Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes (resp. včera) jsem asi potkal @Veverka :myslim Lehce po 17:30 na silnici z Třeboradic do Čakovic? Musím mrknout na záznam z kamery, jestli to nebyla jen fata morgána :aut 

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dnes odpoledne na parkovišti Alberta v Novém Jičíně jsem zaparkoval na několikátý pokus vedle @PaKr. V prvním slotu byla motorka, která nešla vidět, pak jsem zajel čelem bokem abych nebrzdil provoz, pak jsem vyjel a konečně zaparkoval správně, ale za nepříjemných komentů ženy, že se s tím s*ru .. 

Tak mě rozhodila, že jsem v kufru zapomněl přepravku s láhleva od piva a musel se vracet... @PaKr tímto Tě ještě jednou zdravím :papa

Odesláno
před 12 hodinami, Hafity napsal:

Na jaké téma to školení bylo :myslim :o

Nařízení vlády č.190 - bývalá vyhláška "50" - práce na elektrických zařízeních. S @Péťa jsme popili dobrého vínka, dnes dáme repete. :)

Odesláno
před 48 minutami, Weri 605 napsal:

Mě řek, že pojede, tak doufám, že splní... 😅 ale lvíčků má víc.. 😉 cc nevím jestli vytáhne ...

Přijel bych rád, ale mám marodnou Squaw, uschopnění v nedohlednu...... Nechce být sama doma. Takže zatím je to ve hvězdách. Cécéčku jsem uvolnil garáž, ani pro něj nebudu kupovat zimáky. Do jara ho budu tunit. Bude z něj nový auto. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...