Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Odpočívej v pokoji - R.I.P. aneb navždy nás opustili...

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Právě jsem se dočetl, že zemřel mistr volantu, PAN Karel Loprais. Už jako malý kluk jsem výkony TATRY pod jeho pilotáží sledoval s velkým zájmem. Dožil se krásného věku a nechal tu za sebou opravdu hlubokou stopu. 

Čest jeho památce. 

Upraveno uživatelem Medvěd
  • Radek Hurvajz changed the title to Zemřel Monsieur Dakar
Odesláno (upraveno)

Už bude brázdit ty nekonečný silnice bez kolon.  Byl to jeden z mála soutěžáků který vydržel být věrný jediné značce . Věřím že Aleš pro něj zkusí urvat bednu. I když už nemá Tatrovku. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
  • O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Zemřel hudební kritik, bývalý redaktor Mladého světa a Melodie, zakladatel Houpačky z které později vznikl Zlatý slavík a poslechových antidiskoték, s kterými ještě před pár lety objížděl republiku - pan Jiří Černý

Měl jsem tu čest mnoho let žít v domě společně s panem Černým. Ještě před několika málo lety si ho pamatuju jak si to vždy v dobré náladě štrádoval po schodech z bytu nebo do bytu a vždy byl ochotný přispět radou nebo pomocí, když bylo potřeba.
Pak došlo někdy kolem roku 2020 k nešťastnému pádu a od té doby to šlo se zdravím pana Černého zřetelně z kopce.
Vzpomínám si i jak krásně mluvil o našem tátovi po jeho smrti, na jeho nekrolog zveřejněný tehdy v Lidových novinách i na to, jak jsme s bráchou seděli u pana Černého doma a společně vybírali hudbu, která pak na pohřbu hrála.
Smrt pana Černého mě velice mrzí, ale dožil se krásného věku a nechal za sebou hlubokou a pozitivní stopu.
Jsem hrdý, že jsem se mohl s tímto velikánem potkávat v běžném životě - bude mi chybět.

Upraveno uživatelem pavelu96
  • O 6 měsíců později...
  • Medvěd changed the title to Zemřel kouzelník automobilového designu Marcello Gandini
  • O 5 měsíců později...
  • O 10 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Jo jo tady kousek v Bradlecké Lhotě měl chalupu,tak nás tam párkrát povozil,ale to si člověk musel kontrolovat gatě. 

Když bylo potřeba tak nám Svatík vozil zadní spoilery. V té době origo fabrické.

Screenshot_2025-07-19-19-27-38-837_com.android.chrome.jpg

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Zakládám toto vlákno pro vkládání informací o zesnulých hvězdách, slavných osobnostech, známých lidech a i zesnulých klubácích. Začíná zde přibývat spousta nově založených vláken a asi by bylo lepší, když tyto informace budou pohromadě. 

Je to smutné téma, ale patří to k běžnému životu. Poprosím přispívající s úctou a vší slušnosti. Děkuji 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...