Weri 605 Odesláno 16. leden 2019 Odesláno 16. leden 2019 A mistr ministr pokračuje.. jeden od @Medvěd z fb Péťa, Michal11, FrantaCV a 7 další ohodnotil 10 Citovat
FrantaCV Odesláno 16. leden 2019 Odesláno 16. leden 2019 Prototyp ideální nevěsty. Řekl bych, že na hlavu by se jí vešla mísa s klobásami... pajik999, jarokare, vendelinek a 5 další ohodnotil 8 Citovat
FrantaCV Odesláno 16. leden 2019 Odesláno 16. leden 2019 Bez komentáře. KoudaK, ozzy56, Driver FH12 a 6 další ohodnotil 7 2 Citovat
Péťa Odesláno 16. leden 2019 Odesláno 16. leden 2019 Přijde paní učitelka do třídy a ptá se dětí, jestlipak ví, kdo včera umřel. Přihlásí se Pepíček a povídá: "Tomáš Marný." "Jak to víš, Pepíčku? Toho pána neznám." "Když jsem šel včera kolem ložnice našich, tak tatínek zrovna povídal mamince: Tomáš marný, ten už nevstane." ========================================================================================== Kněz na odpolední procházce vidí Pepíčka, jak kladivem po desítkách drtí mravence. Pepíček si pro sebe říká: "Nenávidím ty zku*vený mravence..." Kněz je zaražen chlapcovým výrazivem a promlouvá k němu o tom, že Bůh nestvořil nic zbytečného: "Až tudy zítra půjdu, tak tě nechám dál zabíjet tyhle mravenečky pouze tehdy, pokud mi vyjmenuješ tři věci, které Bůh stvořil, a přesto jsou k ničemu." Na druhý den po obědě kněz opět vidí Pepíčka, jak sedí na zemi a trefuje kladivem mravence. Dojde k němu a připomíná mu včerejší dohodu, podle které by Pepíček neměl zabíjet mravence, pokud nevyjmenuje tři zbytečné věci. Pepíček vzhlédne ke knězi s ďábelským úsměvem a říká: "Znám tři věci, který jsou naprosto k ničemu. Zaprvé koule mnicha, zadruhý kozy na jeptišce, a třetí jsou tyhle zku*vený mravenci..." ========================================================================================== vendelinek, Rikic339 a Gabriel 307 ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 16. leden 2019 Odesláno 16. leden 2019 Přijde paní učitelka s nabídkou pro děti, že každý pátek dá záludnou otázku a když ji někdo správně zodpoví, může si užít o dva dny prodloužený víkend. První pátek se ptá dětí, kolik hvězd je na nebi a nikdo neví. Druhý týden se ptá, kolik litrů vody je ve všech mořích a opět nikdo netuší odpověď. Až se třetí týden Pepíček naštve a ve čtvrtek večer si připraví dvě kulečníkové koule a nabarví je černou barvou. Druhý den, když chce paní učitelka položit svou otázku, hodí koule na zem a ty se s velkým rámusem rozkutálejí po třídě. Paní učitelka se vztekle otočí na třídu a vykřikne: "Tak kdo je ten vtipálek s černejma koulema?" "Bill Cosby, nashledanou ve středu." odpoví Pepíček. ========================================================================================== Pepíček přijde ze školy a v žákovské knížce má napsáno od paní učitelky: "Vypadá to, že váš syn má velké problémy s pochopením rozdílu mezi chlapci a děvčaty, mohla byste s ním o tom promluvit?" Maminka vezme Pepíčka za ruku, odvede ho po schodech do ložnice, zavře dveře a povídá: "Pepíčku, tak nejdřív sundej moji blůzu." Pepíček rozepne její blůzu a sundá ji. "Teď sundej moji sukni." Pepíček sundá její sukni. "Teď sundej moji podprsenku." Pepíček sundá její podprsenku. "Teď sundej moje kalhotky." Pepíček sundá její kalhotky. "Tak Pepíčku, a už nikdy nenos moje oblečení!" regius, Laďa, jarokare a 6 další ohodnotil 9 Citovat
KoudaK Odesláno 16. leden 2019 Odesláno 16. leden 2019 Gabriel 307, Weri 605 a Haryk ohodnotil 3 Citovat
Davidak79 Odesláno 16. leden 2019 Odesláno 16. leden 2019 Říká doma Ťok: ,,Vypadá to, že mi v republice začíná hořet půda pod nohama, lidi mě prej chtějí lynčovat, bude nejlepší pobalit co se dá, naložit auto a rychle emigrovat." Na to Ťoková: ,,A po které dálnici pojedeme?" Ťok: ,,Ty mě taky neser!" KoudaK, Vena garážmistr, Milan+ a 13 další ohodnotil 16 Citovat
jarokare Odesláno 17. leden 2019 Odesláno 17. leden 2019 Vena garážmistr, Gabriel 307, Laďa a 6 další ohodnotil 9 Citovat
KoudaK Odesláno 17. leden 2019 Odesláno 17. leden 2019 Hafity, pesastor, FrantaCV a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Weri 605 Odesláno 18. leden 2019 Odesláno 18. leden 2019 enikybeniky, jarokare, Péťa a 6 další ohodnotil 9 Citovat
vladosr Odesláno 18. leden 2019 Odesláno 18. leden 2019 https://www.mojevideo.sk/video/2ed13/to_jste_kluci_chteli_(zlaty_cesky_rucicky).html nepodarilo sa.... Péťa a Chip ohodnotil 2 Citovat
KoudaK Odesláno 18. leden 2019 Odesláno 18. leden 2019 Milan+, pajik999, jarokare a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Davidak79 Odesláno 18. leden 2019 Odesláno 18. leden 2019 FrantaCV, Laďa a regius ohodnotil 3 Citovat
pajik999 Odesláno 19. leden 2019 Odesláno 19. leden 2019 Péťa, Laďa, Gabriel 307 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
jarokare Odesláno 19. leden 2019 Odesláno 19. leden 2019 Ptá se otec syna: „Kdo tě tak zmlátil?“ „Ále, parta kluků si mě spletla s holkou, protože mám dlouhé vlasy.“ „Tak jsi měl utéct a ne se nechat takhle zřídit!“ „Prosím tě, víš, jak se v lodičkách blbě utíká?“ Davidak79, Péťa, Gabriel 307 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Davidak79 Odesláno 19. leden 2019 Odesláno 19. leden 2019 (upraveno) Upraveno 19. leden 2019 uživatelem Davidak79 Weri 605, Rikic339 a *nohafuc* ohodnotil 3 Citovat
Davidak79 Odesláno 19. leden 2019 Odesláno 19. leden 2019 Rikic339, RichVa, Weri 605 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.