Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Navazuji na téma 

Škoda, že nejlepší "perly" moderátora @pavelu96 jste promazali, bylo to fakt výživné čtení.

Takže od začátku:

Pochvala moderátorům za rozumný, zdvořilý a laskavý přístup k nováčkům. Když je tady někdo poprvé, tak nechce dostat vynadáno, ale chce nějaké přivítání a usměrnění. Zásadně nepište Hledej si sám, protože on neví, jak svůj problém definovat, a hledat "klepe", "rachotí" je asi hodně obšírné. Pokud chcete moderátoři takhle reagovat (a hledání je tak jednoduché), tak mu odpověď vyhledejte! Jsme tady diskusní fórum, tedy mohou přibývat otázky a odpovědi, prostě bavíme (píšeme) si spolu. V hospodě taky neřekneš "najdi si to na googlu", ale probírají se různé věci znovu (neřekneš - o tom jsme se už bavili včera).

Nováčci jsou nadějí klubu na zvýšení příjmů - je šance, že se mu tady zalíbí a stane se platícím členem. (na rozdíl od "starých", kteří se už k placení nerozhoupou, i když jsou tady dlouho).

A teď už k důležitému, co chci říct:

Moderátor, moderovat - znamená mírnit. Ať už v hudbě, anebo v jaderném reaktoru. Zde tedy k mírnění diskusí, aby si účastníci nenadávali.

K tomu je oprávněn napomínat, vylučovat.

Přirovnejme to ke sportu - rozhodčí má tyto pravomoce, ale sám nesoutěží.

Proto navrhuji: když chcete využívat tyto pravomoce, tak se nezapojujte do hry - argumentace, výměny názorů.

A když se chcete zapojit do výměny názorů, (zda lepší kapalina červená nebo zelená, zda povolovat šroub teplem), tak klidně ano, ale přitom nepoužívejte pravomoc moderátora - rozhodčího, který nepohodlné argumenty prostě smaže.

@pavelu96 v nahoře uvedeném vláknu byl krásný případ zapojení moderátora do argumentace, smazali jste:

na moje slova, že je možné z vděčnosti za informaci obdarovat flaškou, vystupňoval svoje argumenty: - obálka s penězi, rulička dolarů, pytlík s trávou. Což tedy považuju za stupňování, a což jsem já neřekl.

Taky tam bylo, že už na mne nebude nikdy reagovat.

Nejlepší byl závěr, kdy napsal, že já namazávám na moderátory exkrementy. To jsem se fakt zasmál, když jsem si to představil. Škoda, že jste tento jeho příspěvek smazali. To, co kdo napíše, je jeho vizitkou. (a když nemáš vtipné vyjadřování, tak nepiš).

Takže, milí moderátoři, buďto dohlížejte, dávejte žluté i červené karty jako rozhodčí, anebo hrejte - diskutujte.

Nemazejte, neskrývejte, je to fakt zajímavé čtení. 

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Jenže ono je to někdy potřeba. Nebo si chceš číst osobní napadání, hádky a postrkování názorů? Já ne. Ad. promazání a přesouvání. Všimli jste si, že jste slušně plevelili vlákno o zkušenostech s 5008? :myslim Myslím, že @Péťa udělal dobře, že to oddělil nebo spíše skryl. Pokračovat v obhajování si svého mimo téma nemá smysl. A ty nováčky to spíše odradí. :myslim

Pokud to někam strčil veřejně, tak já to znovu nečetl. :papa

Odesláno

já svůj příspěvek taky ráno nenašel, je pravda, že jsme plevelili a je dobře, že vzniklo nové vlákno k tomuto účelu :myslim

jinak jsem včera napsal co jsem napsal a dotyčný si to určitě přečetl, takže se opakovat nebudu, pravda je, že poslední roky je tu cítit napětí, co tu předtím nebylo--na tom trvám, víc nemám co bych řekl , snad jen asi bychom se měli zamyslet všichni a ubrat páry, ten bordel co je kolem nás úplně stačí ;)

Odesláno (upraveno)

Takže když mne moderátor provokoval (obálka s penězi, dolary, pytlík s trávou) a nakonec i obvinil, že na něj mažu exkrementy, tak to je OK? To se omluví, smaže, protože moderátor může cokoli?

Měl uklidňovat diskusi, a ne stupňovat. A zvlášť, když se neumí trefně vyjadřovat, takže si dá gól do vlastní branky.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Já bych to viděl tak, že chyby vidí a kárá u plebsu. S jídlem roste chuť, aneb, mám moc, tak ji ukážu. Já už se všemu jen směju, zažil jsem na tomto skvělém fóru nahoru i dolů. Ale, všichni jsme jen lidi. Je to jen o daném jedinci.

Odesláno

Tak že mi takhle "hezky" začne dovolená, to sem si fakt nemyslela.. Omlouvám se, nebudu reagovat hned neb nehodlám trávit tento drahocený čas s mobilem v ruce.

Doufám, že ste do rána vychladli všichni..

Respektujte prosím názor druhých, nechytejte za slovo a chovejte se jako dospěláci.., dyť je to úplně k pláči..

Modi dělaj spoustu práce, kterou vy nevidíte a zejména Pavelu toho dost chytne v počátcích. Je velice pečlivej a spravedlivej ke všem stejně. Přestaňte prosím vaší osobní nelibost s jeho osobou motat s moderátorstvím.. není to fér..

Odesláno

No pánové za mě si myslím že je hodně pravdy na tom co psal ozy56 tedy že by to chtělo na všech frontách ubrat páru. Protože dosud sem většina chodila aby si odpočala od toho bordelu kolem nás byl bych rád kdyby to tak mohlo fungovat i nadále.  Ani já se nebudu pasovat do role soudce . 

Napíšu jen jak to vnímám já poslední dobou se stává téměř jistotou že i v " nevinném " tématu se diskuze dokáže zvrhnout v tahání politiky nebo osobních výpadů . Což se u " třaskavých " témat  moc nevyskytuje neb tam si valná většina dává pozor nebo stačí " okřiknutí " od někoho služebně staršího a diskuze se vrátí do normálu.   

Odesláno
V 18. 7. 2025 at 12:59, radim.1008 napsal:

Nebo si chceš číst osobní napadání, 

To se právě stalo, přečti si poslední třetinu mého prvního příspěvku. Jenže napadl "ten mocný" toho "obyčejného", takže výsledkem je, že dostal do weri pochvalu, viz výše.

VojtouNerCZ: až tebe někdo (moderátor), takto napadne, tak si to určitě necháš... Smazal to, protože to bylo nehezké.

Odesláno

Jelikož jsme se jako moderátoři domluvili, že do této komunikace s vedením nebudeme zasahovat, tak píšu až teď, když už jsme usoudili, že pan zakladatel vlákna začíná dramatizovat a podsouvat svou verzi celé této stupidní "kauzy" a zneužívá toho, že mu nikdo z dotčené strany neoponuje. Čekali jsme, že pan zakladatel dostane rozum (vychladne a ubere páry), ale bohužel - nebere argumenty a komentáře ani od vedení.

Tuto odpověď jsem měl napsanou v den založení 18.7.2025 v 16:35:

_____________________________________________________________________________________________

Vezmu to postupně...  

V 18. 7. 2025 at 12:02, P607Olda napsal:

Škoda, že nejlepší "perly" moderátora @pavelu96 jste promazali, bylo to fakt výživné čtení.

Nic se nepromazalo - vše je uložené.

Měl na mysli patrně tuto větu:

image.png

I když to tam vyloženě píšu, že mu nic nevkládám a myslím to jen obrazně, tak není schopen pochopit ten prostý text a v hlavě se mu zrodí toto:

image.png

Na čtvrtém řádku mě označuje za "asi" mafiána a poukazuje na moje "asi" mafiánské okolí - absolutní ubohost (jen proto, že nechápe psaný text). Kdybych přemýšlel jako on, tak toto považuji za osobní napadení :bacha

Na pátém řádku mě označuje za slabocha a "mocného moderátora" - tady se dostáváme do fáze, kdy žije v iluzi, že permanentně zneužívám funkce moderátora k cenzurování příspěvků - (což se nikdy nestalo).

Na to mu odpovídám:

image.png

Není to poprvé, kdy se zde na fóru snaží vyvolat problém s moderátory a jejich "šikanou" :roll

Ano tu poslední část poslední věty jsem mohl napsat - "to že máš už dlouhodobě problém s mojí osobou, tě neopravňuje k napadání naší moderátorské práce."

A z5 k prvnímu příspěvku:

Moderátor, moderovat - znamená mírnit. Ať už v hudbě, anebo v jaderném reaktoru. Zde tedy k mírnění diskusí, aby si účastníci nenadávali.

K tomu je oprávněn napomínat, vylučovat.

Přirovnejme to ke sportu - rozhodčí má tyto pravomoce, ale sám nesoutěží.

Proto navrhuji: když chcete využívat tyto pravomoce, tak se nezapojujte do hry - argumentace, výměny názorů.

Je super, že jsi si vygooglil význam slova moderátor :super

Tady jsme z5 u té iluze, že moderátoři odstraňují co se jim nehodí do krámu - ne tak to nikdy nebylo, není a nebude!

Taky tam bylo, že už na mne nebude nikdy reagovat.

O5 lžeš - je to asi tvoje zbožné přání - napsal jsem - "že na tvé bláboly nemá smysl reagovat."  - Pokud budu člen / uživatel fóra, tak si můžu reagovat na koho chci (o smyslu reakce se dá polemizovat :aut).

Nejlepší byl závěr, kdy napsal, že já namazávám na moderátory exkrementy. To jsem se fakt zasmál, když jsem si to představil. Škoda, že jste tento jeho příspěvek smazali. To, co kdo napíše, je jeho vizitkou. (a když nemáš vtipné vyjadřování, tak nepiš).

Tímto souvětím jsi to tak krásně vystihl :o Je super, že tvojí vizitkou je - srdečný smích při představě mazání hoven po lidech  :blicismajlik

(Sorry, ale jsem vtipnější než ty, takže budu psát dál :papa).

_________________________________________________________________________________________

Dále dotaz:

V 18. 7. 2025 at 22:30, Milan+ napsal:

Takový dotaz.

Je možné vytáhnout zpět příspěvek který sám autor změnil či smazal?

Ne, je to (skoro) nemožné, nelze obnovit původní příspěvek. Je to pouze náhoda, že se mi povedlo kliknout na citaci tady pana inkvizitora, když to poslal a než příspěvek sám upravil a zcenzuroval (nikdo z moderátorů to nebyl)

image.png

Ano tu poslední větu odstranil.

před 2 hodinami, P607Olda napsal:

To se právě stalo, přečti si poslední třetinu mého prvního příspěvku. Jenže napadl "ten mocný" toho "obyčejného", takže výsledkem je, že dostal do weri pochvalu, viz výše.

VojtouNerCZ: až tebe někdo (moderátor), takto napadne, tak si to určitě necháš... Smazal to, protože to bylo nehezké.

No jediný kdo tady někoho napadá jsi ty a to co píšeš je opravdu nehezké...

Odesláno
před 9 hodinami, P607Olda napsal:

dostal do weri pochvalu

Přečti si to prosím ještě jednou (tu mojí pochvalu) nebo i víckrát.. motáš totiž jablka s hruškami Oldo.. 😊

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...