MilanF1 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Gratulace, ale já nejsem jist, zda bych investoval \"do trojky\" a raději nenatankoval čtvrtku nádrže ... Hlavně, že ukazuje, co má Citovat
Ferry Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 heh za petibabu mi to nestoji, pockam rok, zbyva mi jen 50tis km, zrovna dneska naskocilo 350000 teda vlasnte ,50000 a kdyz bych chtel mermomoci skutecny kilometry, musel bych si stejne nechat naprogramovat na pocitadlo tak 480tis [upravil dne 31/1/13 20:19 od Ferry] Citovat
OK406 Odesláno 1. únor 2013 Autor Odesláno 1. únor 2013 Přiznám se, že jsem docela hrdý na to, že mám na tachometru skutečný počet ujetých kilometrů. Jinak uvidím, jak to bude ukazovat. Kdo ví, kde je chyba. Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Dnes jsem si všiml že se blíží krásné číslo.... Citovat
macho Odesláno 11. únor 2014 Odesláno 11. únor 2014 To Jitka+Jirka : Jak tohle souvisí s vláknem o P406 old a nefungujícím počítadlem kilometrů? [upravil dne 11.2.2014 14:13 od macho] Citovat
Ferry Odesláno 4. červenec 2014 Odesláno 4. červenec 2014 Tak dnes melo nabehnout na pocitadle 400 000 km, ovsem nekonalo se tak, misto toho se ke spodnimu segmentu zobrazil i horni segment cislice 1 a mam razem stoceno o 300 tis km (v realu tedy asi o 420tis km mene) hura do AAA Citovat
Patrik406ST Odesláno 4. červenec 2014 Odesláno 4. červenec 2014 tohle je zajimavé ... a proč to vlastně tak dělá? a dělají to jen některé typy počítadel a nebo všechny? třeba já mám nový model a počítadlo mám uprostřed přístrojovky... bude to dělat i u toho?? sice mi už nějaký pátek tacho nefunguje nejspíš kvůli přístrojovce (za chladu a za klimování tacho šel a za horka nešel, pak šla rafička sekavě, pak jen přidával až na 230 a už nefunguje vůbec) ale aspon ze zeptám Citovat
John Odesláno 5. červenec 2014 Odesláno 5. červenec 2014 Patrik406ST : tohle se týká pouze starýho modelu 406 který mají spodek budíku skosených... nový model tento problém nemá. Citovat
stajgrpavel Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 ferry: ty to stejne neprodas :-P cim by jsi pak jezdil ;-) sice uz se na silnici nepotkavame ( jina prace , jina trasa) ale v jinem aute uz bych te nepoznal vubec :-D Citovat
OK406 Odesláno 7. červenec 2014 Autor Odesláno 7. červenec 2014 ferry: myslím si, že by to šlo opravit jako v mém případě a budeš mít opět 4. Stojí to opravdu za to. Ja jen musím potvrdit, že nejen já jsem hrdý na to, že mám na tachometru originální stav kilometrů, i když mě to něco stálo. Citovat
lukr Odesláno 26. říjen 2022 Odesláno 26. říjen 2022 Ahoj všem, dovolím si toto vlákno vytáhnout na světlo boží neb jsem se právě vrátil z STK s hrubou závadou-nečitelný stav ujetých kilometrů = místo 4 svítí jen jeden segment. Minulé dvě technické to nevadilo, ale teď to prý patří do závad. Máte s tím někdo víc zkušeností? Je to, jak píše OK406 věc SW? Citovat
OK406 Odesláno 21. prosinec 2022 Autor Odesláno 21. prosinec 2022 (upraveno) Bohužel, je to tak, takže sehnat někoho, kdo by nastavil v počítadle kilometrů číslici 4. Zkusit nějakého autoelektrikáře nebo dříve byli i firmy, co to dělali tachometry. Možná, že by to mohl někdo z P-C uměl udělat. Zkusit nějaký autobazar a pod.. Možná by mohl poradit člen @ChouLu. Upraveno 21. prosinec 2022 uživatelem OK406 Citovat
foxy Odesláno 27. listopad 2024 Odesláno 27. listopad 2024 Zdravím, prosím o radu - moje 406 1,9 68 kW DHY r.v. 97 po najetí 300 tis. též ukazuje místo trojky jen čárku. Známý z autoservisu mi řekl že s tím není šance projít STK. Respektive byla ale víme co se teď děje, prý ani on to neprotlačí a to je velký kouzelník, Co tedy s tím - lze ten displej opravit, znáte někoho kdo by to uměl? Mám koupit starší z vrakáče/bazaru a riskovat že na tom bude stejně což je pravděpodobné? Nebo mám nalítat na 400 a doufat že tam ta čtyřka skočí? STK mám příští rok v květnu, těch 100 bych nalítal když budu jezdit jen s tímhle v rámci běžné potřeby - jezdím hodně. Díky za radu případně nasměrování co a kam s tím. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. listopad 2024 Odesláno 27. listopad 2024 (upraveno) Tak proč si to tu nepročteš, v nadpisu je napsano že "Vyřešeno" a hned o 1 stranku zpět @OK406 píše že nějakej Král z Budějic mu to opravil. Možná i @Ferry to nakonec nějak pořešil Upraveno 27. listopad 2024 uživatelem Radek Hurvajz Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 27. listopad 2024 Odesláno 27. listopad 2024 Ne, neprojde to. Mimo jiné i proto, že se fotí i tachometr. Taky jsem neprošel. Někdo to ale přejel na 400 a místo 4 se ukázala celá 1, takže s tím bys asi taky neprošel. Buď jiné budíky ( nikde jinde se stav neukládá), nebo nechat stočit. V obou případech je potřeba papír o změně stavu počítadla. Prý si to můžeš napsat i sám. @OK406 si to nechal někde spravit, tak třeba dá kontakt. Pepito a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
foxy Odesláno 27. listopad 2024 Odesláno 27. listopad 2024 Já to četl ale je to 11 let starý příspěvek a od té doby se mohlo něco třeba něco vynalézt. P.Krále budu samozřejmě kontaktovat, napíšu i Ferrymu. Jinak na změnu stavu počítadla stačí čestné prohlášení, to už jsem se ptal. Stočit to by bylo bezva, auto prodávat nebudu, bude u mě až do konce ale o nikom nevím, kdybyste někdo věděl klidně SZ. Případně kdyby měl někdo počítadlo s vyřešeným tímto problémem. Díky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. listopad 2024 Odesláno 27. listopad 2024 (upraveno) Nj, starý to je, ale zkusit se to muže, odkaz na p. Krále už nefunguje, tak snad dá OK406 kontakt Podle ty nefunkční webovky jsem ale našel - https://www.jihoceskyinfo.cz/detail/9559/ivan-kral Upraveno 27. listopad 2024 uživatelem Radek Hurvajz Péťa ohodnotil 1 Citovat
foxy Odesláno 27. listopad 2024 Odesláno 27. listopad 2024 Webovky nefungují ale zítra mu zavolám, snad ještě funguje nebo aspoň nasměruje kam s tím. Je to k vzteku, kvůli takové hovadině přece nevyhodím slušné auto jen proto že se to státu nelíbí. Prodávat ho nebudu,bude se mnou až do konce a když mě nikdo nenabourá dalších 300 určitě najede. dýzl, Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
foxy Odesláno 28. listopad 2024 Odesláno 28. listopad 2024 Vypadá to dobře, volal jsem p.Královi - naštěstí stále funguje. Slíbil že s tím něco provede akorát až v lednu, což mi vůbec nevadí. Termín STK je až květen 26, nikoli ten co bude - aut mám víc a tím pádem i zmatek. A jelikož jsem paranoik sehnal jsem dnes celou přístrojovku a rovnou ji tam vezmu na stejnou úpravu, člověk nikdy neví . Děkuji všem místním za pomoc Péťa, pavelu96 a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
OK406 Odesláno 27. prosinec 2024 Autor Odesláno 27. prosinec 2024 @foxy Tak to je moc dobře, že pan Král je funkční. Po dlouhé době jsem jel okolo, kde pracoval p. Král, ale je to tam celé předělané/přestavené ani tam nemá reklamu. Tak držím palce a dej prosím Tě vědět, jak si dopadl. Je pravda, že jak píše @Radek Hurvajz, že webové stránky má nefunkční. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.