Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nová sekce k zlepšení přehlednosti fora ,podilejte se na jejím uspořádání

Recommended Posts

Odesláno

Zkusili jsme zde

http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=134

zatim jen pro zkoušku vytvořit tuto sekci , momentálně poprosím abyste sem dávali navrhy na nazvy podsekci , tak jak jsme to tam udělali my , budeme je postupně doplnovat a třidit dle abecedy , až to tak nějak bude vypadat , uvolnime sekci k používání a za vaší pomoci bychom tam přemístili již vzniklá vlákna.

[upravil dne 7/7/10 Ferry]

Odesláno

Toto chválím, líbili by se mi tyto sekce: Motor, Podvozek, Elektronika.

EDIT: Láda mě s motorem předběhl, s klimou souhlasím, příští rok v květnu toho tam budu zase hafó :D

[upravil dne 7/7/10 MilanF1]

Odesláno

Ještě by mohli světla. Často se tady řeší že žárovky praskaj, že jedna svítí míň, nebo různý xenony apod. :myslim

Připomíná mi to, když vznikala podsekce \"Udělej si sám\" :)

[upravil dne 7.7. 10 dolly1010]

Odesláno

Ono by to chcelo vytvorit nejake rozumne FAQ ;) ... kazdopadne ak bude sekcia dobre prehladna, tak len prinos, jej obsah by to chcelo vsak spracovat:roll

Odesláno

Chtělo by to sekce a podsekce tak jak jsou v serviceboxu, jen asi lépe uspořádané a nějaké přidané (náplně apod.). :myslim

Nebo alespoň přibližně takový systém, pokud je to tedy vůbec proveditelné.

Pro pochopení:

Mechanické:

- motor

- převodovka

- brzdy

- ......

Karoserie:

-

-

-

Výbava:

- budíky

- sedačky

- tapec

Elektrické:

-čidla

- výbava

- komfort

Snad jsem to vyvoslil nějak pochopitelně. A kdyby to byla hrozná blbost tak vemte do úvahy pokročilou hodinu. :D

Odesláno

urcite bych tam pridal klimu, jak pisou vyse ...

taky ty kola (tzn. typ pezotu a moznosti osazeni koly), taky ty svetla, furt se tu taky resi spojka a dvouhmota ...

zatim me nic jineho nenapada...

Odesláno

Já bych to členění zase tolik nepřeceňoval. Určitě by to bylo výhodnější při vyhledávání, ale Google hledání je také mocný nástroj...

Podle nějaké ankety většina čtenářů využívá na prohlížení fóra odkaz \"Příspěvky za posledních 24 hodin\" a členění na sekce nevěnují až tolik pozornosti. Na druhou stranu to je těmto lidem jedno, kolik bude sekcí a pokud další členění témat statisticky významné části členů vyhovuje, proč ne ;)

Odesláno

Členění je skvělý nápad, obvzlášť jak to psal BoneDaddy by pak bylo vše naprosto přehledné. Vyhledávání je sice dobrá věc, ale už se mi tady mnohokrát stalo že jsem našel několik různých příspěvků na stejné téma + odkazy \"že se to již řešilo\"

Skvělý nápad:super

Odesláno

Rozdělení bylo vhodné na

MOTOR

PŘEVODOVKA

SPOJKA

PŘEDNÍ NÁPRAVA a ŘÍZENÍ

ZADNÍ NÁPRAVA

BRZDY

CHLAZENÍ a KLIMATIZACE

ELEKTRICKÁ VÝBAVA(alternátor, startér, atd),

to je můj návrh

Odesláno

Pertře - budou se tam zakládat nové dotazy, nebo to bude provázané se sekcí např. 406, 307, servis... kdyby bylo v novém dotazu políčko zaškrtnout zobrazit např. v cekci motor? Jinak se ty dotazy budou zakládat paralelně do servisu a do typu vozu. Nebo v těch nových cekcích budou odkazy na už řešené témata?

Odesláno

máme tu 28 modelov (vrátane skútrov)ak som dobre rátal, zameriam sa teda na karosérie. Niektoré modely sú iba sedany a iné aj hatchbacky, comby a čo ja viem čo ešte a to ešte nehovorím o faceliftoch kde sú tiež nejaké zmeny. V priemere to vychádza hádam 2 karosérie na model (bez faceliftov), čiže 28 x 2 = 56 rôznych karosérií. Ide mi o to či by nebolo lepšie a prehľadnejšie dať tieto sekcie do jednotlivých modelov, lebo aj nie všetky modely majú rovnaké motory, prevodovky, nápravy, atď...

Čo sme tu denno denný návštevníci, tak poväčšine vieme kde čo hľadať, ale taký čo sem idú raz za čas sa orientujú pomaly a zväčša idú najskôr na konkrétny model o ktorý majú záujem, čo sa týka informácií a tam by to našli hneď.

Odesláno

Když už dělit na další skupiny tak bych to asi moc nekouskoval, max na základní skupiny jako motor, podvozek, karoserie... ale pitvat to ještě na takový podskupiny jako světla, airbagy apod mě už přijde zbytečný. Aby z fora potom nebyla nepřehledná hromada různých kategorií a stejně by to vedlo k tomu, že odpověď na některé problémy budete hledat v několika skupinách, protože např. někdo umístí nefunkční sahary do skupiny \"motor\" a někdo do \"elektriky\" a třetí člověk do \"chlazení\".

Odesláno

Ja by som to vôbec nedelil, je to zbytočné. Už teraz sú otázky zo servisu aj pod jednotlivými modelmi, navyše vyhľadávanie po sekciách nefunguje a google to prehľadáva bez ohľadu na sekcie. Už teraz majú poniektorí problém trafiť dotaz do správnej sekcie, potom to bude ešte horšie.

[upravil dne 8.7.2010 AnotherOne]

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Ja by som to vôbec nedelil, je to zbytočné. Už teraz sú otázky zo servisu aj pod jednotlivými modelmi, navyše vyhľadávanie po sekciách nefunguje a google to prehľadáva bez ohľadu na sekcie. Už teraz majú poniektorí problém trafiť dotaz do správnej sekcie, potom to bude ešte horšie.

[upravil dne 8.7.2010 AnotherOne]

Souhlas

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...