Radek Hurvajz Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben @Péťa a a pochopil jsi že je k tomu potřeba nějaká obsluha? Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben Tak lidičky mám tady první kousek ze své LIDL sbírky aku vercajků kterej teda je v mnoha ohledech marnej. Měl by to být tuten PBSPA 12 E4 někde tuším v " co jste dnes udělali " jsem se o tom zmiňoval že jsem ho koupil. Tak jako byl to první kousek z černé řady na 12 V v hezký tašce takovej příjemně velkej akurát hodit celou tašku i s přísluškem do auta pod sedačku pro strejčka příhodu. A vcelku jsem to tak i zamýšlel po pár použitích musím konstatovat že tedy nejsem vůbec nadšen spíše jsem nasrán a je to jeden z důvodů proč začínám uvažovat o přechodu k jiné značce. Takže problémy které to má, jelikož to má tu sundavací hlavičku a v hřídeli to má šestihran na bity tak aby mohl člověk jednou mašinou předvrtat díru a tou samou vrut zašroubit tak šestihranný unašeč v hřídeli má slabý magnet tudíž bity z toho vypadávají jak s tím člověk trochu zaklepe sundavací hlavička má problém s držením na té unášecí hřídeli v okamžiku kdy při vrtání přitlačíš víc tak se povolí sevření těch kuliček které zajišťují hlavičku na hřídeli a hlavička (vrták) se zastaví ale vrtačka se točí dál. Tohle jsou ale pořád věci které se dají tak nějak pochopit je to malí stroj takže když přitlačíš na bejka tak se brání aby nedošlo k poškození dejme tomu ale nejvíc mě kaká ten řadicí kroužek utahovacího momentu utáhneš xx vrutů na např. 16 a potřebuješ přeřadit na silnější nebo na vrták a seš druhej dokud mašina nevychladne tak jde řadit jen dolů a po pár pokusech se to řazení kousne úplně dokud mašina nevystydne tak neřadí. A poslední třešinka na dortu dodané dva akumulátory ten co byl nasazený do mašiny je v pohodě ten druhý v balení funguje to se musí nechat ale jde strašně těžce založit jak do nabiječky tak mašiny a ještě hůř se z mašiny vyndavá. Co jsem zjistil tak nás bylo spousty kdo tuhle sadu pořídil a je z toho dost naštvaný protože podobné symptomy to vykazuje spoustě lidí a když to řeknu tvrdě tak když jsem objevil první video na YT kde to nechválí tak sem si říkal dobře jedna vlnka moře nedělá ale není to tak dlouho mluvil jsem s klukem který si to taky pořídil a on tam má ještě nějakou chybu navíc k těm mým a taky tvrdí že ví o řadě dalších lidí kteří si takto naběhli. OK406 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben Tak já mám předchozí verzi bez sundávací hlavičky, a nemohu na to říct jediný špatný slovo. Takže problém je v té inovaci. A nadělalo to spoustu práce a pořád funguje. OK406 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben před 13 hodinami, Péťa napsal: Chytrý robot. Zkusil jsem ho objednat kolega si k tomu napsal AI bota, co tomu umi generovat recepty podle "normalniho" receptu, aby si rozsiril databazi Péťa a MotoMoto ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben @Vena garážmistr bych to vyměnil, možná jen vadný kus--pokud zas problém, peníze zpět vrátí v pohodě Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben před 1 hodinou, Vena garážmistr napsal: začínám uvažovat o přechodu k jiné značce Véno, na to jsem přišel před lety. Já mám prostě s Parkside problém, nevydrží mi vůbec nic. Dávno jsem přešel na DeWalt a problémy zmizely. A to jsem hobík, neprovozuji žádnou profi dílnu. OK406 a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben já zatím s Parkside no problem, ale mám toho málo a velmi málo používám, snažím se jet postaru na 220 V OK406 a toru ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben před 12 hodinami, Péťa napsal: Véno, na to jsem přišel před lety. Já mám prostě s Parkside problém A to máš kamaráda Miníka, který má od Parkside snad úplně všechno. Citovat
Péťa Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben No právě. Vždycky, když u něj něco dělám, tak mě to ujišťuje ve správnosti mé volby Milan+ a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben před 12 hodinami, Péťa napsal: Véno, na to jsem přišel před lety. Já mám prostě s Parkside problém, nevydrží mi vůbec nic. Dávno jsem přešel na DeWalt a problémy zmizely. A to jsem hobík, neprovozuji žádnou profi dílnu. Péťo jestli to jede nebo nejede na profi dílně je úplně jedno jsou mašiny který na dílně potřebuješ dvakrát za měsíc nebo jednou za týden na deset minut práce a tam mám trochu problém vysolit těžký prachy za mašinu která " vydělává " když hodně tak 120 minut za měsíc na to mi opravdu stačí kousek za pár set korun. Já jsem si tuhle mašinku koupil protože v sadě byla nabiječka a dvě baterky a tak trochu šilhám po té jejich akuráčně ale tam je to trochu divičina s cenovkou kdy s nabiječkou a baterkou je to někde ke 2000 Kč ale bez baterky a bez nabiječky se dá v akci trefit za třeba 800 Kč ale po této zkušenosti trochu váhám jestli pokračovat v tuté značce nebo zkusit jinou . Co mě drží u Parkside je to že za celou dobu používání mi umřela jedna jediná baterka a baterek mám tak nějak dostatek. A další věc je máme na dílně černej rázovej utahovák a to co zvládne tahle mašinka tak to zvládá málokterý dražší stroj. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 1. květen Odesláno 1. květen (upraveno) V 18. 4. 2026 at 9:12, Péťa napsal: Véno, na to jsem přišel před lety. Já mám prostě s Parkside problém, nevydrží mi vůbec nic. Dávno jsem přešel na DeWalt a problémy zmizely. A to jsem hobík, neprovozuji žádnou profi dílnu. Tak co myslíte? Dnes jsem zapnul hrnec a "Aplikace přestala reagovat. Počkat - Zrušit" Chápu, že použili Android tablet, cokoliv jiného by bylo dražší. Ale běží na něm jediná aplikace a ta je schopná nereagovat? To je síla. EDIT: A ještě jednu věc nechápu. V aplikaci na mobilu (do které jsem přihlášený) najdu recept, chci ho odeslat do hrnce (ten je přihlášený pod stejným účtem) a ono to nejde !!! Aby to šlo, musí být mobil i hrnec na stejné WiFi. Proboha proč? Upraveno 1. květen uživatelem Péťa BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 1. květen Odesláno 1. květen @Péťa ...páč se zahradníci pokusli udělat sofistikovanější elektroniku... Veverka a Péťa ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 1. květen Odesláno 1. květen Před hodinou, Péťa napsal: Proboha proč? Protože security Všechno po interní sítí Citovat
oddie Odesláno 1. květen Odesláno 1. květen Dřív stačilo říct "hrnečku vař", a dneska na to musí být appka Veverka, BubakGS, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Péťa Odesláno 1. květen Odesláno 1. květen @MJSytic To bych chápal, ale protože musím být přihlášený k účtu, tak stejně to je v cloudu. Takže o security mi může Lidl dlouho vyprávět BubakGS ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 1. květen Odesláno 1. květen Dneska jsem viděl v Lidlu "pracovní stůl" za 449,- Kč. Jako nedělám si iluze, je to takové malá krabička, ale přesto, na nějaké drobnosti, máte někdo zkušenost? Citovat
oddie Odesláno 1. květen Odesláno 1. květen Jo, tohle. Jako nouzovka na tahání s sebou, aby člověk neřezal věci po kartonovejch krabicích nebo v ruce. V krámě je za 449,- Citovat
Pepito Odesláno 1. květen Odesláno 1. květen před 4 hodinami, oddie napsal: Dneska jsem viděl v Lidlu "pracovní stůl" za 449,- Kč. Jako nedělám si iluze, je to takové malá krabička, ale přesto, na nějaké drobnosti, máte někdo zkušenost? Ten stůl mám cca tři roky a ty horní desky dlouho nevydržely, tak jsem si musel udělat nové, ale jinak jsem s ním spokojen. Je skladný a ty upínáky fungují dobře. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. květen Odesláno 2. květen No takovej aparát mám možná že 20 let tehdy jsem si ho koupil tuším v OBI a stálo to asi o dost víc, samozřejmě že tím že není optimálně skladovaný a používaný tak už není úplně funkční vyměnil jsem ty " prkna " protože jsem potřeboval někam došáhnout a nebylo nic po ruce tak jsem vylezl na ten stůl dokud jsem stál rozkročený zhruba nad tou konstrukcí tak to vrzalo ale drželo když jsem slejzal tak jsem překročil na střed a " prkno " ruplo tak jsem tam dal normální prkna delší než byli původní a funguje to i s nima. Ale třeba ten posuv tý pracovní plochy funguje doteď akorát jak už tam nejsou ty originál " prkna " tak trochu ztrácí význam a ty šprajci mezi nohama už jsou taky trochu unavený ale musím říct že za mě to udělalo spoustu práce a na to jak ta konstrukce vypadá tak to i drží a stojí a má stabilitu. Akorát teda jako tahat to sebou někde po montážích no nevím na to jak to vypadá tak se to dost pronese a složený aspoň ten můj to zabere taky dost místa. Ale na nějaký jednou za čas to vytáhnout z kumbálu hodit do auta a přejet k milence opravit skříňku a tam nemuset řešit na čem budu vrtat nebo řezat dvířka asi jo a navíc Ty máš auta velký takže to do kufru dáš dobře já tehdy jezdil felicíí a do té se to nedávalo nejlíp. Na druhou stranu když by jsi řešil profesionální věc tak se dají pořídit daleko funkčnější ale taky násobně dražší aparáty. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.