Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

na Hyundai mám bezklíčový start, když vypnu motor, rádio hraje ještě pár minut do aktivace Ecomodu, jako u Peugeotu, ale když znovu stlačím tlačítko Start&Stop (samozřejmě bez sešlápnutí spojky), radio začne hrát a bude hrát až do vybití baterie--mají tuto funkci i nové modely Peugeotu ?  :)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

@Radeq Jak jsem psal, aftermarket rádio- to ti bude hrát do vybití baterky. Original diagnostika PSA (tedy ani sám Peugeot) to přenastavit neumí, nenabízí tuto možnost. Je to dané programem jednotky a tu umí upravit primárně vývojář z PSA, který ji programoval (za velkého úsilí, reverse engineering-em by to asi uměl i někdo další).

Odesláno
V 27. 1. 2022 at 18:26, ozzy56 napsal:

na Hyundai mám bezklíčový start, když vypnu motor, rádio hraje ještě pár minut do aktivace Ecomodu, jako u Peugeotu, ale když znovu stlačím tlačítko Start&Stop (samozřejmě bez sešlápnutí spojky), radio začne hrát a bude hrát až do vybití baterie--mají tuto funkci i nové modely Peugeotu ?  :)

ne :) po chvíli to padne do eco, rádio se vypne, tlačítkem ho můžeš zase na chvíli zapnout ale poté se vypne znovu :) 

Odesláno

tak dnes se auta stavějí většinově pro ,,blbce'', proto výrobce udělá nemožné, aby auto co nejspolehlivěji nastartovalo, a k tomu potřebuje nabitou baterii..., protože už při poklesu pár desetin Voltů začně dělat elektronika auta opičinky 🙈😂, osobně se tomu nedivím--auto má jezdit a nee nepřetržitě hrát 🤔

Odesláno

@ozzy56Za mňa jednoznačný súhlas. Najmä, ak má batéria už nižšiu kapacitu, stačí relatívne malý odber prúdu a auto sa nedá naštartovať. V minulosti s autami bez upozornenia, že už nebude dostatok šťavy na naštartovanie, sme to zažili mnohí. Pokiaľ sa to stane mimo domu s dnešnými autami založenými na elektronike, tak spánombohom. Ani roztlačiť to nejde. V dnešnej dobe smartfónov a kvalitných slúchadiel nie sme odkázaní na počúvaní cez autorádio pri vypnutom motore.

Odesláno (upraveno)

U Transita i Galaxy se mi rádio vypne po hodině (u Ďobla po půl hodině) a tento interval můžu opakovat až do zblbnutí těla a ducha (nebo vybití AKU)

Docela mě ale překvapilo, že u obou Octavií mám trvalý proud v zapalovači. Vzhledem k tomu, že tam nechávám zasunutou zástrčku s kabelem k nabíjení tabletu se mi totiž nedávno stalo, že jsem po měsíčním odstavení starší Octy auto nenakopnul. Tak holt nabíječky tahám ven

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Trojkova ovce to umi taky 30 minut a vypne - tohle udelam asi 3x a pak mi auto napise ze akumulator je vybity
ale divny je ze mame ve flotile jeste jednu ktera dobiji - baterii ma novou AGM a auto stejne po 2 minutach pise akumulator vybity prosim nastartujte

• O 3 roky později...
Odesláno

Čaute borci a hlavne eletrikary

Mam menši problém z autom. Niečo sa mi pravdepodobne odpálilo. Po vypnutí zapaľovania asi po minúte cele auto vypadne od elektriny ešte horšie ako ekonomic mode.

Nefunguje centrálne zamykanie, rádio, osvetlenie keď sú otvorené dvere, parkovačky čiže auto je mrvte. Keď zapnem zapaľovanie všetko ožije až na centrálne to nejde ani po naštartovaní.

Auto vždy otváram mechanicky. Najskôr som si myslel že to bude batéria ale výmena za novu nepomohla.

Prosím o radu.

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Dakujem za typ,

dnes vyriešené elektro mechanikom na toto som si netrúfal.  Vraj zle kontakty na konektoroch ale co chceš od 20 ročného auta

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...