Přejít na obsah

AnotherOne

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10 892
  • Registrace

1 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
     
  • Stát
    Slovenská republika
  • Nálada
    Guru meditácia

Návštěvy profilu

4 587 zobrazení profilu

AnotherOne's Achievements

Inventář Peugeot-clubu

Inventář Peugeot-clubu (6/6)

140

Popularita

  1. Nie na origo. Origo mám len na leto a po 7r sú akoby práve vyšli z fabriky. Ale nepochybujem, že po pár rokoch v zime by sa na leštenej časti objavili pavučiny.
  2. Potreboval by som odporučiť ako postupovať pri ošetrení elektrónov - aký odhrdzovač, farbu ap. použiť. Nemusí to byť krásne, stačí zastaviť hrdzavenie. Na niekoľkých miestach sa vydúva lak a inde je už aj odpadnutá farba. Dnes už nič poriadne nevedia urobiť - disky majú 3r. a sú určené na zimu (neleštené). Skoro ma porazilo keď som to pri prezúvaní uvidel. Ešte, že to je len na vnútornej strane.
  3. AnotherOne

    408

    Otrasný nárazník, ruský dizajn.
  4. AnotherOne

    Full LED přední světla

    508 po FL má v hlavných svetlometoch prisvietenie ešte mimo hmloviek a funguje to pri akejkoľvek rýchlosti. Nemá tam 308 tiež niečo podobné? Edit: vyzerá to, že nie...
  5. Šetria na čom sa len dá a hádžu to na bezpečnosť. Ďalší krok budú len jedne dvere na pravej strane a všetci budú nastupovať ako do autobusu.
  6. Motorček som poskladal ako mal byť, po naštartovaní sa stalo presne to isté ako predtým. Pri prvom štarte sa svetlo sklopilo ale nevyšlo hore. Pri ďalšom štarte to v ňom cvaká a svetlo sa hýbe minimálne. Všetky mechanické diely chodia ľahko (vnútro svetla, prevody motorčeka) z toho usudzujem, že je vadná elektronika motorčeka. Diagnostika ani auto chybu nehlási. Chyba sa ozve len keď je odpojený kábel od motorčeka a to len pri zasvietení svetiel.
  7. Ak by niekoho zaujímalo ako je možné nasadiť okrúhly koniec tiahla vo vnútri svetlometu keďže tam nie je možné držať vnútrajšok aby sa pri nasadzovaní nehýbal. Je to vyriešené tak, že protikus tiahla v svetle nemá okrúhly otvor, do ktorého sa tiahlo zacvakne, ale je tam drážka, do ktorej sa tiahlo nasunie zboku, netreba tak vnútrajšok držať. Tiahlo motorčeka však musí byť manuálnym nastavením vysunuté na max a nasadzuje sa to šikmým vložením motorčeka do diery - treba to proste naslepo zasunúť do drážky. Tu je foto ako to vo svetle vyzerá.
  8. Toto je normálny stav, zarážky majú byť vnútri krytky a pohybujú sa v drážkach. Bránia osičke aby sa nepretáčala pri pohybe dnu a von.
  9. V takomto stave som našiel osičku po rozobratí - kovové zarážky sú mimo krytky, vidno že je prasknutá ako boli zarážky vytlačené von.
  10. Tak nakoniec je zlý motorček. Po naštartovaní pri autonastavení výšky točí jedným smerom viac ako druhým. Tým sklopí svetlo na max. Pripájam zopár foto. Takto vyzerá rozobratý motorček:
  11. Áno podľa toho ako vyzerá motorček je tam to presne takto, len ako je možné, že sa svetlo hýbe hore aj dole. Alebo ho nedvíha motorček a len sa vracia samospádom? Ak je to vypadnuté ako ho zacvaknem? Nemám čim držať vnútro svetla keď budem tlačiť motorček dnu. Či len ho vysunúť na max a dúfať, že zaskočí?
  12. Nový poznatok - diagnostika nehlási chybu, test aktuátora prebehne bez problémov, pri nastavovaní smerom nadol sa však zo svetla ozýva cvakanie akoby v najspodnejšej pozícii chcelo ísť ešte nižšie ale keďže je na doraz zrejme prešmykuje prevod v motorčeku.
  13. Nehlásilo by mi to chybu ak by tam nejaká bola?
  14. Z ničoho nič mi začalo svietiť ľavé svetlo nízko. Po naštartovaní sa obe nastavujú, len sa mi zdá, že ľavé v menšom rozsahu. Zvihol som ho nastavovacou skrutkou na maximum ale aj tak svieti nízko. Nevie niekto čo s tým?
  15. AnotherOne

    Navigace - aktualizace

    No už to sťahujem. Edit: Nechce mi to zobrať vygenerovaný DRM kód. Je v tom nejaká finta? Používam java keygen. Edit2: Už som to rozchodil.
×
×
  • Vytvořit...