MilanF1 Odesláno 17. červen 2024 Odesláno 17. červen 2024 Já si nejsem jist, ale snad moje 306 vypadala lépe. Na druhou stranu, já jsem z nížiny. Prostě kilometry nejsou vždy zárukou "kvality", říká se, že nejvíce zrezlá auta jsou z Rakouska, protože tam hodně solí. Radime, nevzdavej se a zachraň 306, já jsem to vzdal a raději koupil jiný rezavy pekáč. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 18. červen 2024 Autor Odesláno 18. červen 2024 Hele jsem taky nalomenej. Ale je to moje první vlastní auto. Mám ho už bezmála 17let. Takže citové pouto tam je velký. Teď potřebuji vyřešit ještě levý zadní lem, který je po loňské přetlačované na parkovišti vzatý sprejem a začalo se to loupat. Na spojler už mám doma lepidlo, jen ho trochu upravím, aby mohl zůstat ostřikovač. No a potom pořádná očista a třeba i po 7letech se dočká leštěnky. Pepito a poldiss ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 22. červen 2024 Autor Odesláno 22. červen 2024 Po výměně středového dílů výfuku, začal podfukovat spoj mezi prvním dílem za svody a katalyzátorem, nechal jsme auto zvednout a spoj opravit. Kdysi jsem doma vyndával na nájezdech katalyzátor a byl to porod. Protože ten spoj je nad nápravnicí. Nakonec byl utržený/uhnilý šroub a foukalo to pod těsněním. Opraveno za pár korun a bez námahy. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 22. červen 2024 Odesláno 22. červen 2024 V 18. 6. 2024 at 21:21, radim.1008 napsal: Hele jsem taky nalomenej. Ale je to moje první vlastní auto. Mám ho už bezmála 17let. Takže citové pouto tam je velký. Teď potřebuji vyřešit ještě levý zadní lem, který je po loňské přetlačované na parkovišti vzatý sprejem a začalo se to loupat. Na spojler už mám doma lepidlo, jen ho trochu upravím, aby mohl zůstat ostřikovač. No a potom pořádná očista a třeba i po 7letech se dočká leštěnky. To jsem ulyšakovi taky sliboval,dutiny, leštěnka atd,to byl v garáži,pak přistál MB a šel ven,nějak jsem se ke slibům nedokopal. A teď už je jinde. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 3. červenec 2024 Autor Odesláno 3. červenec 2024 Po 14dnech výměna v garáži s cabriem. Dnes nalita plná nádrž 57l a zrovna spláchnuto. Tolik péče v poslední době. A ještě nějaká je před námi. poldiss, pavelu96, Radek Hurvajz a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 7. červenec 2024 Autor Odesláno 7. červenec 2024 Spojler tomu bude zase slušet. A ostřikovač bude funkční. Vybrousil jsem drážku Dremelkou. Příští víkend, když bude auto stát, spojler nalepím lepidlem na autoskla. MJSytic, pavelu96 a poldiss ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 28. červenec 2024 Autor Odesláno 28. červenec 2024 Tak snad bude držet, jako držel před tím. ozzy56, Mireq306, poldiss a 1 další ohodnotil 4 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 28. červenec 2024 Odesláno 28. červenec 2024 (upraveno) To je jen přilepený? Mám origo křídlo na swčko, ale furt si nejsem jistý, zda ho lepit, nebo radši vyvrtat díry do kufru, když má to křídlo v sobě závity. Lepení se bojím kvůli pevnosti a vrtání kvůli sobě, pro mě centimetr žádná míra xD Upraveno 28. červenec 2024 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Pepito Odesláno 28. červenec 2024 Odesláno 28. červenec 2024 @radim.1008 neměl jsi na STK problém s těmi nálepkami na zadním okně? Já jsem kvůli tomu s kabrioletem neprošel. Prý by spolujezdec neviděl ven. Citovat
radim.1008 Odesláno 28. červenec 2024 Autor Odesláno 28. červenec 2024 Neměl jsem s tím problém. Je pravda, že na STK sám nejezdím. Nechávám to na servisu. před 3 hodinami, VojtouNerCZ napsal: To je jen přilepený? Mám origo křídlo na swčko, ale furt si nejsem jistý, zda ho lepit, nebo radši vyvrtat díry do kufru, když má to křídlo v sobě závity. Lepení se bojím kvůli pevnosti a vrtání kvůli sobě, pro mě centimetr žádná míra xD Tento byl kdysi taky šroubovaný, skrz díry ve skle na autě, ze kterého jsme ho sundal. Šrouby jsem uřezal a nechal nalepit. Teď po výměně dveří jsem si ho zpátky nalepil sám lepidlem na autoskla. Snad bude držet jako držel... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 28. červenec 2024 Odesláno 28. červenec 2024 @Pepitomám tuhle nálepku na obou 307 a nikdo mi nic neřekl. Jsem na to připravený, beztak mám zrcátko nastavený tak, že vršek okna nevidím. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. červenec 2024 Odesláno 28. červenec 2024 před 4 hodinami, VojtouNerCZ napsal: To je jen přilepený? Mám origo křídlo na swčko, ale furt si nejsem jistý, zda ho lepit, nebo radši vyvrtat díry do kufru, když má to křídlo v sobě závity. Lepení se bojím kvůli pevnosti a vrtání kvůli sobě, pro mě centimetr žádná míra xD lepidlo na skla ? nebo oblibeny mamut Citovat
Pepito Odesláno 28. červenec 2024 Odesláno 28. červenec 2024 @VojtouNerCZ, když jsem argumentoval s tím že vzadu stejně nikdo nejezdí (nikdo se tam nevejde), tak trval na tom,, že je to dle techničáku čtyřmístný vůz. Tak jsem mu nabídl že ho svezu ať si sedne dozadu, ale to odmítl. Stále trval na svém (STK Litovel). Takže jsem je musel sundat a příště pojedu raději do Olomouce. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. červenec 2024 Odesláno 29. červenec 2024 Lepilo na skla drží trochu jinak než Mamut proto je na tyhle věci lepší. Lepidlo na skla je i když vyzraje o něco pružnější než Mamut. Samozřejmě že by to taky udržel ale lepidlo na skla je vhodnější navíc je o něco levnější . @Havlicek.Lukas @Pepito ono tomu technikoj je to vcelku jedno jestli tam jsou nálepky nebo tmavá folie na bočních a zadních sklech vozidel kat. M1 je povolené určité procentuální zatmavení (neprůhlednost) skel. tudíž pokud by jsi měl ty samolepky rozložené po obou stranách tak by se to možná vešlo do toho schématu zatmavení. Já jsem musel na C2 která má na zadních sklech tmavé folie sundat všechno ostatní co bylo na sklech nalepené protože samotné folie jsou na limitu průhlednosti. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. červenec 2024 Odesláno 29. červenec 2024 me donutily sundat samolepku i ze zadniho bocniho okynka co je uplne vzadu na Evasionu-takze vlastne v kufru Citovat
Medvěd Odesláno 29. červenec 2024 Odesláno 29. červenec 2024 Lukáši - k tomu by mě nedonutili = jel bych o STK dál Citovat
Milan+ Odesláno 29. červenec 2024 Odesláno 29. červenec 2024 Na sklech nemá žádná nálepka co dělat. Zbytečné dohady. Max ty fólie s atestem. Když budou měřit propustnost tak to procentuelně nedá nic,protože ty nálepky jsou nepropustné. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. červenec 2024 Odesláno 29. červenec 2024 a ja myslel ze na kufru muzu mit i 100% zatmaveni vsak mam bocni zrcatka - nebo bych musel mit N1 ?? ale jako 1 samolepku na pul metrovym okne ?? Citovat
Péťa Odesláno 29. červenec 2024 Odesláno 29. červenec 2024 před 2 hodinami, Medvěd napsal: Lukáši - k tomu by mě nedonutili = jel bych o STK dál Vzhledem k tomu, že na STK chtějí platbu předem, já bych neodjel a samolepku sundal To mi samolepka za těch zaplacených 1.200,- nestojí. Milan+, Pepito a Rikic339 ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 29. červenec 2024 Autor Odesláno 29. červenec 2024 Zpátky k tématu. Drží. pavelu96, Pepito, Rikic339 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.