*nohafuc* Odesláno 17. leden 2020 Odesláno 17. leden 2020 Davidak79, Pepito, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
jarokare Odesláno 18. leden 2020 Odesláno 18. leden 2020 ozzy56, FrantaCV, regius a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Péťa Odesláno 18. leden 2020 Odesláno 18. leden 2020 V obchodě s konfekcí přijali na letní brigádu vysokoškoláka. Když skončí první den, majitel obchodu podá studentovi koště, ať zamete obchod. Student se ale ohrazuje, že je vysokoškolák. A majitel mu řekne: "Tak promiňte, já si to neuvědomil, dejte mi to, já vám to ukážu." ================================================================================ Přijde paní do drogerie a prohlíží si mýdla. Zavolá si prodavače a poprosí ho, jestli by jí nemohl sundat to růžové mýdlo. Prodavač vezme schůdky, mýdlo podá a jde si dělat svou práci. Za chvíli ho paní opět zavolá a říká: "Prosím vás, tohle se mi nelíbí, mohl by jste mi podat támhleto zelené?" Prodavač opět vezme schůdky, vymění mýdla a jde si po svém. Po nějakém čase si ho opět paní zavolá se slovy: "Já bych si přece jen vzala to růžové, to zelené se mi moc nelíbí." Prodavač vrátí mýdlo a beze slova jde ke dveřím. Paní se ho udiveně ptá: "Kam si myslíte, že jdete?" A prodavač odpoví: "Víte, mi teď máme týden slušného chování k zákazníkům, tak jdu za vás do pr*ele, abych tam nemusel poslat vás." ================================================================================ V ložnici si to manželka celníka rozdává s milencem a najednou slyší ve dveřích klíč. "Proboha, schovej se pod postel, manžel vždycky všechno prohledává, ale tam tě snad nenajde." Milenec se schová a oba čekají co bude. Manžel – celník vejde do pokoje a když uvidí svou ženu nahou v posteli, začne prohledávat byt. Koukne do skříně a řekne: "Tak tady nic." Koukne do koupelny a říká: "Tady taky nic." Chce se podívat pod postel, ale z pod ní vyjede ruka, která drží 500 euro. Manžel se rozhlídne, sbalí 500 euro a říká: "Tak tady sem taky nic neviděl." Laďa, brixtr, Rikic339 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Péťa Odesláno 18. leden 2020 Odesláno 18. leden 2020 Koncem šestnáctého století se v italské Cremoně sešly tři známé rodiny, které vyráběly housle. Před obchodem Arnatiů stála velká cedule: "Nejlepší housle v Itálii!" Hned vedle, před domem Guarnierů, bylo na ceduli zlatým písmem: "Nejlepší housle na světě!" Na konci ulice byla dílna Antona Stradivariho, a na jejích dveřích malá cedulka: "Nejlepší housle v ulici." ================================================================================ Čtyři přátelé, inženýr, chemik, účetní a státní úředník, se rozpovídali o svých kočkách a jejich přednostech a inteligenci. Abych předvedl svou kočku, povídá inženýr: "Šroubku, ukaž co umíš!" A Šroubek vyskočil na stůl, vzal do paciček tužku a na kus papíru nakreslil čtverec, trojúhelník a kruh. Všichni uznale pokývali hlavou. Tu účetní zavolal na svou kočku: "Fakturko, předveď se!" Fakturka odběhla do kuchyně a přinesla podnos plný sušenek. Sušenky rozdělila do sloupečků, tak aby v každém sloupečku bylo stejně sušenek. Opět všichni uznale pokývali hlavou. Pak zavolal chemik: "Trichloretyléne, do toho!" A Trichloretylén odběhl do kuchyně a donesl mléko a čtyři skleničky a do každé z nich nalil přesně 100 mililitrů mléka a přitom mu neukápla ani kapka. I tentokrát pokývali všichni uznale hlavou a obrátili své pohledy na státního úředníka. Státní úředník jen zavolal: "Rauchpauzo, začni!" A Rauchpauza vyskočila na stolek, sežrala všechny sušenky, vypila všechno mléko, vyčůrala se na papír s geometrickými náčrtky, pak vyhnala ven ostatní kočky, postěžovala si, že ji od toho bolí v zádech, sepsala rozhořčenou stížnost na nehygienické pracovní podmínky, vyplnila žádost o náhradu škody, hodila se marod a odešla na zbytek dne domů. FrantaCV, Hafity, KingSpade a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Péťa Odesláno 18. leden 2020 Odesláno 18. leden 2020 Dentistka drží pacientovi u pusy vrtačku a říká: "Pamatuješ si, jak si mě ve škole tahal za vlasy?" ================================================================================ "Nemluvte s nikým o výši vašeho platu," říká šéf novému zaměstnanci. "Nebojte se, za jeho výši se stydím stejně jako vy." Hafity, Pepito, Weri 605 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. leden 2020 Odesláno 18. leden 2020 před 4 hodinami, jarokare napsal: To je takový český kolorit nadávat na prachy, spíše než průměr doporučuji medián, více zde: https://www.czso.cz/csu/czso/cri/prumerne-mzdy-2-ctvrtleti-2019 Cituji: Osmdesát procent zaměstnanců pobíralo mzdu mezi 14 955 Kč a 55 259 Kč. Citovat
Ajdamek Odesláno 18. leden 2020 Odesláno 18. leden 2020 (upraveno) Českej kolorit je nadávat na všechno A víte, čím si vytře pr.del kouzelník? Trikem! Upraveno 18. leden 2020 uživatelem Ajdamek Pepito, Péťa, skypeja a 3 další ohodnotil 6 Citovat
jarokare Odesláno 20. leden 2020 Odesláno 20. leden 2020 V 18.1.2020 at 15:20, StibTo napsal: To je takový český kolorit nadávat na prachy Kdybych nadával na prachy , tak to nedávám do vtipů ... Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
KoudaK Odesláno 20. leden 2020 Odesláno 20. leden 2020 Pepito, Hafity, Weri 605 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Davidak79 Odesláno 20. leden 2020 Odesláno 20. leden 2020 Vena garážmistr, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
*nohafuc* Odesláno 20. leden 2020 Odesláno 20. leden 2020 jarokare, Zodiak, skypeja a 7 další ohodnotil 10 Citovat
vendelinek Odesláno 20. leden 2020 Odesláno 20. leden 2020 (upraveno) Upraveno 20. leden 2020 uživatelem vendelinek zdesmy, Zodiak, Weri 605 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
brutall Odesláno 21. leden 2020 Odesláno 21. leden 2020 VID-20200121-WA0000.mp4 Péťa, ozzy56, vendelinek a 4 další ohodnotil 7 Citovat
*nohafuc* Odesláno 21. leden 2020 Odesláno 21. leden 2020 Rikic339, Hafity, ozzy56 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Davidak79 Odesláno 21. leden 2020 Odesláno 21. leden 2020 Péťa, ozzy56, Pepito a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Hafity Odesláno 21. leden 2020 Odesláno 21. leden 2020 Navigace.mp4 *nohafuc*, Dave_k, MotoMoto a 6 další ohodnotil 9 Citovat
pajik999 Odesláno 21. leden 2020 Odesláno 21. leden 2020 Jednoho dne v Ostravě přišli k praktickému lékaři dva černoši na zdravotní prohlídku. Doktor je oba prohlédl, všechno si zapsal, a když odcházeli, řekl: „Promiňte pánové, to je u vás černochů normální, že jste někteří celí černí a někteří celí černí, akorát s růžovým přirozením?“ A jeden z těch pánů řekl: „Ale pane doktore, my nejsme černoši, my jsme havíři. A tady Franta byl na svačinu doma.“ Vena garážmistr, *nohafuc*, Davidak79 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
ozzy56 Odesláno 21. leden 2020 Odesláno 21. leden 2020 no vtip už je v tom, že havíř byl na svačinu doma... machulda, pajik999, skypeja a 1 další ohodnotil 4 Citovat
brutall Odesláno 21. leden 2020 Odesláno 21. leden 2020 VID-20200121-WA0002.mp4 Weri 605 a KingSpade ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.