Přejít na obsah

Velickin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    319
  • Registrace

1 Sledující

O uživateli Velickin

  • Datum narození 25.5.1965

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2017

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Plzeň
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Velickin's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

19

Popularita

  1. Trochu se ti nedivím..Mám 308 sw T9, 2017 2.0 HDI 110kw. Ty nový 308 mě moc neberou, hlavně sw v zadních partiích. Taková trochu Korea ve svých začátcích. A ty motory jsou slabota. Můj šlape jak hodinky, až na dvojitou výměnu adblue vstřikovače...
  2. A pročs ji prodal? Ve 100-150 tkm je ideálně zajetá a pořád jako nová...Teda soudím podle sebe, když tuhle porci km mám za tři roky..
  3. Kdyby hledal a chtěl 2.0 HDI, tak ještě najde.. Je to nezničitelný motor, pokud se k němu chová jak se patří.. Já měl poslední 1.6 HDI ještě v 307 (80 kw), a jezdil super. Najel jsem s ním 330 tkm, ale pak už trochu hrkal. S předchozí 308 2.0 HDI (2011) jsem najel 450 tkm, a šel pořád čistě, potichu, nebral olej ani nekouřil. Staral jsem se...
  4. Mám zkušenost, že nejlepší je 2.0 HDI..
  5. Velickin

    Aktualizace map

    Poslal jsem ti soukr. zprávu.
  6. Ahoj, mám stejný rok a stejný motor. Mám zatím cca 125 000 tkm (jezdí žena). Když jsem otevřel víčko oleje, viděl jsem tam řetěz... Jinak na tvé dotazy moje zkušenosti: Kontrola rozvodů + řemenový pohon. - řešit podle výrobce, zeptej se v autorizáku nebo se mrkni do manuálu, je to poměrně mladý aut Komplet přední brzdy vzhledem ke stavu. - stav uvidíš/ucítíš Adblue je dostatek + to potvrdí palubní PC. - hlásí si samo Co Eolys? Řešit, nebo zatím neřešit(předpokládám, že si auto řekne). - to jsem zatím neřešil, nevím jestli to vůbec má (předchozí 308 měla) Automat AT6 Aisin - co si pohlídat? Výměna oleje? Proplach? Čím naplnit? - zatím jsem nic neměnil, ale ve 200 tkm bych asi už jo Palivo obecně - co tankovat? Lepší nafta nebo nafta + aditiva? - je to na tobě, já beru zásadně aditivovanou naftu
  7. Velickin

    Aktualizace map

    Mohu poskytnout mapy 2023, ale mám v autě (r. 2017 po FL) navigaci Tom Tom s doživ aktualizací zdarma, tak ale nevím, jestli by to bylo kompatibilní s rokem 2015. Je to cca 9 GB dat..
  8. Velickin

    Porucha klímy

    Děravý chladič klimy, asi... měnil jsem ho taky u 308/2011. Hnije za středovým kruhem vrtule ventilátoru..
  9. Velickin

    Neznáme konektory

    Ahoj, jestlis z Plzně, není prostě lepší se zajet zeptat do IC Westu? Nebo, já svoje předchozí peugeoty servisoval ke spokojenosti u specialisty p. Tupýho v Nové Huti u Dýšiny..
  10. Hmmm... tak to já ani nevím, jestli mám na 5. dveřích dvě tlačítka/spínače.. musím to okouknout. Zatím jsem automaticky sahal jenom nad střed RZ.
  11. Btw, píšou Ti opakovaně správci fóra, abys necitoval těsně předchozí příspěvek na nějž reaguješ.. Tzn piš své příspěvky do okna pod diskuzí.. Jinak přeju ať se Ti to zdárně vyřeší. Taky nemám rád, když to, co má, nefunguje.
  12. Taky jsem nic nenastavoval a vše šlo rovnou tak, jak píše mmartinkovic...
  13. To tlačítko kufru myslím stačí krátce....prostě to chce vyzkoušet varianty
  14. Ahoj, já mám taky "bezklíček" a jde mi to v pohodě. Jsou dva způsoby: 1. S dálk ovladačem v kapse prostě vezmu za kufr v místě spínače (nad RZ) a otevřu kufr, čímž se ale neodemkne zbytek auta. Po zavření kufru zůstane opět celé auto zamčené. 2. Na dálk ovladači přidržím prostřední tlačítko (mám tam tři) se symbolem otevření kufru, ten pouze odskočí a zbytek otevření vykonám ručně. "Bezklíček" ale ještě nutně neznamená keyless otevírání! Což je pro to co potřebuješ nutné mít ve výbavě. To z tvého dotazu není zcela patrné. Máš tedy bezklíčové i odemykání dveří, nebo jen startování?
  15. ....oči pro pláč...a starosti Já prostě tohle šetření nechápu. Ale ok, každého věc. Mě by vadilo mít na autě co tam nepatří, navíc horšího..hlavně ať to paní dobře dopadne!
×
×
  • Vytvořit...