Medvěd Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 (upraveno) https://crzpravy.cz/doprava/foto-tragicka-nehoda-u-jicina-ridic-vyjel-do-protismeru-zabil-sebe-i-druheho-ridice/ Pavel byl autem kousek od Jičína a já v rádiu slyšel jednak, že je jedním z účastníků černej kombík a druhak, že jsou oba řidiči po smrti. No nebylo mi vůbec veselo, ale Pavlovi jsem nevolal, páč by mi telefon za volantem stejně nezvedl a druhak měl být s dětma někde v lesích a tudíž možná i bez signálu No byl jsem rád, když se večer objevil doma Upraveno 23. červen 2025 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 (upraveno) jak tam nekdo mzue vyjet do protivky, to musi bejt totalni ultra***. Bohuzel, zabil nevineho Ma tam cedule jak krava, na obou stranach... a nic. Ignorace. Troubej na nej a nic, ignorace. "Pan prece jede". Doktro bude zrejme dobry kamarad a "von prece jezdi jen na nakup"... Upraveno 23. červen 2025 uživatelem sitler Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 (upraveno) No ty značky jsou celkem vysoko a ta vpravo je nějaká otočená, neřekl bych že tam jsou cedule jak kráva a že jsou dobře viditelné, tady zrovna by to chtělo ty velký žlutý co se dávají u sjezdů z dálnice Tady nejspíš hrál roli i věk. Upraveno 23. červen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Péťa ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 Radku ja to tam znam. Vyjet tam z benzinky jejim najezdem zpet na 4 proudovku do protismeru muze jen totalni debil. Naprosto bez jakekoliv omluvy, bez pardonu. Uz jenom pohled, ze mas pred sebou delici svodilda z lan te ma upozornit na to, ze delas naprosty nesmysl. Plus cary na silnici - totalni ignorace plnych car, zebry... , jednosmerka, troubici auta v protismeru. Sakra tam bylo tolik ukazatelu a dement proste jede dal a zabiji. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 No vždyť pišu že tam hrál nejspíš roli i věk. Ty značky takhle z pohledu toho videa mi jen nepříjdou uplně šťastně umístěný, ale ty ostatní aspekty normální řidič prostě registrovat musí, to asi jen tak přehlídnout nejde. Citovat
Milan+ Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 (upraveno) Jestli byl tady místní,tak totální blb,se otočil u stojanů a jel obráceně . Tam je to jednoznačné. Musela to být pecka, když tu fabku hodil na ty lana. Upraveno 23. červen 2025 uživatelem Milan+ Citovat
Medvěd Odesláno 23. červen 2025 Autor Odesláno 23. červen 2025 (upraveno) Tohle bych nikdy nechtěl zažít A fascinuje mě, že v "zelený vlně" takřka denně slýchám upozornění, že tam nebo jinde jede na rychlostní komunikaci vozidlo v nesprávném směru jízdy. To těm řidičům nedochází, že to fakt smrdí krchovem? Upraveno 23. červen 2025 uživatelem Medvěd Citovat
sitler Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 pulce z nich vubec nedojde, ze jedou protismerem. To je ten problem. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 (upraveno) Tady je další blb. Ještě ke všemu měl něco v žíle https://www.jicindnes.cz/zpravodajstvi/65854-tragicka-nehoda-na-hradecku-opily-ridic-mercedesu-zavinil-smrt-mlade-zeny-dalsi-osoby-byly-zraneny/ Upraveno 23. červen 2025 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy Citovat
sitler Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 uf...toho .... z mercedesu povesit na nejblizsi lampu. Co s takovym zbytecnym kusem hovna. Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 Nejhorší na tom všem je, že to většinou odnesou nevinní lidé a ti co to zaviní jsou většinou v pohodě! ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 podle mě úmyslný trestný čin s alkoholem , dal bych 15 let natvrdo bez možnosti opustit věznici dříve, zničil život jedné rodině, zničil bych mu ho taky jenže ,,nová doba'', prý bude trpět více než ta mrtvá , běžte do prd*ele s tímhle soudnictvím miroska, VojtouNerCZ, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 Takový by měli zavřít do lomu s koulí na noze a lámat kámen... Vena garážmistr, ozzy56 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Dave_k Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 před 11 hodinami, Milan+ napsal: Jestli byl tady místní,tak totální blb,se otočil u stojanů a jel obráceně . Tam je to jednoznačné. Musela to být pecka, když tu fabku hodil na ty lana. No ona tam podle map u pumpy vyjíždí ještě nějaká místní komunikace a jestli senior byl zvyklej tama roky jezdit než udělali 4proudovku, tak je prů... na světě. On asi ani ten SuperB nejel předpisovejch 90, podle toho jak to skončilo. Citovat
sitler Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 vzhledem k tomu, ze 4 proudovka je tam pres 20 let, tak tenhle argument je znacne lichy. Milan+ a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 24. červen 2025 Odesláno 24. červen 2025 před 9 hodinami, Dave_k napsal: No ona tam podle map u pumpy vyjíždí ještě nějaká místní komunikace a jestli senior byl zvyklej tama roky jezdit než udělali 4proudovku, tak je prů... na světě. On asi ani ten SuperB nejel předpisovejch 90, podle toho jak to skončilo. Ta komunikace tam vznikla jen propojením na osadu chatovou Dvorce a aby Robousáci,když jedou domů,aby se celé neobjiždělo. Je to jen krátká propojka. Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 24. červen 2025 Odesláno 24. červen 2025 V 23. 6. 2025 at 8:02, Medvěd napsal: ale Pavlovi jsem nevolal Medvěde díky za takovou reakci.. hysterie je fakt něco, co nedávám.. a furt si řikám, že je to přežitek tý mobilní doby.. - až dorazíš, tak dej vědět - kolikrát člověk dorazí a stejně tu sms nepošle.. a druhá strana přeci nevolá hned IZS.. Péťa a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 24. červen 2025 Autor Odesláno 24. červen 2025 (upraveno) Hele na rovinu - ruka svrběla Ale Jednak měl Pavel bejt někde mezi Jičínem a Sobotkou, což je od Jičína jiným směrem než tahle dvouproudovka (ale cvrček hlodal ve smyslu "Nejel si tam třeba natankovat?") Druhak jak psáno, tak byl na akci s dětma a to nesnáší zbytečné telefonáty No a nakonec - kdyby šlo fakt o účast v takové ráně, tak věřím, že by nám to cajti sdělili hodně rychle a jednoznačně Takže ano, po zvážení všech okolností jsem se rozhodl Pavla neplašit. Nicméně ani Helču jsem o tom nijak neinformoval, stačilo mi, že mám mrazení na hřbetě sám, ještě jí do toho tahat Upraveno 24. červen 2025 uživatelem Medvěd dýzl, Péťa, Weri 605 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. červen 2025 Odesláno 25. červen 2025 (upraveno) @Weri 605 ono jde spíš o to jak to má ten který člověk nastavené. Osobně mě to problém nedělá když někam jedu a jsem na místě poslat SMS na místě. Ale je fakt že takhle to mám nastavené " od malička " co jsem začal jezdit po vlastech českých a měl jsem MT dokud jsem MT neměl a jel jsem kde měli pevnou linku tak jsem byl naučen se odhlásit takto. Na druhou stranu máti nikdy dopravní info nesledovala takže nemohla plašit jen z takových indicií. V dobách kdy jsem jezdil s kamionem a bylo plánováno že budu stát někde " ve světě" tak jsem měl naučené se ozvat buď když sem soupravu zahodil k pauze nebo když sem jel dlouho do večera tak okolo konce televizních novin. A i v mém věku to dělám protože to mám zažité. A úplně chápu @Medvěd jaký měl cukání. I když na druhou stranu nikde se asi v dopravním infu neuvádí o jakou barvu auta nebo typ šlo takže to asi bylo že když to někde zaslechnul tak trochu pátral. Co vím já tak se uvádí jen zkratky případně osobní x osobní /nákladní x osobní apod. Upraveno 25. červen 2025 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Medvěd Odesláno 25. červen 2025 Autor Odesláno 25. červen 2025 (upraveno) Véno - slyšel jsem v "zelený vlně" přímo člověka, co jel kolem (asi v protisměru) a ten říkal, že je tam čelně rozstřelená Fabie a velkej černej kombík a že to vypadá hodně blbě. Tož tak jsem info pobral a vyhodnotil jak jsem popsal výš Upraveno 25. červen 2025 uživatelem Medvěd Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.