Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 17 hodinami, Pe.Tr napsal:

ve čtvrtek vyloženě "přepadovka" u @Ota 😁 🙋🏻✌️  v DS kábru bez střechy mu to slušelo 👍

Otu potkavam tak casto, ze uz ani netroubim :D 

Odesláno

Sice to není klubák, ale dnes jsem v Mohelnici potkal oranžovou 206cc, tak jsem to hned otočil a jal se ho stíhat Felicií. Podařilo se mi ho předjet až za Úsovem (cca 8km) a v Medlově jsem ho zastavil. Seděli v něm dva ochotní chlapíci se kterými jsem krátce pokecal a vyměnili jsme si čísla na mobil s tím že by chtěli přijet na sraz. Dodnes jsem si myslel že je v ČR jen jeden Peugeot 206cc v oranžové barvě. Ale musím říct že ho mám v mnohem lepším stavu. A to ještě na fotkách není vidět jaký měli v kabině nepořádek. :o:papa

IMG_20230616_153700.jpg

IMG_20230616_153709.jpg

IMG_20230616_153715.jpg

Odesláno
V 11. 7. 2016 at 11:45, negrbob napsal:

Vcera 10.7  asi po poledni spatrena stribrna 407 sw v Praze na Hajich u Lidlu, odbocovala smerem do sidliste. Spz si nepamatuju ale bylo tam neco jako xJx-88xx.

Po pár letech ale přece. To jsem byl ja😃😃😃😃👍👍👍👍👍

Odesláno (upraveno)

Včera kolem 8,30 mezi Harfou a Balabenkou černý kombík 406 s RZ xUx 8879 (asi) a velkým nápisem 406 HDI přes boční dveře a klubovou nálepkou na pátých dveřích. Řídil pán s knírkem o něco starší než já 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 59 minutami, Jarda.kk napsal:

Po pár letech ale přece. To jsem byl ja😃😃😃😃👍👍👍👍👍

tvl reakce po 7 letech :D

Odesláno
před 2 hodinami, Medvěd napsal:

Včera kolem 8,30 mezi Harfou a Balabenkou černý kombík 406 s RZ xUx 8879 (asi) a velkým nápisem 406 HDI přes boční dveře a klubovou nálepkou na pátých dveřích. Řídil pán s knírkem o něco starší než já 

Tak on jí už před mnoha lety fotil náš Pavel, asi pán s knírkem někam k OC HARFA jezdí častěji

image.thumb.png.ef82a7da5e42efea7ab49a7f54eb7e55.png

Odesláno
V 31. 5. 2023 at 12:52, PaKr napsal:

@BubakGS dneska cca 11:20 Droždín - Samotišky? Značka začínala 7M5...

...tak jsem ho dneska potkal taky, stáli jsme vedle sebe na křižovatce v OL. Má úplně stejné auto, jen já mám GT a on Allure a jiná kola. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...