RichVa Odesláno 12. únor Odesláno 12. únor před 4 hodinami, radim.1008 napsal: Není to bývalka @RichVa? Ano je to ona. Mladí od kolegy, co jí kooupili, jí dávají pěkně za uši. Nedřive se starší vnučkou potkala srnku, takže měla stříbrnej blatník a předek a vloni se s vnukem přetlačovala s nějakým Hyundaiem (Tuscon nebo ix35) - tentokrát sehnali plechařinu v barvě . Naštěstí vždycky bez zranění posádky. @Medvěd pokud se nepletu, tak je to u gymplu a tam vnuk studuje radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 12. únor Odesláno 12. únor (upraveno) Dneska jsem na gymplu zasejc byl Upraveno 12. únor uživatelem Medvěd RichVa ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 12. únor Odesláno 12. únor Před hodinou, Vena garážmistr napsal: @RichVa dcera jezdí tuším 2008 před tím jezdila něco se 7 na konci jestli si to dobře pamatuju. @Vena garážmistr dobrá paměť - dcera měla stříbrnou 207, teď má červenou 2008 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. únor Odesláno 13. únor Výš jak jsou věci který v hlavě zůstanou a pak jsou věci který v okamžiku kdy na ně přestaneš myslet tak z hlavy vypadnou a pokud sis to nenapsal do červeného notýsku tak jako by je nikdo ani neřekl. Klemoň, RichVa, Dave_k a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Dave_k Odesláno 15. únor Odesláno 15. únor Dnes jsem tuším zahlédl @Veverkav pardubickým kauflandu. Citovat
Veverka Odesláno 15. únor Odesláno 15. únor Všechno popřu! Nebyl jsem tam po 18 hodině... a ta částka taky nesouhlasí!! Bylo to chvíli před šestou? Pepito a Dave_k ohodnotil 2 Citovat
Dave_k Odesláno 16. únor Odesláno 16. únor (upraveno) Tak nějak. Nebyl jsem si jistej jestli to jsi ty nebo někdo hodně podobnej. Upraveno 16. únor uživatelem Dave_k Citovat
Veverka Odesláno 16. únor Odesláno 16. únor Já mám dvojníků urcitě spousty... Třeba několik lidí, kteří se navzájem neznají, si myslí, že mi je podobný Vlasta Burian Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 16. únor Odesláno 16. únor (upraveno) Dnes proběhl několikahodinový pokec u večeře a pětipiv dvou klubových ikon Bubáka & Medvěda. Páč nás všickni znajou rozhodli jsme se Vás společnou fotkou N E D Ě S I T Ještě by po Vás Vaše pololvičky začaly loudit naše tlf. numera a co my pak s tím? Upraveno 16. únor uživatelem Medvěd Klemoň, PaKr a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 17. únor Odesláno 17. únor Prdlajs - zase jsi měl všechny fotky vzhůru nohama Citovat
Medvěd Odesláno 17. únor Odesláno 17. únor (upraveno) Kdyby fotil Buboň, tak by fotky asi byly reálně zobrazené Ale ani on z důvodů výše popsaných nefotil Upraveno 18. únor uživatelem Medvěd Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 18. únor Odesláno 18. únor V 16. 2. 2026 at 19:17, Veverka napsal: mám dvojníků urcitě spousty To máš.. jeden jezdí v šedý 307sw ve Velině.. Citovat
radim.1008 Odesláno 21. únor Odesláno 21. únor (upraveno) Dnes byl bývalým klubákem, který teď sedlá japonce na fotce, potkán @BubakGS na florbale. Jo a Letohrad prý vyhrál. Edit: hokejbale, díky za opravu. Upraveno 21. únor uživatelem radim.1008 BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 21. únor Odesláno 21. únor @radim.1008 Jsme byli na hokejbale - turnaj mladších žáků. 2 remízy, prohra s Letohradem těsně 3:2 v posledních vteřinách, výhra 7:0 nad Libercem... Na to že v Olomouci přes zimu kluci nemůžou trénovat s hokejkama a jen dělají fyzičku v tělocvičně docela ok na první zápasy letos. Klemoň a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 12. duben Odesláno 12. duben (upraveno) O weekendu proběhlo přátelské setkání u pivka a něčeho pod nos s Eltonem Děkuju, že vážil dlouhou cestu z Krnova až kamsi k Hluboké a moc si toho vážím Upraveno 12. duben uživatelem Medvěd Péťa ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 12. duben Odesláno 12. duben Dnes plánovaně neplánované setkání s@Berryoska, který se přijel podívat na cabrio. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen Dnes plánované setkání s @ChouLu a @Vena garážmistr na jejich dílně u příležitosti výměny zámku na mé 3008 Citovat
zbynek..s Odesláno 7. květen Odesláno 7. květen (upraveno) Po delší době opět spatřen @chuck11 Upraveno 7. květen uživatelem zbynek..s chuck11 ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 7. květen Odesláno 7. květen @RichVa a to jako kuli tomu ste nedorazili na sraz ani jeden .. ? Péťa ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 7. květen Odesláno 7. květen @Weri 605 a nebyl náhodou sraz až dnes (ve čtvrtek)? Já byl v Praze bohužel včera Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.