Medvěd Odesláno 27. srpen 2022 Odesláno 27. srpen 2022 Obávám se, že tolik Němců, Čechů ani Slováků, aby tu ztrátu DPH sanovali, tam opravdu pro plnou nádrž nejezdí. Péťa ohodnotil 1 Citovat
rhinos Odesláno 27. srpen 2022 Odesláno 27. srpen 2022 daň je v podstatě výpalné bez zásluhy. Stát a je úplně jedno jaký...ty peníze stejně prožere. U nás je třeba krásnou ukázkou fond zabránění škod. Kam odvádí pojišťovny část plateb z POV. Koukni co se z něho pořizuje. Samozřejmě technika pro hasiče a podobné složky to kvituju. Pak PČR si z toho pořizuje vozidla. To už je trochu na hraně. No a pak hromada neziskovek a paradoxně opakovaně. Takže POV je jen další z daní. Tak jestli si ukousnu kousek z výpalného pro sebe tak mě to srdce opravdu netrhá. Jasně beru ,že tady si to beru od bratrů Poláků ..... https://www.fondzabranyskod.cz/podporene-projekty/prehled-pridelenych-prostredku Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 28. srpen 2022 Odesláno 28. srpen 2022 No netusim jak moc kdo bere plnou ale vzdy kdyz tam tankuju prevaha jsou ceske SPZ a pak tema zapovezene treba cigarety - pokud je u nas krabicka kolem 130/140 a tam kolem 80/90 neni co resit.Kurak nejsem ale kurakum to nevadi a neni to jen o cene - je to o "chuti" ? /Jak muze nemuze chutnat cigareta netusim ale "cerne" z ukrajiny pry skrabou v krku - asi 10roku zpatky kdyz jsem navstivil tamni trhy/ Tady v tom me prijde nase slavna sprava jako ze hodne mimo.A diky sve neustupnosti prodelava hodne moc drobaku! A jelikoz jezdime po svete - bohuzel ted po bajnem Covidu uz mene - nedelalo me problem nakupovat skutecne kdekoliv. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. srpen 2022 Odesláno 28. srpen 2022 (upraveno) můžu potvrdit, že v oblasti Krnovska a Osoblažska jezdí do Polska většina místních, samozřejmě nee jen pro benzín..., a včetně majitelů hospod, hotelů, ale bude to i tím, že je to chudá oblast co se týče platů, někdy se nechce věřit, že ti lidi chodí vůbec do práce, když mzda je nízká, k tomu autobus dvakrát za den, někde v dědinách už není ani hospoda, někde jen malý obchůdek..., v Ostravě Polsko tolik nejede, tam jsou na tom líp Upraveno 28. srpen 2022 uživatelem ozzy56 Citovat
Medvěd Odesláno 28. srpen 2022 Odesláno 28. srpen 2022 Před hodinou, Lihous napsal: ...... A jelikoz jezdime po svete - bohuzel ted po bajnem Covidu uz mene - nedelalo me problem nakupovat skutecne kdekoliv. Tak když jsem na dovolené někde v zahraničí, taky nemám problém tam natankovat. Ale kroutily by se mi i palce u nohou, kdybych jezdil cíleně tankovat přes kopec. Cenu u pumpy neřeším ani v Praze, tu jednu nebo dvě nádrže za měsíc tam prostě cáknu jakmile se rozsvítí hladovec. Citovat
sitler Odesláno 28. srpen 2022 Odesláno 28. srpen 2022 @Medvěd jedna dve nadrze... ja to mam nadrz na tejden, obcas i na min. A ono se to dost nascita, jestli natankuju klidne o 6Kc/l levneji. Na jedny nadrzi klidne 3-400 rozdil, mesicne pres 2000,- . A to nemusim ani do polska, staci si vybrat levnejsi pumpu u nas. V polsku bych usetril realne treba 5-6000 mesicne jak nic. A to je sakra rozdil je mit, nebo nechat nenazranejm pumparum a statu tady. VojtouNerCZ, Péťa, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Péťa Odesláno 28. srpen 2022 Odesláno 28. srpen 2022 Já mám hlavně výhodu, že okolo té Polské pumpy v podstatě jezdím do práce. Pro mě to je jasná volba. Potraviny ale kupuji v ČR, protože ty návaly Čechů v PL mě teda nebaví. ozzy56 a Fruktis ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 30. srpen 2022 Odesláno 30. srpen 2022 Dnes všechny 3 čerpačky za hranicemi mají stejné ceny: Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. srpen 2022 Odesláno 30. srpen 2022 Včera jsem tankoval 807 kde jsou časy že za 1500 Kč byla plná když jsem dojel se čtvrtkou na pumpu. přiznávám že jsem tentokrát nejspíš prokaučoval ten správný moment a říkal jsem si že cena drží a mohla by jít dolů hlavně všude slintali že není důvod ke zdražení a mrdho přes víkend 2 Kč/l nahoru. Takže jsem jel až na kontrolku a za 1400 Kč slabě přes půlku a to jsem byl na dvorku v DP kde je ještě za krásných 41,5 Kč/l jinak tady okolo na silnici je ke 45 Kč/l . A s tím že nepojedu tankovat přes kopec nebo podobný pindy. Kdybych to měl v rozumném dosahu tak klidně do toho Polska tankovat pojedu. Tak jako svého času dost lidí jezdilo nakupovat do Německa zvlášť potraviny tak teď už začínají jezdit i tady od nás z vnitrozemí do Polska soused od kolegy z pracovního dvorečku byl teď o víkendu a na nákupu na měsíc ušetřil podle jeho slov něco málo přes 2000 Kč oproti nákupu tady, natankoval si což byla další úspora a dotáhnul si nějaký cigára což ty cigára nepotřebuju ale říkal tady stojí krabka přes stovku a tam do osumdesáti korun což je kartonu taky znát takže říkal že ten soused se chystá že bude jezdit dvakrát za měsíc, nákup udělá i nějakým známým dotáhne pár kartonů cigaret a cestu bude mít zaplacenou. pavelu96, Péťa a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 31. srpen 2022 Odesláno 31. srpen 2022 43.9 za litr nafty dneska... v Praze na Tank Ono, na Molce o 4Kc vic... docela rozdil. Posledni tankovani jsem mel v patek odpoledne. Dneska je streda a hladovy oko, 810km od tankovani... A od pulky cervna neco pres 6500km. Kazda kacka na litru je strasne znat. Skoda, ze do Polska to mam daleko Citovat
Medvěd Odesláno 31. srpen 2022 Odesláno 31. srpen 2022 (upraveno) Dneska jsem tankoval u MOLky na Evropské a jako vždy před dovolenou jsem neomylně zamířil ke stojanu, kde tankuju 100 oktanový benzín. Už když jsem bral do ruky pistoli, přišlo mi, že má nějaký nový polep - no co, zase se nějakej reklamní kreativec měl potřebu zviditelnit. Zasunul jsem tedy pistoli, začal tankovat a najednou....... jsem zjistil, že ve spodní části počítadla svítí cena 89,90 !!! a čisilka nahoře skáčou fakt rychle. Než mi všechno došlo, svítilo nahoře 168 Kč za necelý 2 litry super benzínu. https://www.cerpacka.cz/2022/08/03/az-do-konce-podzimu-mohou-zakaznici-mol-vyzkouset-zavodni-benzin/ Zacvakal jsem to ze svých, dotankoval normální 95kou a tady to píšu, aby si někdo další takhle u MOLky nenaběhl - vypadá to, že už asi neberou 100vku, ale nahradili jí tímhle rancingem. Běžně jen šoupnu pistoli do hrdla a cenu pod počítadlem nevyhledával - kdybych vzal plnou bandu tohohle, asi bych se hodně divil (a bůhví jestli by to 1,4 Octa vůbec schroustala. Podle paní pumpařky jsem byl dneska čtvrtý, co si takhle naběhl a nejvíc se divil pán, co si bral 10 l v kanistru do sekačky. Podle toho článku, co jsem před chvilkou doplnil, se ten super benzín prodává jen na dvou pumpách - a já si naběhnu zrovna u jedný z nich. Upraveno 31. srpen 2022 uživatelem Medvěd Péťa a Lihous ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 31. srpen 2022 Odesláno 31. srpen 2022 (upraveno) Včera v Zell am See u Shell 1,8 euro. Průměrná spotřeba. VID_20220831_062446(0).mp4 Upraveno 31. srpen 2022 uživatelem Pepito Citovat
*nohafuc* Odesláno 2. září 2022 Odesláno 2. září 2022 Včera Pšónsko - Verva98 - 7,52 zl ,takže 39,90,-Kč U retek L&M už je rozdíl na krabičce 45,-Kč a na jídle a všem ostatním,taky nehoráznej rozdíl. Už si ani nepamatuju,kdy sem něco koupil v ČR.Takže i ten svetr si koupím v PL. radim.1008, zbynek..s a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 2. září 2022 Odesláno 2. září 2022 V 29. 7. 2022 at 12:56, radim.1008 napsal: Dnes Orlen Miedzylesie Efecta Diesel 7,75 zl. ~ 41,40,- Efecta 95 7,42 zl. ~ 39,70,- V Žamberku na Benzině nafta a Efecta 95 za 46,90,-. Orlen Miedzylesie Efecta Diesel 7,88zl. ~ 42,50,- Efecta 95 6,67zl. ~ 35,70,- V Žamberku na Benzině nafta za 45,90 a Efecta 95 za 42,90,-. *nohafuc* ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 3. září 2022 Odesláno 3. září 2022 No, soudruzi v Pl lehce podražili, ale asi to bude celoevropská záležitost. Třeba Shelka na dálnici v Rakousku 2,38 Euro/l Tankoval jsem cestou z5 na Chorvatské INA , ale zvolený stojan (u kterého nestálo žádné auto, jako u ostatních po dvou a vice ) zapříčinil, že se mi povedlo natankovat 40l jejich "vervy" za 47,90 Kč/l Tak dnes doplnění vyprahlé nádrže na Orlen Bogatynia s Revolut a kupónem z apky za 39,60 Kč/l Citovat
Péťa Odesláno 5. září 2022 Odesláno 5. září 2022 Dnes ráno, Náchod-Kudowa Zdroj. Orlen to měl stejně, Shell nepatrně dražší naftu: vendelinek ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 9. září 2022 Odesláno 9. září 2022 Včéra jsem navštívil Benzinu a tankoval 95ka je za 40.9kč,ostatních jsem si nevšiml páč sem zapomněl Citovat
PaKr Odesláno 16. září 2022 Odesláno 16. září 2022 Zatím čekám ve frontě radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 16. září 2022 Odesláno 16. září 2022 Ja bral dneska naftu u Slanyho na Eurobit u I/7 za 42,9, fronta nebyla, ale zrovna staceli cerstvou cisternu a zastavili vycep, tak jsem taky cekal. Jinak chtel jsem brat uz predtim v Makru ve Stodulkach za stejnou cenu, ale pak se mi nechtelo sjizdet z okruhu a vracet se na nej a Globus na Zlicine mel 43,9 tak jsem to risknul s dojezdem 50km az do toho Slanyho Manzelka tak dostala k svatku plnou nadrz do focuse Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.