Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lysá nad Labem NM 27,90, ale asi už 3 týdny stejná cena. Kvalitě paliva ale nevěřím.

Já tankuji na Eurooil Nehvizdy za 28,40. 

Odesláno

ja se dnes s firemnim Trandakem hecnul a nenatankoval sem - doufam ze zitra na firmu a na benzinku jeste dojedu

Jaký může mít takové "hecnutí" smysl???

Odesláno

Tankuju zpravidla jednou měsíčně, vždy do plné. S mým nájezdem to vychází ,,kolem" 33,29 litrů na tankování. Poslední půlrok beru jen N95 Drive, aktuálně 29,90Kč.

Odesláno

se ptam vid kdyz ma v nalade ze ma o litr nizsi spotrebu .. tomu se moc nechce verit :)

Odesláno

> SlibTo: N95 Drive je aditivovaný benzín. Jedná se obchodní název produktu od Slovnaftu. Oproti ,,normálnímu" Naturalu 95 je o cca 0,50Kč na litru dražší. N95 Drive prodává pod touto značkou síť čerpacích stanic Globus. Aktuálně jsou ceny PHM u Globu: N95 = 29,30 ; N95 Drive = 29,90 ; Diesel = 27,- ; Drive Diesel = 27,60

Osobně jsem od toho ,,vylepšeného" benzínu nečekal zázraky, obzvláště v kombinaci u stařičké P106. Nicméně po dvou měsících provozu a měření jsem u tohoto paliva zůstal. A vzhledem ke svému ,,postižení" všechno evidovat a cpát do tabulek a analyzovat, tak mám vcelku jasný přehled o všech aspektech provozu svého vozu. Byť mne průměrné natankování vyjde o dvacku dráž, vrací se mi to v celkových nákladech a jízdních vlastnostech. Těch 50 haléřů je jen psychologický bubák. Nevím jak by to dopadlo u jiného auta, mě se to vyplatí.

A sorry za použití názvu paliva. Neuvědomil jsem si, že se jedná o specifický typ, jenž nemusí být znám každému.

Info k N95 Drive https://www.globus.cz/pardubice/cerpaci-stanice-a-myci-linka.html#!gas-station-slovnaft-drive-95

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...