Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno

Veverucho :papa - olej na čelním skle není poškozování - to odstraníš bez poškození. Vypuštěné kolo už poškození zřejmě bude. Ale když ani po třetí nepomohla samolepka na skle řidiče s textem "parkuji jak piča" (na obrázku je kosočverec , ale ten sem neumím vložit) tak už o tom oleji místo samolepky také dost dlouho uvažuji. Pokud si někdo udělá pravidelné parkoviště na místě kde má zákaz zastavení a MP místo pokuty jemu chce dát pokutu mě za to, že stojím vedle něj tak i moje tolerence končí na limitu . . . 🤬

Odesláno (upraveno)

no právě, a aby se to pak neotočilo proti nám - taky tu máme své "miláčky" na ulici 😕 - takže zablokovat, papír za stěrač možná pak s poukázkou na slevu v autoškole na kurz parkování. I když spíš slušného chování, neb když je místo na jedno auto tak se umí vejít 😞 

Upraveno uživatelem RichVa
Odesláno
před 6 hodinami, Klemoň napsal:

Veverucho :papa - olej na čelním skle není poškozování - to odstraníš bez poškození. Vypuštěné kolo už poškození zřejmě bude. Ale když ani po třetí nepomohla samolepka na skle řidiče s textem "parkuji jak piča" (na obrázku je kosočverec , ale ten sem neumím vložit) tak už o tom oleji místo samolepky také dost dlouho uvažuji. Pokud si někdo udělá pravidelné parkoviště na místě kde má zákaz zastavení a MP místo pokuty jemu chce dát pokutu mě za to, že stojím vedle něj tak i moje tolerence končí na limitu . . . 🤬

OK, když na tebe někdo záměrně kydne kečup, taky si to s úsměvem vypereš bez poškození?! Divný smýšlení tohle 🫤

A teď si představte, že by tohle mýrnixtýrnix dělal každý! Normálně ruce sekat každýmu takovýmu šmejdovi a ještě přidat 2x po držce!!

Odesláno

No a když bude parkovat správně tak ho to ty nervy a "námahu" s mytím stát nebude. On svým vědomým špatným parkováním způsobuje víceméně totéž. 😉

Odesláno (upraveno)

Žádný čary tam nejsou a tak se o "správném" parkování nelze vůbec dohadovat.

Sice autor příspěvku v úvodu píše i svou představu jak k větší mezeře před i za Paššíkem došlo (na 90% je představa asi i reálná), ale pokud by došlo k lámání chleba vždycky může řidič Passata tvrdit, že tam stála motorka nebo jiný auto a on zaparkoval podle nich.

Nic jinýho než si na něj ráno u auta počkat a vysvětlit si z oka v oko, že je na sídlišti o místa nouze a parkování přes dvě místa že je poněkud sobecký, asi nezafunguje

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 13 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Ale musíš ho umýt, stojí to čas, nějaký prostředek na to umytí, a v neposlední řadě nervy, přijdeš pozdě do práce, ušlá mzda atd...., škoda tam prostě vznikne

Já vím, že si na mne teď X lidí změní názor, ale na tohle zase já dám svůj přímý pohled na věc. Píšeš nervy, pozdě do práce atd. A co moje nervy ???  V celé ulici o délce větší než 500 metrů (odhad - Michelskou jsem neměřil) není jiné a teď zdůrazňuji "vyhrazené  místo pro zásobování" viz foto níže. Kam mám tedy s 12 metrovým autem zajet , zastavit ??? Jakože vlastně já jsem ten špatný ? Né ten co si z vyhrazeného parkoviště pro zásobování udělal soukromé neplacené ? Ono je vlastně moje blbost a já jsem hňup co "musí" jet těch 500 metrů 6x s paletou po silnici, překážet projíždějícím autobusům a autům ??? Ono nad tím máchneš rukou jednou dvakrát třikrát. Ale ta trpělivost ti dojde když MP chtějí dát pokutu tobě a né tomu co stojí kde nemá . . .   Tak si to zkuste jezdit zásobování nebo i BUSem MHD, když si takový sobeček zahodí kvůli nákupu auto do BUS zálivu a jeho řidič (stejně jako já) pak musí stát v jízdním pruhu a blokovat provoz, protože ti cestující by ho zabili, kdyby zastavil až za dalších 500 metrů a oni to museli jít po svých zpět . . .

obrazek.thumb.png.82ee0a49265684f6a677528135eee648.png

Odesláno

Klemon- to sem se jednou ptal MP jak to je s osobakem na zasobovani 
odpoved a co kdyz zasobuje nejakou provozovnu ?? 
tak sem jim odpovedel - jo mozna tak v kufru ma 2 lahve vina jelikoz se mu tam toho vic nevejde :D
on tam stal Smart tusim ze zrovna majitelky zminene provozovny :D 

Odesláno
V 3. 4. 2026 at 21:20, RichVa napsal:

Jeden mladý muž ze sousedního domu, kde si nedovedli udělat parkoviště na svém pozemku a před barákem mají jako my málo místa, pravidelně takto zahazuje svého pašíka do mezery pro dvě auta. Co s ním? (legálního)

20260403_192509.thumb.jpg.47205209046071b1986226b56594243d.jpg

U nás před barákem běžný. Já tam zaparkuji dodávku a C8 s 807, přijede jeden dement (většinou má mercedes nebo x6) a šoupne to tu šikmo, takže se mi tu nevejde ani jedno auto. Stojí tu hodinu, sedí v autě, má nastartováno, telefonuje, z nějakýho důvodu popojíždí metr dopředu a zas dozadu, pak sw sbalí a odjede. 

Odesláno
před 9 hodinami, Klemoň napsal:

Ono je vlastně moje blbost a já jsem hňup co "musí" jet těch 500 metrů 6x s paletou po silnici, překážet projíždějícím autobusům a autům ??? Ono nad tím máchneš rukou jednou dvakrát třikrát. Ale ta trpělivost ti dojde když MP chtějí dát pokutu tobě a né tomu co stojí kde nemá . . .  

a neni v tomhle případě lepší překážet podél vyhrazeného stání a nebo rovnou pře zásobovaným obchodem ? než "překážet" a ještě u toho jezdit paleťákem ty zmiňované metry? budeš je.ba.ne.j tak nebo tak :D

Odesláno
před 24 minutami, VojtouNerCZ napsal:

sedí v autě, má nastartováno, telefonuje, z nějakýho důvodu popojíždí metr dopředu a zas dozadu, pak sw sbalí a odjede. 

nenapadne se projit okolo a hodit mu jezka pod kola :D

Odesláno
před 11 hodinami, Davidak79 napsal:

a neni v tomhle případě lepší překážet podél vyhrazeného stání a nebo rovnou pře zásobovaným obchodem ? než "překážet" a ještě u toho jezdit paleťákem ty zmiňované metry? budeš je.ba.ne.j tak nebo tak :D

No ono to právě moc nejde. Za prvé viz MP a jejich chtíč po pokutě a za druhé dle tvého návodu pak stojím téměř v křižovatce . . . A tím celkem komplikuji zase život hlavně BUS driverům s kloubáky . . . :myslim

Odesláno

Klemoňu - něco jsem se taky coby řidič zásobování najezdil. Ale je pravdu, že "jen" dodávkou a ta se "zahazuje" mnohem snáz než dospělej náklaďák.

I tak jsem byl ale někdy z řidičů co zásobovací místa využívali jako parkoviště "na prášky"

Na druhou stranu - i v osobním autě může přijet obchoďák, který má taky právo na místě pro zásobování zastavit.

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Podobně parkující jsem nedávno při návratu z Moravy řešil jakousi paní buď těsně předdůchodového nebo už důchodového věku, když se vedle mě postavila přesně doprostřed dvou volných míst s tím, že čáru měla jako vodící prvek uprostřed auta. Zašel jsem za ní ještě než stačila vylézt z auta a zeptal se jí, jestli jí není blbý svou Fóbií zabírat dvě místa. Nejdřív se mnou chtěla hrdinně bojovat o své místo na slunci, ale když jí její parta spolucestujících  řekla, ať to teda přeparkuje, že ony už vylezly, tak to vzdala
Ale těch keců a jmen co při tom prskala

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...