?”
„Mezi záchodem a koupelnou...”

Ptá se lékař:
„A skleróza vám při práci nevadí?" „Ne. Já zapomínám i na ni..."

Psychiatr vyšetřuje pacienta. Na papír nakreslí čáru, ukáže mu to a ptá se ho:
"Na co myslíte?"
"Na nahou ženu."
Psychiatr zakroutí hlavou, nakreslí kruh a ptá se znova: "Na co teď myslíte?"
"Na nahou ženu."
Nakreslí na papír trojúhelník a ukáže mu to se slovy: "Na co myslíte teď?"
"Na nahou ženu."
"Vy jste posedlý sexem!" říká doktor.
"Proč já? Vždyť vy kreslíte ty oplzlosti."

Sestra křičí přes celou chodbu: „Pane doktore, ten hypochondr z osmičky právě zemřel.”
Z druhé strany se ozve rozčilený hlas lékaře: „Tak to už tentokrát přehnal!"

"Jenom žádnou paniku," uklidňuje lékař pacienta, "tuto operaci už jsme prováděli nejméně třicetkrát. Jednou se musí povést."

Odesláno (upraveno)

V holičství se potká Andy Bureš s generálem Pavlem. Po ostříhání se holič Bureše ptá, jestli si bude přát kolínskou.

"Ne, ne, děkuju. Vy máte nějakou levnou a Monika mi bude zase říkat, že smrdím jako bych se vrátil z bordelu"

Generál do toho vstoupí a říká:

"Já si kolínskou na hlavu klidně dám, moje Eva stejně neví, jak to smrdí v bordelu"

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Lovec šel do lesa střelit si na medvěda. Když ho najde, tak zamíří, střelí, ale netrefí ho. Medvěd přijde k němu, otočí si ho, nasliní si čůro, a brutálně ho zezadu znásilní. Naštvaný lovec to další den zkusí znovu, ale opět se netrefí, A medvěd ho znovu znásilní, tentokráte dokonce na sucho. Třetí den lovec (s těžce bolavou prdelí) zajde do army-shopu, kde zakoupí bazuku. Jde do lesa, chvíli ho hledá, nakonec méďu najde sedícího v borůvčí jak se krmí lesními plody. Když se rozplyne dým, tak medvěd nikde. Lovec se spokojeně pousměje, se slovy "A to máš za to, hajzle", když v tom mu najednou někdo zaklepe na rameno. Lovec se ohlédne a za ním medvěd, který mu navíc říká: "Ty, hele, lovče, že ty sem vlastně nechodíš lovit?"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...