Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

https://crzpravy.cz/doprava/foto-tragicka-nehoda-u-jicina-ridic-vyjel-do-protismeru-zabil-sebe-i-druheho-ridice/

Pavel byl autem kousek od Jičína a já v rádiu slyšel jednak, že je jedním z účastníků černej kombík a druhak, že jsou oba řidiči po smrti.

No nebylo mi vůbec veselo, ale Pavlovi jsem nevolal, páč by mi telefon za volantem stejně nezvedl a druhak měl být s dětma někde v lesích a tudíž možná i bez signálu

No byl jsem rád, když se večer objevil doma 

Upraveno uživatelem Péťa
Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy
Odesláno (upraveno)

jak tam nekdo mzue vyjet do protivky, to musi bejt totalni ultra***. Bohuzel, zabil nevineho :(  

Ma tam cedule jak krava, na obou stranach... a nic. Ignorace.  Troubej na nej a nic, ignorace. "Pan prece jede". Doktro bude zrejme dobry kamarad a "von prece jezdi jen na nakup"... 

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno (upraveno)

No ty značky jsou celkem vysoko a ta vpravo je nějaká otočená, neřekl bych že tam jsou cedule jak kráva a že jsou dobře viditelné, tady zrovna by to chtělo ty velký žlutý co se dávají u sjezdů z dálnice

Tady nejspíš hrál roli i věk.

obrazek.png

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Radku ja to tam znam. Vyjet tam z benzinky jejim najezdem zpet na 4 proudovku do protismeru muze jen totalni debil. Naprosto bez jakekoliv omluvy, bez pardonu. 

Uz jenom pohled, ze mas pred sebou delici svodilda z lan te ma upozornit na to, ze delas naprosty nesmysl. Plus cary na silnici - totalni ignorace plnych car, zebry... , jednosmerka, troubici auta v protismeru. Sakra tam bylo tolik ukazatelu a dement proste jede dal a zabiji.

Odesláno

No vždyť pišu že tam hrál nejspíš roli i věk. Ty značky takhle z pohledu toho videa mi jen nepříjdou uplně šťastně umístěný, ale ty ostatní aspekty normální řidič prostě registrovat musí, to asi jen  tak přehlídnout nejde. 

Odesláno (upraveno)

Jestli byl tady místní,tak totální blb,se otočil u stojanů a jel obráceně . Tam je to jednoznačné. Musela to být pecka, když tu fabku hodil na ty lana.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno (upraveno)

Tohle bych nikdy nechtěl zažít

A fascinuje mě, že v "zelený vlně" takřka denně slýchám upozornění, že tam nebo jinde jede na rychlostní komunikaci vozidlo v nesprávném směru jízdy. To těm řidičům nedochází, že to fakt smrdí krchovem?

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 11 hodinami, Milan+ napsal:

Jestli byl tady místní,tak totální blb,se otočil u stojanů a jel obráceně . Tam je to jednoznačné. Musela to být pecka, když tu fabku hodil na ty lana.

No ona tam podle map u pumpy vyjíždí ještě nějaká místní komunikace a jestli senior byl zvyklej tama roky jezdit než udělali 4proudovku, tak je prů... na světě. :( On asi ani ten SuperB nejel předpisovejch 90, podle toho jak to skončilo.

Odesláno
před 9 hodinami, Dave_k napsal:

No ona tam podle map u pumpy vyjíždí ještě nějaká místní komunikace a jestli senior byl zvyklej tama roky jezdit než udělali 4proudovku, tak je prů... na světě. :( On asi ani ten SuperB nejel předpisovejch 90, podle toho jak to skončilo.

Ta komunikace tam vznikla jen propojením na osadu chatovou Dvorce a aby Robousáci,když jedou domů,aby se celé neobjiždělo. Je to jen krátká propojka.

Odesláno
V 23. 6. 2025 at 8:02, Medvěd napsal:

ale Pavlovi jsem nevolal

Medvěde díky za takovou reakci.. hysterie je fakt něco, co nedávám.. 😂 a furt si řikám, že je to přežitek tý mobilní doby.. 😉 - až dorazíš, tak dej vědět - kolikrát člověk dorazí a stejně tu sms nepošle.. a druhá strana přeci nevolá hned IZS.. 😂

Odesláno (upraveno)

Hele na rovinu - ruka svrběla

Ale

Jednak měl Pavel bejt někde mezi Jičínem a Sobotkou, což je od Jičína jiným směrem než tahle dvouproudovka (ale cvrček hlodal ve smyslu "Nejel si tam třeba natankovat?")

Druhak jak psáno, tak byl na akci s dětma a to nesnáší zbytečné telefonáty

No a nakonec - kdyby šlo fakt o účast v takové ráně, tak věřím, že by nám to cajti sdělili hodně rychle a jednoznačně

Takže ano, po zvážení všech okolností jsem se rozhodl Pavla neplašit. Nicméně ani Helču jsem o tom nijak neinformoval, stačilo mi, že mám mrazení na hřbetě sám, ještě jí do toho tahat

Odesláno (upraveno)

@Weri 605 ono jde spíš o to jak to má ten který člověk nastavené. Osobně mě to problém nedělá když někam jedu a jsem na místě poslat SMS na místě. Ale je fakt že takhle to mám  nastavené " od malička "  co jsem začal jezdit po vlastech českých a měl jsem MT dokud jsem MT neměl a jel jsem kde měli pevnou linku tak jsem byl naučen se odhlásit takto. Na druhou stranu máti nikdy dopravní info nesledovala takže nemohla plašit jen z takových indicií.  V dobách kdy jsem jezdil s kamionem a bylo plánováno že budu stát někde " ve světě" tak jsem měl naučené se ozvat buď když sem soupravu zahodil k pauze nebo když sem jel dlouho do večera tak okolo konce televizních novin.  A i v mém věku to dělám protože to mám zažité. 

A úplně chápu @Medvěd  jaký měl cukání. I když na druhou stranu nikde se asi v dopravním infu neuvádí o jakou barvu auta nebo typ šlo takže to asi bylo že když to někde zaslechnul tak trochu pátral. Co vím já tak se uvádí  jen zkratky případně osobní x osobní /nákladní x osobní apod. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno (upraveno)

Véno - slyšel jsem v "zelený vlně" přímo člověka, co jel kolem (asi v protisměru) a ten říkal, že je tam čelně rozstřelená Fabie a velkej černej kombík a že to vypadá hodně blbě.

Tož tak jsem info pobral a vyhodnotil jak jsem popsal výš

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...