Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dnes odpoledne klasika Pl se slevou 0,35gr/L cena 5,99zl
Dalsi slevu jsem vyuzil na kavu cena primerena 1zl 
Kurz mam cca 6,10Kc/zl

To uzasne nekvalitni foto jest z MT S22U - 🤣

20250628_173940[1].jpg

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno (upraveno)

@Péťa Ja vim ale Mt to nedokaze dospelejsi fotak Sony RX10 III s tim uz problem nema - poukazuju jen ze vsude uprednosnovane zarizeni MT ktere ma sve pomerne brzke limity .... 

Popisuji plne automaticky mod - jen pro upresneni.

Upraveno uživatelem Lihous
  • O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Minulý týden jsem bral naftu za 29.70 Kč. Samoobslužná pumpa, která drží stejné ceny jako ONO, ale mají slevy - když vezmeš za 500,- tak desetník na litru a když vezmeš za 1000,- tak dvacetník.

Odesláno
před 42 minutami, MJSytic napsal:

To bylo do vlastního, nebo služebního?

Do služebního, ale i do svýho jsem bral naposled za 44,50 Kč/l

Už jsem tu někde psal, že cena na těch 1 - 2 nádrží měsíčně je pro mě marginální výdaj - prostě jak se rozsvítí hladovec, hledám první velkou pumpu a dávám plnou. Dělám to tak celej život a měnit to asi nebudu

Odesláno
před 8 hodinami, MJSytic napsal:

To bylo do vlastního, nebo služebního?

Jinak u nás nafta pod 30 :)

pod třicet...ale taky si v hospodě nedáš primacolu ale raději CocaColu ne? 😁

Odesláno

Hele beru že Medvěd psal že to byla lepší nafta.  

Ale každej prodejce má mít produkty odpovídající normám to že se každej prsí jak je zázračný jeho produkt no v tom bude hodně marketingu ano beru že někteří z vás tohle tvrzení budou rozporovat ale za svoji šoférskou kariéru už sem natankoval hodně tisíc litrů nafty i benzínu a rozdíly ve spotřebě byli z mého pohledu tak malé i při mém ročním nájezdu že tankuju normální naftu na nejlevnější pumpě kterou mám ověřenou a víc neřeším.  Jediné co řeším že se snažím netankovat " ve světě " ale pokud to povaha cesty dovoluje tak tankuju na " své " pumpě před výjezdem a pak po návratu. Dlouho jsem tankoval na neveřejné ČSPHM v DP kde nafta bývala v řádu korun levnější než na ulici když jsem usídlil dílnu ve Vinoři začal jsem tankovat tam na AVII kde mají ceny dost podobné s ONO a teď jsem přešel na samoobslužnej Orlen kterej mám při cestě a před 14 dny když sem tam tankoval naposled tak byla nafta 29,90 Kč/l. 

Odesláno (upraveno)

Já jsem lepší naftu začal tankovat až do Galaxy /(do 306ky to fakt nemělo smysl) a leju jí jak do Dobla, tak do novýho Transita - možná je to placebo, ale mě to za to stojí. Aspoň nemusím přilejvat žádný VIFy a podobný přípravky, když už to tam je vmíchaný.
Vyjíždět z domova s plnou je možná dobrá idea, ale asi ne pro mě

Upraveno uživatelem Medvěd
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...