Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 6 let později...
Odesláno

Už je to dlouho, tak tu mám další hádanku. Poznáte k jakému Peugeotu patří tento klíč? Jen doplním, že to je opravdu původní originální klíč od vozidla :)

PXL_20240814_162755550.jpg

PXL_20240814_162742811.jpg

Odesláno

Jak tě mohlo napadnout soutěžit, když jsi zaměstnanec? :D

Ale je to správně :super

Moc nechápu ta malá kola :mrk A tlumiče "Made in Poland" :aut

PXL_20240814_162506224.jpg

PXL_20240814_162520727.jpg

PXL_20240814_162542455.jpg

PXL_20240814_162636319.jpg

PXL_20240814_162701597.jpg

PXL_20240814_163155677.jpg

PXL_20240814_162526862.jpg

Odesláno (upraveno)

:xvul Koukám, že je pořád baví sólo prostory odemykat, ale zamknout jedině společně. :( Proč sakra nejde zamknout kabina, když jsou otevřený dveře boudy? U montážního auta docela dost otravný. 😕 No a ten neoddělatelnej držák nápojů u 3místné verze je taky super vynález.  A taky koukám, že spínač mlhovek a deaktivace SaS za volantem vlevo kam není přes volant vůbec vidět taky nechali. Proč to není na panelu pod rádiem na očích?

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno
Před hodinou, MJSytic napsal:

Jak tě mohlo napadnout soutěžit, když jsi zaměstnanec? :D

Tvl , za prvý nevím , že je to soutěž a za druhý jsem ho naživo ještě neviděl ( ani na školení jsem nebyl ) , takže to byl vyloženě tip :D

Odesláno
před 12 hodinami, Dave_k napsal:

spínač mlhovek a deaktivace SaS za volantem vlevo kam není přes volant vůbec vidět taky nechali. Proč to není na panelu pod rádiem na očích?

ty mlhovky by mi až tak nevadily, bo jak často je mlha ? 😉, ale že některé firmy furt nepochopily, že tlačítko deaktivace S&S by mělo být hned vedle spínačky to fakt nechápu 🙈

stejně jako televize Hisense--má na dálkáči ovládání programů vlevo a hlasitost vpravo, MUTE je uprostřed mnoha tlačítek 🙈, každá moje dosavadní televize to měla naopak, to se nemůžou ti číňani zeptat ve světě ?? 🤠

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, ozzy56 napsal:

ty mlhovky by mi až tak nevadily, bo jak často je mlha ? 😉, ale že některé firmy furt nepochopily, že tlačítko deaktivace S&S by mělo být hned vedle spínačky to fakt nechápu 🙈

Údajně úředník EU nutí výrobce, aby vypínání a odstavování všech těchto asistentů bylo složitější a složitější (ideálně nemožné). Holt když se každej novinář i pisálek na internetu chlubí tím, že vypnutí asistentů je to první co v autě dělá, tak to úředník přece nemůže jen tak rozdejchat, páč ON přece vymyslel skvělou věc a lidi musí donutit k tomu, aby to používali 

Stejně jako elektriku 🤮

P. S.

Stále jsem příznivcem EU a jsem přesvědčený, že komplexně vzato není pro nás jiné cesty než být aktivním členem tohoto spolku.

Nejsem ale zaslepený fanda a taky se mi dost věcí nelíbí = chci věřit, že zrovna ve věci zbytečně nucených asistentů, elektrodebility nebo omezování aut s klasickým pohonem se situace může časem změnit (ale bude to složitá a určitě ne snadná cesta)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

tu televizi koupil na chatu syn 🙈, já takové čínské šmaty nekupuju--takže zadarmo se na koňský chrup nedívej...😉

dálkač je origo co byl k televizi

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
před 14 hodinami, ozzy56 napsal:

stejně jako televize Hisense--má na dálkáči ovládání programů vlevo a hlasitost vpravo, MUTE je uprostřed mnoha tlačítek 🙈, každá moje dosavadní televize to měla naopak, to se nemůžou ti číňani zeptat ve světě ?? 🤠

To přidám ještě jeden OT. Koupil jsem radiobudík Hyundai s projekci jako náhradu za rozbitej. Vše OK, ale nepochopil jsem na co soudruzi mysleli, když dělali rozmístění tlačítek. Vše obráceně. Hodiny pravým a minuty levým. Má to 2 budíky a zapnutí je signalizováno po stranách displeje a co myslíte? Budík č1. signalizován nalevo, ale zapíná se pravým spínačem a budíkč.2 samozřejmě naopak. Popsaný to mají správně, ale když to člověk nastavuje potmě, tak už to tak jednoduchý není. :bachaObrázek mluví za vše. 

budikH.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...