radim.1008 5,884 Posted April 5 Share Posted April 5 Odpoledne bylo ještě 14°C a teď padá sníh s deštěm. Vítr se už utišil. Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,965 Posted April 5 Share Posted April 5 JJ, je tam krásně Petr 3008, radim.1008 and Vena garážmistr 3 Quote Link to post Share on other sites
Petr 3008 1,212 Posted April 5 Share Posted April 5 Úplná nádhera . Necháme se překvapit co na nás ráno vykoukne. Quote Link to post Share on other sites
Petr 3008 1,212 Posted April 5 Share Posted April 5 jsou 2°C a sněží jako blázen. Musel jsem do busu nastavit topení na ráno. Quote Link to post Share on other sites
pavelu96 1,871 Posted April 5 Share Posted April 5 Ve Frýdlantě taky sněží... Žena musí zítra vyrazit Bobíkem do práce a už teď má nervy Petr 3008 1 Quote Link to post Share on other sites
miroska 57 Posted April 5 Share Posted April 5 Během necelé hodiny bílo.Asi ráno pujdu pro stromek. Quote Link to post Share on other sites
vendelinek 1,548 Posted April 6 Share Posted April 6 Přišlo jaro Petr 3008 and Péťa 2 Quote Link to post Share on other sites
Petr 3008 1,212 Posted April 6 Share Posted April 6 Bílá pokrývka, -3°C, úplně azuro. Přes noc to nějak stačilo oschnout, takže silnice suché vendelinek and Péťa 2 Quote Link to post Share on other sites
Ferry 1,238 Posted April 6 Share Posted April 6 Od vecera 7-8cm (a to jeste hodne odfoukal vitr) a je -3°C, asi to prezouvani na letni jeste odlozim brixtr, MJSytic, Péťa and 3 others 6 Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,965 Posted April 6 Share Posted April 6 To je nádhera Zvlášť, když to nemusím uklízet brixtr, Péťa and radim.1008 3 Quote Link to post Share on other sites
Ferry 1,238 Posted April 6 Share Posted April 6 Vyzenu kluky, at si z toho postavi iglu ja jdu prilozit do kamen a zalezu k topeni MJSytic and Vena garážmistr 2 Quote Link to post Share on other sites
Vena garážmistr 3,166 Posted April 6 Share Posted April 6 No tak tady bylo tak jakože romanticky poprášíno ale drželo to jen na střechách a na trávě teplota byla když jsem v 7,30 vstával -0,2°C teď jsou asi 3°C ale fičí a zase to poletuje. Asi budu muset zavolat šéfa od cestářů jestli se nebudou obnovovat služby že bych si šel ještě hrábnout. Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
sitler 411 Posted April 6 Share Posted April 6 Hezky , hlavne ze jsem v patek nazul letaky. Zitra rano jedu pu pate hodine na Prahu, tak se to snad trochu umoudri Quote Link to post Share on other sites
Pacho69 927 Posted April 6 Share Posted April 6 (edited) Tady u nás v Butovicích ráno posněhaný trávníky i auta. Ale koukal jsem na kameru na chalupě (Rychnov nad Kněžnou) a tam nic, ani vločka. Leťnáky mám tam, takže nejdřív příští týden, počasí mi vlastně vyhovuje, stihnu ostříhat stromy, než vypučí. Edited April 6 by Pacho69 Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,965 Posted April 6 Share Posted April 6 Aktuálně Karlín, vánice, jak v lednu Náplavy dělají selfíčka, jako by se stal zázrak Quote Link to post Share on other sites
Pacho69 927 Posted April 6 Share Posted April 6 ... a u muzea 4 ... Quote Link to post Share on other sites
Vena garážmistr 3,166 Posted April 6 Share Posted April 6 (edited) Tak jo počkám až to přejde a půjdu zpátky přezout na zimní. Tohle totiž vypadá na podobnej příběh: Fešáci (Jindřich Šťáhlavský) - Jaro (Fešáci v Lucerně 35 let) - YouTube Edited April 6 by Vena garážmistr Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
sitler 411 Posted April 6 Share Posted April 6 U nas uz taky chumeli... tvl... si zejtra rano nekde rozbiju hubu Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,965 Posted April 6 Share Posted April 6 Aktuálně Karlín, po sněhu ani památky a silnice suché Takové krásné Aprílové počasí Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,884 Posted April 6 Share Posted April 6 Jdu do Billy nakoupit, vrátím se a venku vánice. Teploměr ukazuje +1°C Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts