Péťa Odesláno 7. duben 2018 Odesláno 7. duben 2018 K čemu to vlastně je? Nosnost malá, dojezd ještě menší Citovat
vladosr Odesláno 7. duben 2018 Odesláno 7. duben 2018 ked dojde palivo....skocis na pumpu...nazad ta niekto dovezie.... Citovat
MJSytic Odesláno 14. srpen 2024 Odesláno 14. srpen 2024 Už je to dlouho, tak tu mám další hádanku. Poznáte k jakému Peugeotu patří tento klíč? Jen doplním, že to je opravdu původní originální klíč od vozidla Citovat
jarokare Odesláno 14. srpen 2024 Odesláno 14. srpen 2024 Dle piktogramů zřejmě nějaká dodávka , takže asi novej Boxer Citovat
MJSytic Odesláno 14. srpen 2024 Odesláno 14. srpen 2024 Jak tě mohlo napadnout soutěžit, když jsi zaměstnanec? Ale je to správně Moc nechápu ta malá kola A tlumiče "Made in Poland" Citovat
Charlie 607 Odesláno 14. srpen 2024 Odesláno 14. srpen 2024 15" se na light podvozky montujou už od 230tek, 16" byli pro heavy podvozky. A tlumiče se pro Sevel vyrábějí v polsku už taky leta. Citovat
Dave_k Odesláno 14. srpen 2024 Odesláno 14. srpen 2024 (upraveno) Koukám, že je pořád baví sólo prostory odemykat, ale zamknout jedině společně. Proč sakra nejde zamknout kabina, když jsou otevřený dveře boudy? U montážního auta docela dost otravný. No a ten neoddělatelnej držák nápojů u 3místné verze je taky super vynález. A taky koukám, že spínač mlhovek a deaktivace SaS za volantem vlevo kam není přes volant vůbec vidět taky nechali. Proč to není na panelu pod rádiem na očích? Upraveno 14. srpen 2024 uživatelem Dave_k Medvěd, ozzy56 a Hafity ohodnotil 3 Citovat
jarokare Odesláno 14. srpen 2024 Odesláno 14. srpen 2024 Před hodinou, MJSytic napsal: Jak tě mohlo napadnout soutěžit, když jsi zaměstnanec? Tvl , za prvý nevím , že je to soutěž a za druhý jsem ho naživo ještě neviděl ( ani na školení jsem nebyl ) , takže to byl vyloženě tip MJSytic a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. srpen 2024 Odesláno 14. srpen 2024 (upraveno) koukam ze novy logo uz moc nesedi k vozu a ty kola uz vubec ne Upraveno 14. srpen 2024 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
ozzy56 Odesláno 15. srpen 2024 Odesláno 15. srpen 2024 před 12 hodinami, Dave_k napsal: spínač mlhovek a deaktivace SaS za volantem vlevo kam není přes volant vůbec vidět taky nechali. Proč to není na panelu pod rádiem na očích? ty mlhovky by mi až tak nevadily, bo jak často je mlha ? , ale že některé firmy furt nepochopily, že tlačítko deaktivace S&S by mělo být hned vedle spínačky to fakt nechápu stejně jako televize Hisense--má na dálkáči ovládání programů vlevo a hlasitost vpravo, MUTE je uprostřed mnoha tlačítek , každá moje dosavadní televize to měla naopak, to se nemůžou ti číňani zeptat ve světě ?? Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. srpen 2024 Autor Odesláno 15. srpen 2024 (upraveno) @Havlicek.Lukas až na to že na tom tvém ovladači je značka pro TV TCL Ale to je na okraj páč jsme Upraveno 15. srpen 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. srpen 2024 Odesláno 15. srpen 2024 tlc je oznaceni ovladace ale to jsme opravdu off staci si najit treba na alze ovladace hisense Citovat
Medvěd Odesláno 15. srpen 2024 Odesláno 15. srpen 2024 (upraveno) před 3 hodinami, ozzy56 napsal: ty mlhovky by mi až tak nevadily, bo jak často je mlha ? , ale že některé firmy furt nepochopily, že tlačítko deaktivace S&S by mělo být hned vedle spínačky to fakt nechápu Údajně úředník EU nutí výrobce, aby vypínání a odstavování všech těchto asistentů bylo složitější a složitější (ideálně nemožné). Holt když se každej novinář i pisálek na internetu chlubí tím, že vypnutí asistentů je to první co v autě dělá, tak to úředník přece nemůže jen tak rozdejchat, páč ON přece vymyslel skvělou věc a lidi musí donutit k tomu, aby to používali Stejně jako elektriku P. S. Stále jsem příznivcem EU a jsem přesvědčený, že komplexně vzato není pro nás jiné cesty než být aktivním členem tohoto spolku. Nejsem ale zaslepený fanda a taky se mi dost věcí nelíbí = chci věřit, že zrovna ve věci zbytečně nucených asistentů, elektrodebility nebo omezování aut s klasickým pohonem se situace může časem změnit (ale bude to složitá a určitě ne snadná cesta) Upraveno 15. srpen 2024 uživatelem Medvěd Milan+ a Dix1 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 15. srpen 2024 Odesláno 15. srpen 2024 (upraveno) tu televizi koupil na chatu syn , já takové čínské šmaty nekupuju--takže zadarmo se na koňský chrup nedívej... dálkač je origo co byl k televizi Upraveno 15. srpen 2024 uživatelem ozzy56 Citovat
Dave_k Odesláno 15. srpen 2024 Odesláno 15. srpen 2024 před 14 hodinami, ozzy56 napsal: ty mlhovky by mi až tak nevadily, bo jak často je mlha ? , ale že některé firmy furt nepochopily, že tlačítko deaktivace S&S by mělo být hned vedle spínačky to fakt nechápu stejně jako televize Hisense--má na dálkáči ovládání programů vlevo a hlasitost vpravo, MUTE je uprostřed mnoha tlačítek , každá moje dosavadní televize to měla naopak, to se nemůžou ti číňani zeptat ve světě ?? To přidám ještě jeden OT. Koupil jsem radiobudík Hyundai s projekci jako náhradu za rozbitej. Vše OK, ale nepochopil jsem na co soudruzi mysleli, když dělali rozmístění tlačítek. Vše obráceně. Hodiny pravým a minuty levým. Má to 2 budíky a zapnutí je signalizováno po stranách displeje a co myslíte? Budík č1. signalizován nalevo, ale zapíná se pravým spínačem a budíkč.2 samozřejmě naopak. Popsaný to mají správně, ale když to člověk nastavuje potmě, tak už to tak jednoduchý není. Obrázek mluví za vše. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 18. srpen 2024 Odesláno 18. srpen 2024 Co to je za veterána se lvem ve znaku? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. srpen 2024 Odesláno 18. srpen 2024 peugeot v kombiku a jak vidno mysleli i na ridice a udelali otevirani kufru do silnice ze k chodniku se clovek dostane - ne jak nejake jine automobilky Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Roman Bazi Odesláno 18. srpen 2024 Odesláno 18. srpen 2024 Ono to otvírání na druhou stranu, než se nám hodí, mají nejčastěji Japonské automobilky, protože u nich to otevírají do silnice. Jezdí se tam vlevo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.