Přejít na obsah

PetaaS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    55
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Zlín, Slavičín
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

PetaaS's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. PetaaS

    ako ziskat mapy rt3

    Ahoj poprosil bych o mapy, nejlépe: CZ, SVK, Rakousko, Maďarsko, Německo, Itálie. Předem díky.
  2. PetaaS

    regenerace fap nebo aditivum

    Straki, díky za radu, ikdyž mě nepotěšila :-( To už je lepší FapOff než zmíněné doporučení. Můžu se ještě zeptat, od kolika gramů to hlásí málo aditiva?
  3. PetaaS

    regenerace fap nebo aditivum

    Ahoj Pežoťáci, Dnes jsembyl na dia a výsledek je: 56% zaplnění FAPu, ale už tam mám jen 300g aditiva a poslední regenerace byla po 128 km. Bylo mi doporučeno dolít aspoň 1 l aditiva, než to začne hlásit málo aditiva. Může mi někdo říct, od kolika gramů to hlásí málo aditiva? A trochu mě děsí ten krátký interval regenerace. Dá se to nějak ovlivnit? Je pravda, že to jezdí spíš krátké trasy ob den 13 km tam a zpět a obden 35 km tam a zpět. Jedná se o motor 1.6HDi, P407SW, rv.2006. Můžete mi prosím poradit, co s tím? Předem díky za rady.
  4. Ahoj pežoťáci, oživuji téma. Opět se mi rozsvítila kontrolka motoru a hláška "Depollution system faulty". Nenajde se někdo z okolí Zlína, Luhačovic, Val. Klobouk s diagnostikou? Předem díky. O J. Wolfovi vím, ale to už je o něco dál, kdyžtak zkontaktuji.
  5. PetaaS

    ako ziskat mapy rt3

    Také bych chtěl poprosit o link na poslední mapy ČR a okolí. Předem velké díky
  6. PetaaS

    ako ziskat mapy rt3

    Taky bych poprosil o link. Konkrétně bych potřeboval: Východní Evropa - SZ a Střední Evropa. Předem velké díky za SZ.
  7. Tak moje AKU, už to má skoro taky za sebou. Včera jsem musel startovat přes kabely. V SamohýlAuto Zlín, platí slevy dle stáří vozu i na AKU, tak to tam asi vemu, to už se celkem oplatí. Sleva je i na práci.
  8. Zdravím chlapi , chtěl bych poprosit o radu, jak se dostat k levému zadnímu světlu (P407SW). Návod jsem tu našel, ale mám tam takový ten plastový kastlík, ve kterém vozím VIF, olej apod. Můžete mi někdo poradit, jak ten plastový kastlík nejlíp vyndat, aby nepřišel k úhoně? Nerad bych tam něco ulomil, aby mi to tam pak nehrkalo. Předem dík za radu.
  9. PetaaS

    EOLYS

    Zdarec borci, tak mne taky potkalo doplnění FAP aditiva. Původně sem to chtěl udělat sám, cena aditiva v Pežó i v Citrónu cca 3300,- Kč. Pak jsem zkusil zavolat do Samohýla ve Zlíně a světe div se cena komplet za doplnění i s vymazáním chyby na dia 3140,- Kč po slevě za stáří vozidla. Pro jistotu jsem to ještě očekoval v Ivosu Zlín a tam si řekli za to stejné 4870,- Kč, při dotazu na slevu za stáří mi boreček odsekl, že to platilo jen do konce roku 2011, opravdu zajimavý přístup k zákazníkovi . Takže Samohýla ve Zlíně můžu vřele doporučit .
  10. Ahoj HonZo Díky za pěkný návod, jen by mne zajímalo, jestli je to u 1.6HDi (SW) stejné nebo se postup nějak liší. Předem díky za info.
  11. PetaaS

    Pískání ze zadu auta

    Fakt díky za radu. Zkusím to taky tak udělat. Hlavně sem rád, že to nebude nic vážnějšího.
  12. PetaaS

    Pískání ze zadu auta

    Dík HonZo, tak to mám teda nechat vyměnit, ikdyž budou ty staré ještě OK nebo se to dá nějak seštelovat?
  13. PetaaS

    Pískání ze zadu auta

    Díky, to že si 407-mi rády písknou při brždění samozřejmě vím. To ale není můj problém. Jestli jsi četl můj příspěvek pořádně, tak tam píšu, že to jde zezadu auta a když sešlápnu brzdu nebo lehce uhnu volantem doprava tak to přestane tzn. NE PŘI BRŽDĚNÍ. Jinak díky za radu s hledáním, ale to hledání tady na fóru funguje tak trochu \"na heslo\".
  14. PetaaS

    Pískání ze zadu auta

    Díky, taky mně to napadlo, ale zase na druhou stranu, když jsem byl před měsícem na STK, tak mi borec říkal, že už dlouho tam něměl auto, co by tak dobře brzdilo (předek i zadek), tak mi to nějak nejde dohromady??
×
×
  • Vytvořit...