Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes při návratu z Dojčlandu zastrčená pumpa na druhém konci Bogatynii 7,69 zl/l - to je při Revolut kurzu 39,97 Kč/l :mrk

Sice se musí nejprve nahlásit obsluze za kolik (nebo plnou) se bude tankovat - jinak se nespustí stojan, ale v cenu pod 40 jsem už nedoufal :super

Odesláno

Dnes s vecerem na jizni spojce smerem ven toje na D11 od Vrsovic Benzina  CNG - 59,90 myslel jsme si ze spatne vidim ;)
Podobne na tom budou i s ciste ele.autama - svet se proste zblaznil.

Odesláno

Dnes Pšónsko Orlen Verva98 - 45,-Kč no a v ČR Verva100 - 53,5 Kč. Takže 8Kč na litru a ještě na tu polskou najedu o 100km víc na nádrž.Dnes když sem tankoval,tak sem měl namotáno 750km a ještě mi ani nesvítila rezerva.:papa

20220707_071537.jpg

Odesláno

Dneska Pha Vinoř pumpa Silmet Ba 95 za 44.9 Kč/l a NM za 44,9 Kč/l  ve středu byli o korunu výš.  Jinak třeba EO v Nehvizdech BA 95 za 47,9 Kč/l a NM za 48,40 Kč/l   jasně na EO je nafta i benzin bez biosrágor ale když jezdím tak mi to v nádrži nevykvete a rozdíl skoro 4 koruny na litru nafty při tankování 40 a více litrů už je poznat. 

Odesláno

Cena ropy klesá, ale benzínky se drží zuby nehty :roll Tak šup, šup, ještě 5 Kč a můžu zajet natankovat. Už mi ta nafta v 508 začíná chytat plíseň :aut  

ono.jpg

Odesláno

No jo, jenze cena ropy neni jedinym faktorem. Jak sly nahoru veskery energie, tak sly nahoru i energie rafinerkam... 

Nicmene MOL v Praze vcera 49.50 za normalni Diesel. Zajimavy, ze u Makro benzinky, ktera se "chlubi" plaivy od Mol jsem braj za 45.90 :D:D  

Odesláno

Jedine co je v teto silene pitome dobe plusem - je ze uz neni cena produktu na totemu benzinek mesice stejna ale nekdy se pohne i nekolikrat "dene".

Krasny den  :papa vsem.

Odesláno (upraveno)

Benzina Nový Jičín chce stále - cca už druhý týden -  za Vervu 100 53,30 Kč/l   .... a bohužel VW California Beach jsem v soutěži nevyhrál :roll

Upraveno uživatelem Milhausekkk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...