ferinko2 Odesláno 27. leden 2022 Odesláno 27. leden 2022 Priveď do svorkovnice rádia stále napätie a máš vyriešené. A si v pohode..... Citovat
Agrafik Odesláno 27. leden 2022 Odesláno 27. leden 2022 To radio mu uspí BSI po CANu. inoxing a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 27. leden 2022 Odesláno 27. leden 2022 (upraveno) na Hyundai mám bezklíčový start, když vypnu motor, rádio hraje ještě pár minut do aktivace Ecomodu, jako u Peugeotu, ale když znovu stlačím tlačítko Start&Stop (samozřejmě bez sešlápnutí spojky), radio začne hrát a bude hrát až do vybití baterie--mají tuto funkci i nové modely Peugeotu ? Upraveno 27. leden 2022 uživatelem ozzy56 Péťa ohodnotil 1 Citovat
inoxing Odesláno 28. leden 2022 Odesláno 28. leden 2022 @Radeq Jak jsem psal, aftermarket rádio- to ti bude hrát do vybití baterky. Original diagnostika PSA (tedy ani sám Peugeot) to přenastavit neumí, nenabízí tuto možnost. Je to dané programem jednotky a tu umí upravit primárně vývojář z PSA, který ji programoval (za velkého úsilí, reverse engineering-em by to asi uměl i někdo další). Citovat
ChouLu Odesláno 28. leden 2022 Odesláno 28. leden 2022 V 27. 1. 2022 at 18:26, ozzy56 napsal: na Hyundai mám bezklíčový start, když vypnu motor, rádio hraje ještě pár minut do aktivace Ecomodu, jako u Peugeotu, ale když znovu stlačím tlačítko Start&Stop (samozřejmě bez sešlápnutí spojky), radio začne hrát a bude hrát až do vybití baterie--mají tuto funkci i nové modely Peugeotu ? ne po chvíli to padne do eco, rádio se vypne, tlačítkem ho můžeš zase na chvíli zapnout ale poté se vypne znovu 307rg, ozzy56 a inoxing ohodnotil 3 Citovat
Radeq Odesláno 31. leden 2022 Odesláno 31. leden 2022 Prostě my vaši baterku ochráníme, i kdyby jste se na hlavu stavěli!!! inoxing a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 31. leden 2022 Odesláno 31. leden 2022 tak dnes se auta stavějí většinově pro ,,blbce'', proto výrobce udělá nemožné, aby auto co nejspolehlivěji nastartovalo, a k tomu potřebuje nabitou baterii..., protože už při poklesu pár desetin Voltů začně dělat elektronika auta opičinky , osobně se tomu nedivím--auto má jezdit a nee nepřetržitě hrát 307rg, Akoc a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Akoc Odesláno 31. leden 2022 Odesláno 31. leden 2022 @ozzy56Za mňa jednoznačný súhlas. Najmä, ak má batéria už nižšiu kapacitu, stačí relatívne malý odber prúdu a auto sa nedá naštartovať. V minulosti s autami bez upozornenia, že už nebude dostatok šťavy na naštartovanie, sme to zažili mnohí. Pokiaľ sa to stane mimo domu s dnešnými autami založenými na elektronike, tak spánombohom. Ani roztlačiť to nejde. V dnešnej dobe smartfónov a kvalitných slúchadiel nie sme odkázaní na počúvaní cez autorádio pri vypnutom motore. ozzy56, valenta.ivan a 307rg ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 31. leden 2022 Odesláno 31. leden 2022 (upraveno) U Transita i Galaxy se mi rádio vypne po hodině (u Ďobla po půl hodině) a tento interval můžu opakovat až do zblbnutí těla a ducha (nebo vybití AKU) Docela mě ale překvapilo, že u obou Octavií mám trvalý proud v zapalovači. Vzhledem k tomu, že tam nechávám zasunutou zástrčku s kabelem k nabíjení tabletu se mi totiž nedávno stalo, že jsem po měsíčním odstavení starší Octy auto nenakopnul. Tak holt nabíječky tahám ven Upraveno 31. leden 2022 uživatelem Medvěd Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 31. leden 2022 Odesláno 31. leden 2022 Trojkova ovce to umi taky 30 minut a vypne - tohle udelam asi 3x a pak mi auto napise ze akumulator je vybity ale divny je ze mame ve flotile jeste jednu ktera dobiji - baterii ma novou AGM a auto stejne po 2 minutach pise akumulator vybity prosim nastartujte Citovat
inoxing Odesláno 31. leden 2022 Odesláno 31. leden 2022 @Havlicek.Lukas Mozna jste neresetovali interval baterie, protoze to mivaji auta s rizenym dobijenim. Auto si pamatuje jeji zivotnost a pak se takhle muze chovat. 307rg ohodnotil 1 Citovat
mirec77break Odesláno 28. červen 2025 Odesláno 28. červen 2025 Čaute borci a hlavne eletrikary Mam menši problém z autom. Niečo sa mi pravdepodobne odpálilo. Po vypnutí zapaľovania asi po minúte cele auto vypadne od elektriny ešte horšie ako ekonomic mode. Nefunguje centrálne zamykanie, rádio, osvetlenie keď sú otvorené dvere, parkovačky čiže auto je mrvte. Keď zapnem zapaľovanie všetko ožije až na centrálne to nejde ani po naštartovaní. Auto vždy otváram mechanicky. Najskôr som si myslel že to bude batéria ale výmena za novu nepomohla. Prosím o radu. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 28. červen 2025 Odesláno 28. červen 2025 Mrkni na BSI a konektory. U 307 tam rádo teklo a pak to dělá blbosti. Je to ta jednotka pod volantem. Citovat
mirec77break Odesláno 23. červenec 2025 Odesláno 23. červenec 2025 (upraveno) Dakujem za typ, dnes vyriešené elektro mechanikom na toto som si netrúfal. Vraj zle kontakty na konektoroch ale co chceš od 20 ročného auta Upraveno 23. červenec 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji Pagvelius, Dave_k a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.