Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Ako ste sa dozvedeli o Peugeot clube, aneb história P-C

Recommended Posts

Odesláno

u zrodu stal clen Masinka se zmíněným Ondrou Malým a par dalsich lidi, 1. velky sraz klubu byl v Řásné u Telče 12. - 14.7.2002

EDIT, koukam Oddie byl rychlejsi :)

[upravil dne 21/1/11 10:40 Ferry]

Odesláno

Moje první registrace se vztahuje někde k jaru 2003. Samozřejmě jsem hledal nějakou radu ohledně auta (406 1,8 16V), narazil jsem na fórum clubu a pak už to jelo. Zpočátku jsem fungoval pod nickem Dave406 tady na fóru a pak jsem přišel i na hlavní stránky, kde registrace pod nickem vedeným na fóru už nefungovala (nyní už to lze). Takže jsem přešel pod nynější nick.

2marko306: Jak kdo je tady dlouho zjistíš právě podle toho jaký má ID na hlaní straně. Takže členové s ID 1,2 a 3 jsou zakladatelé.

Odesláno

Asi pred rokem jsem neco shanel tusim a narazil jsem na odkaz sem .... :)

Odesláno

Dokud jsem měl 309tku o klubu jsem netušil. Starý dobrý traktor, který jen jezdil a doléval se. Až 406tka mě donutila googlovat a tím se dostat na klub. Ale kdy to bylo, to netuším ;) ID 2003

Odesláno

ja len tak nahodou ked som chcel kupovat 406ku tak som o nej cital ake ma caste poruchy a tak a nahodou mi ujo gugel ukazal PC,bolo to asi pred rokom:super

Odesláno

Já jsem se o PC dozvěděla v březnu po koupi auta. Hledala jsem, co je to ten FAP a co znamená hláška ohledně aditiva, co to chlamstá... No a už jsem tu zůstala a zůstanu. :-)

Odesláno

nějak v roce 2006?? jsem zakoupil notebook a objevil internet...:),vzápětí pažout klub...,pežoty jsem měl dávno předtím

[upravil dne 21/1/11 14:51 ozzy56]

Odesláno

Jsem tu tuším od roku 2003, kdy jsem si s Helčou pořídil 309 1,8 TD. Jednalo o svařenec ze dvou aut, ještě k tomu s ne příliš rozšířenou motorizací a s ní souvisejícím podvozkem (přední náprava z GTI). Tak jsem se snažil o autě zjistit víc - a našel jsem Peugeot-club. Následně jsem nutně potřeboval zámek do 5-tých dveří, tak jsem se tu pozeptal, zda někdo nemá a ozval se Oddie, že mi ho nechá v servisu na Harfě a že to pak někdy nějak srovnáme. Tento nevšední přístup mi vyrazil dech, vlastně jsem i díky tomu našel relativně slušný servis v Praze a tak nějak jsem uvízl ve spárech chobotnice zvané Peugeot-club.

Po nějakém čase se blížily volby do výkonného výboru klubu, do kterých se nikdo nepřihlásil a tak se do vedení dostaly místo členů, kteří už o chod klubu ztratili zájem, manželky zakladatelů. Nakonec to vyvrcholilo předčasným odchodem Mašinky a jeho manželky z vedení a v mimořádných volbách jsem už kandidoval já společně s Jirkapem (Jirkou Pošíkem). No a v následujících volbách mě řádní členové zvolili předsedou, tuto funkci jsem vykonával o něco déle než 3 roky, z funkce jsem rezignoval k 1. 1. 2009 (hlavním důvodem byly dlouhodobé problémy s rekonstrukcí bytu).

Toto vlákno je dobré k získání jakéhosi přehledu, jak to vlastně bylo s klubem v minulosti, myslím si, že by i stálo za to pokusit se dát dokupy jakousi \"kroniku klubu\" - dokud se tu ještě vyskytují lidé, kteří o základech něco vědí.

Odesláno

Když jsem se rozhodoval jaké auto koupit tak jsem hledal info o Peugeotech a strýček Google mě našel tento klub, bylo to asi měsíc před moji registrací, do té doby jsem jen nasával informace a registroval jsem se až když jsem paouta koupil. Jsem tu od - 14.8.2006.

Jen tak mmchd Pe.Tr je to ktratší dobu než já, pamatuju si jeho první příspěvky, byl to tehdy skokan roku co se týče jejich počtu, i když já asi taky:D ale Pe.tr mě rychle předběhl:D

Odesláno

Opravdu je hezké se něco dozvědět o historii, pamětníkům děkuji :D

Pokud by tu byla lidská vůle a síla a došlo by na zpracování kroniky, rád bych si ji přečetl. Samozřejmě knižní provedení v nákladu 1000 ks neočekávám :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...