Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Já si nejsem jist, ale snad moje 306 vypadala lépe. Na druhou stranu, já jsem z nížiny. 

Prostě kilometry nejsou vždy zárukou "kvality", říká se, že nejvíce zrezlá auta jsou z Rakouska, protože tam hodně solí.

Radime, nevzdavej se a zachraň 306, já jsem to vzdal a raději koupil jiný rezavy pekáč. 😄

Odesláno

Hele jsem taky nalomenej. Ale je to moje první vlastní auto. Mám ho už bezmála 17let. Takže citové pouto tam je velký. :mad: 

Teď potřebuji vyřešit ještě levý zadní lem, který je po loňské přetlačované na parkovišti vzatý sprejem a začalo se to loupat. :roll Na spojler už mám doma lepidlo, jen ho trochu upravím, aby mohl zůstat ostřikovač. No a potom pořádná očista a třeba i po 7letech se dočká leštěnky. :D  

Odesláno

Po výměně středového dílů výfuku, začal podfukovat spoj mezi prvním dílem za svody a katalyzátorem, nechal jsme auto zvednout a spoj opravit. Kdysi jsem doma vyndával na nájezdech katalyzátor a byl to porod. :bojim Protože ten spoj je nad nápravnicí. 

Nakonec byl utržený/uhnilý šroub a foukalo to pod těsněním. Opraveno za pár korun a bez námahy. :D

527330c1012617262c20ceb170cab09446646f39.jpg

Odesláno
V 18. 6. 2024 at 21:21, radim.1008 napsal:

Hele jsem taky nalomenej. Ale je to moje první vlastní auto. Mám ho už bezmála 17let. Takže citové pouto tam je velký. :mad: 

Teď potřebuji vyřešit ještě levý zadní lem, který je po loňské přetlačované na parkovišti vzatý sprejem a začalo se to loupat. :roll Na spojler už mám doma lepidlo, jen ho trochu upravím, aby mohl zůstat ostřikovač. No a potom pořádná očista a třeba i po 7letech se dočká leštěnky. :D  

To jsem ulyšakovi taky sliboval,dutiny, leštěnka atd,to byl v garáži,pak přistál MB a šel ven,nějak jsem se ke slibům nedokopal. A teď už je jinde.

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

To je jen přilepený? Mám origo křídlo na swčko, ale furt si nejsem jistý, zda ho lepit, nebo radši vyvrtat díry do kufru, když má to křídlo v sobě závity. Lepení se bojím kvůli pevnosti a vrtání kvůli sobě, pro mě centimetr žádná míra xD

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Neměl jsem s tím problém. Je pravda, že na STK sám nejezdím. Nechávám to na servisu. :)

před 3 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

To je jen přilepený? Mám origo křídlo na swčko, ale furt si nejsem jistý, zda ho lepit, nebo radši vyvrtat díry do kufru, když má to křídlo v sobě závity. Lepení se bojím kvůli pevnosti a vrtání kvůli sobě, pro mě centimetr žádná míra xD

Tento byl kdysi taky šroubovaný, skrz díry ve skle na autě, ze kterého jsme ho sundal. Šrouby jsem uřezal a nechal nalepit. Teď po výměně dveří jsem si ho zpátky nalepil sám lepidlem na autoskla. Snad bude držet jako držel... :myslim

Odesláno
před 4 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

lepidlo na skla ? nebo oblibeny mamut :D

Odesláno

@VojtouNerCZ, když jsem argumentoval s tím že vzadu stejně nikdo nejezdí (nikdo se tam nevejde), tak trval na tom,, že je to dle techničáku čtyřmístný vůz. Tak jsem mu nabídl že ho svezu ať si sedne dozadu, ale to odmítl. Stále trval na svém (STK Litovel). Takže jsem je musel sundat a příště pojedu raději do Olomouce. :papa

Odesláno

Lepilo na skla drží trochu jinak než Mamut proto je na tyhle věci lepší. Lepidlo na skla je i když vyzraje o něco pružnější než Mamut. Samozřejmě že by to taky udržel ale lepidlo na skla je vhodnější navíc je o něco levnější . @Havlicek.Lukas

@Pepito ono tomu technikoj je to vcelku jedno jestli tam jsou nálepky nebo tmavá folie  na bočních a zadních sklech vozidel kat. M1 je povolené určité procentuální zatmavení (neprůhlednost) skel. tudíž pokud by jsi měl ty samolepky rozložené po obou stranách tak by se to možná vešlo do toho schématu zatmavení.  Já jsem musel na C2 která má na zadních sklech tmavé folie sundat všechno ostatní co bylo na sklech nalepené protože samotné folie jsou na limitu průhlednosti. 

Odesláno

Na sklech nemá žádná nálepka co dělat. Zbytečné dohady.  Max ty fólie s atestem. Když budou měřit propustnost tak to procentuelně nedá nic,protože ty nálepky jsou nepropustné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...