Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké je u vás počasí aneb počasí v ČR a SR

Recommended Posts

Odesláno

JH- slunečno, teplota na nule, bezvětří.ráno v devět hodin -auta s námrazou, -8°C. Ačkoli v týdnu jeden den celé dopoledne sněžilo, nic se neudrželo, vše ihned roztávalo.

Odesláno (upraveno)

Dnešní ranní cesta do Lbc nezklamala. Všichni drsní řidiči Kodiaqů RS a podobných SUV jeli jak s hovnama na vyhřívaných sedačkách... takže cesta co na suchu trvá 27 minut trvala skoro 40 minut :roll 

Musím ocenit nové Barum Polaris 6, jak hezky drží stopu a při prudším zabrždění na vrstvě sněhu zaflekují auto do automatického spuštění varovných blinkrů :super 

Screenshot_20251124_064848_One UI Home.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno
před 14 minutami, sitler napsal:

Trocha snehu... jsem zvedavy na zitrejsi ranni cestu na prahu. To bude zase posranych polovodicu na cestach

Lepší dojet,než pak někde půl dne stát. Každý si myslí, že to zvládá, ale někdy se hodně mýlí.

Odesláno

Ráno v 5,20 odjezd z Prahy směr Hlinsko.

Hned na začátku D 11 jsem dojel dva klasicky šikmo za sebou jedoucí sypače a jel jsem za nima jejich pracovním tempem 50 km/h až k odbočce na Český Brod. Ne - fakt jsem neměl chuť ani potřebu se cpát a vynucovat si mezi nima prostor k projetí. Někdy jedou tak, že to celkem bezpečně lze - dnes ale jeli těsně za sebou a tak vznikla docela velká kolona

Od Českýho Brodu dál se D 11 proměnila v kluziště s vyjetýma kolejema. Já se držel mezi 80 - 100 km/h a i tohle tempo mi osobně přišlo tak nějak akorát. Samozřejmě byli i jezdci, co mě srdnatě míjeli rychlostí o 20 - 30 km/h vyšší, Ti ale v autě nevezli studenty, chemikálie a 32 l kapalného dusíku

Do Hlinska jsme místo v plánovaných 7,30 dojeli až 8,10, přičemž cesta z Dašic přes Chrast byla jen po ujetém bílém svinstvu

Fotky Betléma ale dnes budou krásné

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...