dracekvo Odesláno 2. říjen 2023 Odesláno 2. říjen 2023 Já taky s reklamací v lidlu nemám problém. Vracel jsem vodovodní bateri. Byla tam velká vůle v závitu na utažení, takže nešla dotáhnout a matice přeskakovala. Pak jsem vracel tepovač. Teď budu vracet čerpadlo na olej. Po nasátí oleje zdechlo. Lidl má občas dobrý věci, ale poruchovost je docela velká. Naštěstí to kompenzuje cena (levněji nekoupím ekvivalent ani v číně) a záruka 3 roky. Akorát mě vždy vrátili peníze, což se mi moc nehodilo, protože jsem chtěl tu věc. Pak bylo vždy nutné čekat, až bude opět akce. Citovat
Stifler Odesláno 2. říjen 2023 Odesláno 2. říjen 2023 Jinak ještě k tomu utahováku s příslušenstvím v akci: Utahovák je výroby 06/2021 (netuším, zda je to zrovna šarže náchylná k rozpadu), smart akumulátor 8Ah je výroby 03/2022... Neví někdo, jestli je nějak možné spárovat čísla výrobků z faktury (9 číslic) a IAN kódy na krabicích výrobků (6 číslic, popř. "6 číslic_4číslice")? Jen abych věděl, že souhlasí to, co bylo objednáno, s tím, co bylo dodáno. Citovat
Hafity Odesláno 10. říjen 2023 Odesláno 10. říjen 2023 Proč by měl Árny propagovat Parkside Došly doláče Citovat
MJSytic Odesláno 10. říjen 2023 Odesláno 10. říjen 2023 Je to normální kšeft a doláčů není nikdy dost. Stačí si o něm něco přečíst a nebo mrknout na dokument a pochopíš, že si jede své a na nic si nehraje. Takže neboj, není to žádný fejk nebo dezinfo, jak je dnes moderní prohlašovat miroska, pavelu96 a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. říjen 2023 Odesláno 28. říjen 2023 tak jsem si pořídil https://www.lidl.cz/p/parkside-aku-vysavac-foukac-listi-plsa-40-li-c2-2x-4-ah/p800004096 coz by melo na moje potřeby stačit. Dnes jsem prvně použil a jsem z něj trošku zmatený až možná zklamaný . Foukani dobry ale kdyz jede chvilku vic na max tak to vytlaci bocni krytku pro saci trubku. problem je v tom ze packy te trubky funguji jako pojistka a kdyz se krytka vynda/staci malinko povolit tak to stro vypne. Pri foukani se mi to stalo za 20 min asi trikrat. pri vysavani ta saci trubka , ma taky na sobe vystupky/drazky ktere zamacknou pojistku aby stroj makal. ( duvod je ten ze bez zakryti toho otvoru by ses mohl zmrzacit ,je tam kovova vrtule a ta ma na sobe jeste solo tri brity , ktere vysavane listi sekaji). behem 20 min vysavani se ta trubka uvolnila asi 30x , celkem uz sem na to mel nervy , jeste ze me vcas uklidnila vybita baterka . dam tomu jeste jednu sanci za 14 dni ale uz se smiruju s tim ze to vratim. Myslenka dobra ale provedeni zamku jisteni je nestastne. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. říjen 2023 Odesláno 28. říjen 2023 hm tak po druhe minute to tu manik vysvetluje .... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 28. říjen 2023 Odesláno 28. říjen 2023 Používám tohle a spokojenost https://www.garland.cz/e-obchod/dle-vyrobcu/riwall/zahradni-technika/vysavace-foukace/s-benzinovym-motorem/ Pepito, Péťa a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 4. listopad 2023 Odesláno 4. listopad 2023 V 16. 6. 2023 at 0:33, MJSytic napsal: Aktuálně 216 dílná gola sada ve slevě za 1900,- Třeba na ní taky někdo čekáte, jako já P.S. Nevím, jaký je mezi nimi rozdíl, ale já bych to určitě nepoznal Po dvou párech měsíců používání bych tuhle golu už nikomu nedoporučoval Malá ráčna přeskakuje, bity jsou ožvejkané, případně polámané a dnes jsem zaplakal nad ořechy vel. 10. Každý je jinak velký. Až budu mít po ruce šupleru, tak je změřím... Citovat
Péťa Odesláno 5. listopad 2023 Odesláno 5. listopad 2023 https://www.recenzetesty.cz/historie-znacky-parkside/ ozzy56, Pe.Tr a Lihous ohodnotil 3 Citovat
MJSytic Odesláno 13. listopad 2023 Odesláno 13. listopad 2023 Njn, sám si to psal. Možná je to rukama Je to jako s Peugeotem, také není pro každého dýzl, Weri 605 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
OK406 Odesláno 13. listopad 2023 Odesláno 13. listopad 2023 Máte někdo zkušenost čističem vnitřního autoskla z Lídlu? Koupil jsem si ho a zatím nevyzkoušel. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. listopad 2023 Odesláno 14. listopad 2023 ano mám, dosáhneš s tím hlavně do rohů skla, zvláště u mého auta, kde je dost ,,hluboká'' přístrojovka, já mám tu stírací plochu ve tvaru trojúhelníku, někdo mi to dal jako dárek OK406 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. listopad 2023 Odesláno 14. listopad 2023 Sice dosáhneš ale nic moc to nevyčistíš, šmouhance a mazance tam zustávájí. Není tam ten správný tlak a kontakt na sklo. Ale jako pro to základní rozmatlání to stačí, na přeleštění se pak musíš natáhnout. ozzy56 a OK406 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. listopad 2023 Odesláno 14. listopad 2023 ano, je to pravda--když pošlu okno vyčistit manželku, je to lepší Radek Hurvajz, Hafity, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 14. listopad 2023 Odesláno 14. listopad 2023 (upraveno) před 7 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Sice dosáhneš ale nic moc to nevyčistíš, šmouhance a mazance tam zustávájí. No já to používám už roky a jsem spokojen. Nejvhodnější metoda použití je ráno po startu, když je sklo ještě vlhké. Stačí tak tři rána po sobě s tím, že po každé vzít odpoledne domů a propláchnout v mýdlové vodě. A sklo je pak čisté a bez šmouh. Důležitá poznámka - já ho ale nemám zahulené od cigaret. Jen zadýchané a zaprděné . Samozřejmě že není nezbytně nutné to nosit domů proplachovat, ale to nesmí být to sklo opravdu duhové . . . Nyní už to beru domů propláchnout tak 6x do roka . . . Upraveno 14. listopad 2023 uživatelem Klemoň OK406 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. listopad 2023 Odesláno 14. listopad 2023 před 6 minutami, Klemoň napsal: když je sklo ještě vlhké To ti jako po ránu vlhne sklo jo? To teda neznám, ja mam v autě sklo vždycky suchý. Citovat
Klemoň Odesláno 14. listopad 2023 Odesláno 14. listopad 2023 No nemyslel jsem kapky na skle, ale je lehounce vlhké. Protože když je venku zima a auto je studené, tak stačí párkrát vydechnout a je to na skle . . . ozzy56 a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 14. listopad 2023 Odesláno 14. listopad 2023 To vyřeší puštěný ofuk skla, který ho ohřeje a vysuší. Pokud běží i s klimou, tak to zároveň vysušuje i vzduch. pavelu96, radim.1008, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.