Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dneska mi přišla obálka s modrým pruhem:mad:od přátel v šedomodrých uniformách že prý jsem jel někde moc rychle.Překročení rychlosti v obci o 26 km/h to bude pálka! Dáme anketu :kolik jste nejvíc zaplatili(měli zaplatit) za přestupek?Já začnu zatím 500,-Kč za rychlost a 300,-šilinků za předjíždění:mad:

Odesláno

Myslíš letos ? 0,- Kč, loni taky 0,- Kč předloni myslim že 100,- Kč BP - neměl jsem u sebe techničák - to bylo ešte se škudkou 120 L ( ale technickou měla :D )

Odesláno

1x bouračka před více než 10 lety = 600,-Kč.

2x překročení rychlosti na 50 (71 a 73) = á200,-

Jinak nic (něco ještě bylo, ale vždy domluvou).

Odesláno

Hm, tak to já před asi před 4 lety zaplatil 2 000 Kč na místě. Jako zkušený Aviatik, žádná brzdná dráha, BMW předemnou a ještě Mazda (sanitka). Pecka, že vyšplíchla i nafta z nádrže.

Příčina? Nepozornost a hlavně brzdy ve zbědovaném stavu. Z cestovní rychlosti 40 km/hod to na 15 metrech nezabrzdilo. Jinč od té doby zatím jenom parkování, za 200.

Odesláno

naposled vcera :( , za parkovani , cistili ulice a ja prijel ve tri rano domu z prace a zapomnel jsem na to kterou stranu baraku cisti ktery den, bylo to za 200 a pred tim to uz je dlouho asi pred 3 roky 1000 Kc za zakaz vjezdu kterej byl spatne znacenej ale neukecal jsem to.

Celkem za 10 let co mam ridicak asi jenom 3500 Kc. a asi jeste 3 x to resili domluvou.

Odesláno

Loni 3000,- na místě za překročenou rychlost v obci (naměřily mi 98), před měsícem opět překročení rychlosti v obci, 200,- na místě (naměřily 69), jinak zatím bez jediné nehody, ?uk ?uk na dřevo.

Odesláno

ja mel loni nekde u Brna v sobotu rano asi v pul osmy za deste za ceduli obce, kde jeste nebyly nikde zadny baraky ( jen stacionarni radar ) namereno 81km/h .

Take mi prisla modrobila obalka s predvolanim k podani vysvetleni k prestupku a navrh na pokutu mi rekli 3000. Nakonec to bylo usmlouvano za 1000 ( resilo se to v Pelhrimove a ne v Brne, v Brne bych je pry neobmekcil a byla by plna vyse mi rekli ) :papa

Takze asi tak :)

Odesláno

Tak já toho mám poněkud víc - jezdím jako dodavatel knih do knihkupectví po celé republice ( ročně tak 80 - 90 t km), z čehož si lze dovodit i vcelku častý styk s \"bdělými\" strážci veřejného pořádku. Nejčastějším prohřeškem, ale různě hodnoceným je parkování (sorry, ale nějak to zboží na prodejnu dostat musím a většina prodejen nemá svou rezervaci pro zásobování, stejně by byla permanentně někým blokovaná. Toto mají super vyřešené v Brně u knihkupectví Barvič na České, kde je vyhrazené stání vzadu za prodejnou a aby si tam kdokoli nezastavil, je tam placená ostraha. Ale to si může dovolit jen opravdu velká prodejna, malá by to určitě finančně neutáhla. Takže se zhusta stavím do druhé řady nebo na roh do křižovatky, což se MPkům líbí zhruba v rozmezí 100 - 1000 Kč). Další přestupkem, které raději ani nepočítám je vjezd do pěší zóny, které tak před 10 lety rostly jak houby po dešti, ale řešení zásobování obchodů v nich umístěných je věcí jen těžko řešitelnou. Nejdražší jsem to měl v Pardubicích, kde po \"pěší zóně\" jezdí trolejbusy, taxíky, auta majitelů obchodů, ale zásobování si nemůže pořídit ani vyjímku na MÚ. Jak se třeba slučuje s ekonomikou, když z Phy musím nejdříve do Pardubic, kde je zóna do 9.00 a pak můžu jet do Kolína, kde je zóna do 12.00, ale trhovci a lidé bydlící v zóně tam parkují celodenně. Když jsem se pokoušel toto vysvětlit již 3 týden v měsíci jednomu (shodnému) MPkovi, ohodnotil to 800,- Kč, jinak se tento přestupek cennítak 200 - 500 Kč. No a dalším přestupkem je nedodržení max. rychlosti, kde jsem dokonce držitelem rychlostího rekordu loni 22.2. na konci rychlostní silnice Olomouc - Mohelnice, kde se podařilo můj VW Transporter přistihnout při rychlosti 155km/h, nicméně na 80.No divili se oni i já, hodnota 2000 Kč mi přišla celkem OK. Jinak mě staví tak 5x ročně a nikdy to není jen tak - ale na své ospravedlnění musím přiznat cca 1200000 km bez nehody,

Odesláno

Před 5ti léty bouračka = 2000,- na fleku.

Před 2ma roky zákaz vjezdu po dohodě = 200,- a poněvadž to nestartovalo hoši mě ještě roztláčeli (AVIA Furgon) :-))).

ŘP mám 7let a zatím ani jedna kontrola což musím zaklepat.

Odesláno

Mam furt nejake problemy, pokut uz bylo taky dost, ale nejvetsi byla 5000 za kolecko.

Tehdy jsme ve firme koupily auto a ja dva roky jezdil bez klicku k tachografu, takze asi chapete to zdeseni bile cepicky, kdyz sem ho, pokud chce to kolecko videt pozadal o klicek, kterym otevru tu\"cernou skrinku\" :D.

Nakonec jsem to nejak otevrel a vypadlo s tama kolecko z roku 1996 a to bylo predloni!!!!!! :o

Musim jeste rict, ze to byli Brnaci na vylete u nas v Uherskem Hradisti. Nechal sem si napsat slozenku a dodnes lezi pod sklem na firme v kancelari :papa

Odesláno

Bylo by to na hodne řádek. v podstatě se mi vždy ověřilo udělat ze sebe poloblba. Jednou sem dokonce pokusně sam po přejetí tramvajovýho pásu zastavil, počkal až mě dojedou Benga a sam sem bez vyzvani předložil doklady. Koukali, yak syslové, doporučili mi, že by bylo příště asi lepší takhle nejezdit a odtáhli...:D:D:D

jinak po Práglu tak 3-4x do roka pokutka za parking, nedávno asi 1800,- za odtah + ustájení. Za rychlost už ani nevim, ale nebylo toho tolik. K tomu 2x dva litry za bouračku a jednou asi 25 litrů advokátovi, když se po mě jedna Pí*a chtěla povozit, že sem ji způsobil trvalý následky poškození krční páteře. Byla to prdička ze zadu. Já měl na autě rozbytý světlo a nárazník a ona jedno zadní světlo jinak nic. Je to dlouhá historka, ale porstě, levota jak swině....

Odesláno

5 litrů v Hloubětíně v roce tuším 97-98 bouračka na mašině. Při mý smůle stály hluchavky na druhý straně silnice a koukaly se na to jestli zastavím na červenou nebo ne pak mi řelki že se vsadili. :D

P.S. Už jsem to opravil:D

[Editován dne 11/4/04 Wasabi]

Odesláno

2 roky zpátky jsem jezdil do Brna na VŠ a kupoval jsem si vždy měsíční dálniční známku. Tehdy jsem si nevšiml, že ji mám již 5 dní neplatnou a dostal jsem tehdy snad maximální sazbu - 5000 Kč :o Od té doby nikdy nic. Dodnes tu přísnost nechápu :(

Odesláno

Ja sem za svych 7 let jezdeni dostal je jednu pokutu za vjezd do zakazu :) jednosmerka..bylo to na jawe 250, tak mi to dali za 300...vic jsem stejne u sebe nemel :) Jinak s autem zatim nic, ale kolikrat sem uz zapomel technicak, nebo ridicak, ale sou to mistni, takze me znaji, nastesti z te dobre stranky :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...