Veverka Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben ...a jsme u poškozování cizí věci (úmyslného), že? Péťa, radim.1008, Medvěd a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben Veverucho - olej na čelním skle není poškozování - to odstraníš bez poškození. Vypuštěné kolo už poškození zřejmě bude. Ale když ani po třetí nepomohla samolepka na skle řidiče s textem "parkuji jak piča" (na obrázku je kosočverec , ale ten sem neumím vložit) tak už o tom oleji místo samolepky také dost dlouho uvažuji. Pokud si někdo udělá pravidelné parkoviště na místě kde má zákaz zastavení a MP místo pokuty jemu chce dát pokutu mě za to, že stojím vedle něj tak i moje tolerence končí na limitu . . . Veverka ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben (upraveno) no právě, a aby se to pak neotočilo proti nám - taky tu máme své "miláčky" na ulici - takže zablokovat, papír za stěrač možná pak s poukázkou na slevu v autoškole na kurz parkování. I když spíš slušného chování, neb když je místo na jedno auto tak se umí vejít Upraveno 4. duben uživatelem RichVa Citovat
Veverka Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben před 6 hodinami, Klemoň napsal: Veverucho - olej na čelním skle není poškozování - to odstraníš bez poškození. Vypuštěné kolo už poškození zřejmě bude. Ale když ani po třetí nepomohla samolepka na skle řidiče s textem "parkuji jak piča" (na obrázku je kosočverec , ale ten sem neumím vložit) tak už o tom oleji místo samolepky také dost dlouho uvažuji. Pokud si někdo udělá pravidelné parkoviště na místě kde má zákaz zastavení a MP místo pokuty jemu chce dát pokutu mě za to, že stojím vedle něj tak i moje tolerence končí na limitu . . . OK, když na tebe někdo záměrně kydne kečup, taky si to s úsměvem vypereš bez poškození?! Divný smýšlení tohle A teď si představte, že by tohle mýrnixtýrnix dělal každý! Normálně ruce sekat každýmu takovýmu šmejdovi a ještě přidat 2x po držce!! Péťa, Pepito, Rikic339 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Dave_k Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben Oblečení kečupem můžeš poškodit (zničit). Kdežto ten olejovej film smyješ bez následků na skle. dýzl a Veverka ohodnotil 1 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben (upraveno) Ale musíš ho umýt, stojí to čas, nějaký prostředek na to umytí, a v neposlední řadě nervy, přijdeš pozdě do práce, ušlá mzda atd...., škoda tam prostě vznikne Upraveno 5. duben uživatelem Radek Hurvajz Rikic339, Medvěd, Veverka a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Dave_k Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben No a když bude parkovat správně tak ho to ty nervy a "námahu" s mytím stát nebude. On svým vědomým špatným parkováním způsobuje víceméně totéž. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben (upraveno) Žádný čary tam nejsou a tak se o "správném" parkování nelze vůbec dohadovat. Sice autor příspěvku v úvodu píše i svou představu jak k větší mezeře před i za Paššíkem došlo (na 90% je představa asi i reálná), ale pokud by došlo k lámání chleba vždycky může řidič Passata tvrdit, že tam stála motorka nebo jiný auto a on zaparkoval podle nich. Nic jinýho než si na něj ráno u auta počkat a vysvětlit si z oka v oko, že je na sídlišti o místa nouze a parkování přes dvě místa že je poněkud sobecký, asi nezafunguje Upraveno 5. duben uživatelem Medvěd Citovat
Klemoň Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben před 13 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Ale musíš ho umýt, stojí to čas, nějaký prostředek na to umytí, a v neposlední řadě nervy, přijdeš pozdě do práce, ušlá mzda atd...., škoda tam prostě vznikne Já vím, že si na mne teď X lidí změní názor, ale na tohle zase já dám svůj přímý pohled na věc. Píšeš nervy, pozdě do práce atd. A co moje nervy ??? V celé ulici o délce větší než 500 metrů (odhad - Michelskou jsem neměřil) není jiné a teď zdůrazňuji "vyhrazené místo pro zásobování" viz foto níže. Kam mám tedy s 12 metrovým autem zajet , zastavit ??? Jakože vlastně já jsem ten špatný ? Né ten co si z vyhrazeného parkoviště pro zásobování udělal soukromé neplacené ? Ono je vlastně moje blbost a já jsem hňup co "musí" jet těch 500 metrů 6x s paletou po silnici, překážet projíždějícím autobusům a autům ??? Ono nad tím máchneš rukou jednou dvakrát třikrát. Ale ta trpělivost ti dojde když MP chtějí dát pokutu tobě a né tomu co stojí kde nemá . . . Tak si to zkuste jezdit zásobování nebo i BUSem MHD, když si takový sobeček zahodí kvůli nákupu auto do BUS zálivu a jeho řidič (stejně jako já) pak musí stát v jízdním pruhu a blokovat provoz, protože ti cestující by ho zabili, kdyby zastavil až za dalších 500 metrů a oni to museli jít po svých zpět . . . Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. duben Odesláno 6. duben Klemon- to sem se jednou ptal MP jak to je s osobakem na zasobovani odpoved a co kdyz zasobuje nejakou provozovnu ?? tak sem jim odpovedel - jo mozna tak v kufru ma 2 lahve vina jelikoz se mu tam toho vic nevejde on tam stal Smart tusim ze zrovna majitelky zminene provozovny Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. duben Odesláno 6. duben V 3. 4. 2026 at 21:20, RichVa napsal: Jeden mladý muž ze sousedního domu, kde si nedovedli udělat parkoviště na svém pozemku a před barákem mají jako my málo místa, pravidelně takto zahazuje svého pašíka do mezery pro dvě auta. Co s ním? (legálního) U nás před barákem běžný. Já tam zaparkuji dodávku a C8 s 807, přijede jeden dement (většinou má mercedes nebo x6) a šoupne to tu šikmo, takže se mi tu nevejde ani jedno auto. Stojí tu hodinu, sedí v autě, má nastartováno, telefonuje, z nějakýho důvodu popojíždí metr dopředu a zas dozadu, pak sw sbalí a odjede. RichVa ohodnotil 1 Citovat
Davidak79 Odesláno 6. duben Odesláno 6. duben před 9 hodinami, Klemoň napsal: Ono je vlastně moje blbost a já jsem hňup co "musí" jet těch 500 metrů 6x s paletou po silnici, překážet projíždějícím autobusům a autům ??? Ono nad tím máchneš rukou jednou dvakrát třikrát. Ale ta trpělivost ti dojde když MP chtějí dát pokutu tobě a né tomu co stojí kde nemá . . . a neni v tomhle případě lepší překážet podél vyhrazeného stání a nebo rovnou pře zásobovaným obchodem ? než "překážet" a ještě u toho jezdit paleťákem ty zmiňované metry? budeš je.ba.ne.j tak nebo tak Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. duben Odesláno 6. duben před 24 minutami, VojtouNerCZ napsal: sedí v autě, má nastartováno, telefonuje, z nějakýho důvodu popojíždí metr dopředu a zas dozadu, pak sw sbalí a odjede. nenapadne se projit okolo a hodit mu jezka pod kola Citovat
Klemoň Odesláno 6. duben Odesláno 6. duben před 11 hodinami, Davidak79 napsal: a neni v tomhle případě lepší překážet podél vyhrazeného stání a nebo rovnou pře zásobovaným obchodem ? než "překážet" a ještě u toho jezdit paleťákem ty zmiňované metry? budeš je.ba.ne.j tak nebo tak No ono to právě moc nejde. Za prvé viz MP a jejich chtíč po pokutě a za druhé dle tvého návodu pak stojím téměř v křižovatce . . . A tím celkem komplikuji zase život hlavně BUS driverům s kloubáky . . . Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 6. duben Odesláno 6. duben Klemoňu - něco jsem se taky coby řidič zásobování najezdil. Ale je pravdu, že "jen" dodávkou a ta se "zahazuje" mnohem snáz než dospělej náklaďák. I tak jsem byl ale někdy z řidičů co zásobovací místa využívali jako parkoviště "na prášky" Na druhou stranu - i v osobním autě může přijet obchoďák, který má taky právo na místě pro zásobování zastavit. Citovat
PaKr Odesláno 11. květen Odesláno 11. květen Takhle to zahodil včera na Devíti křížích Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 11. květen Odesláno 11. květen (upraveno) Podobně parkující jsem nedávno při návratu z Moravy řešil jakousi paní buď těsně předdůchodového nebo už důchodového věku, když se vedle mě postavila přesně doprostřed dvou volných míst s tím, že čáru měla jako vodící prvek uprostřed auta. Zašel jsem za ní ještě než stačila vylézt z auta a zeptal se jí, jestli jí není blbý svou Fóbií zabírat dvě místa. Nejdřív se mnou chtěla hrdinně bojovat o své místo na slunci, ale když jí její parta spolucestujících řekla, ať to teda přeparkuje, že ony už vylezly, tak to vzdala Ale těch keců a jmen co při tom prskala Upraveno 11. květen uživatelem Medvěd RichVa, Rikic339 a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.