OK406 Odesláno 31. květen 2025 Odesláno 31. květen 2025 (upraveno) Úvodem bych velmi rád poděkoval organizátorům letošního 57. sraz P-C, který se konak Ústupky 120, Seč, hotel Kapitán. I když jsem se srazu zúčastnil pouze v sobotu (dnes) na otočku, tak vůbec nelituji vzdálenosti a ani času. Jako vždy byl bezva připravený a i počasí byli velmi příjemné. O okolní přírodě nemluvě. Přiznám se, že jsem vůbec nepočítal, že se zúčastním orientační soutěže! Byla to opravdu náhoda!!! Za mnou stála zaparkovaná modrá 308GTi skuciiho. Stál jsem u své 406 a koukal do kufru, když jsem nechtěně vyslechl rozhovor, že Lukáš jede sám. Tak jsem se osmělil, představil se ( i když na tričku jsem měl svůj nick) a dotázal jsem se Lukáše @skuci, zdali by nechtěl, abych mu dělal navigátora. Slovo dalo slovo Lukáš souhlasil a zapsal mě do itineráře. Po celou dobu byla bezva nálada a celý orientační závod jsme brali jako zábavu, ale zodpovědně a poctivě jsme vykonávali a zjišťovali dané úkoly prostřednictvím otázek. Samozřejmě, že jsme i ,,kufrovali", i když jak jsme po příjezdu vše probrali, zvláště některé křižovatky. I jsme poctivě vyšlapali na zříceninu a pořídili společné foto, jako důkazný materiál. V SZ mi psal Lukáš, že jsme skončili třetí. Tak to mám velkou radost. Skončili jsme lépe než naši hokejisté na MS!!! Rád bych též poděkovat Lukášovi, že jsem mu mohl dělat spolujezdce. Děkuji i na naší úžasný a nenahraditelné předsedkyní @Weri 605 za dovoz věcí z Eshopu. Rád jsem opět viděl známé členy P-C, @radim.1008, @h4wk3y, @Pepito, @Klemoň, @patt, @Veverka, @Pe.Tr, @žabi + @Handulina, @Marcel505 ....... Moc se omlouvám všem, na které jsem neuvedl, ale pozdravil jsem se s nimi či chvilku prohodil pár slov. Zvláště skupinka okolo slovenské 309. Velmi mile mě překvapila účast starších vozidel Peugeot 309, 605, 306 (zvláště Radimovo cabrio, kdy mi dovolil si do něj sednout (nádhera) ). Domů jsem dojel ,,suchý". Přeji Všem, ať si užijí celý sraz a ve zdraví a nehody dojedou domů. Upraveno 31. květen 2025 uživatelem OK406 Pe.Tr, Péťa, pavelu96 a 10 další ohodnotil 13 Citovat
Pepito Odesláno 1. červen 2025 Odesláno 1. červen 2025 Tak už jsem také doma. Chtěl bych poděkovat organizátorům za skvělý sraz. Opět jsem po delší době viděl známé tváře a poznal nové členy. S některými jsem se rozloučil a s některými ne, ale určitě se brzy uvidíme na vánočním srazu. OK406, radim.1008, Medvěd a 7 další ohodnotil 10 Citovat
h4wk3y Odesláno 1. červen 2025 Odesláno 1. červen 2025 Ahoj, tak jsem taky doma... Moc díky organizátorům a samozřejmě i všem účastníkům, sraz se za mě povedl, počasí docela přálo, prostě parádní víkend. Rád jsem Vás všechny opět viděl a budu se zase těšit na příště! Klemoň, Pepito, Péťa a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Filip309 Odesláno 1. červen 2025 Odesláno 1. červen 2025 Taktiež som úspešne doma, peugeot nesklamal aj keď síce s jedným chromým ložiskom ale úspešne 330km za nami ďakujem za pekný zraz a za možnosť spoznať nových kamošov Medvěd, h4wk3y, radim.1008 a 9 další ohodnotil 12 Citovat
pavelu96 Odesláno 1. červen 2025 Odesláno 1. červen 2025 Zdar všem. Už jsme doma i s obědem a nákupem. Cesta bez problémů a oproti výpočtu navigace o 15 minut dříve Chtěli bychom s Dančou poděkovat organizátorům srazu za super přípravu a organizaci, moc jsme si to užili. Rádi jsme pokecali s většinou účastníků a s těmi co ne to můžeme napravit někdy příště... Milda 25, Veverka, Medvěd a 6 další ohodnotil 9 Citovat
sitler Odesláno 1. červen 2025 Odesláno 1. červen 2025 Pripojuji se k podekovani. Za me zvlaste orientak pekne pripraveny, po peknem okoli. Ale cela organizace . Sice jsem se ucastnil jem mensi casti a pak relativne narychlo mizel, protoze voda zezhora a totalne zapomenuty hlidani deti na vecer, ale i tak pekne, povedene. radim.1008, Klemoň, Péťa a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Medvěd Odesláno 1. červen 2025 Odesláno 1. červen 2025 Sitlere - děti se běžně vozívaly s sebou (i Pavlík několikrát byl, stejně jako babyPepito, babyVeverka, babyGoldi a mnoho dalších). Pak není třeba zapomínat na hlídání ani zběsilých úprků Milda 25, Pepito a OK406 ohodnotil 3 Citovat
Weri 605 Odesláno 1. červen 2025 Odesláno 1. červen 2025 Joooo... super.... chci se omluvit všem, kteří nemohli spát díky tý včerejšo/dnešní pařbě, ale aspoň víte pro příště, že je lepší bejt na ní s námi.. Užila sem si po dlouhý době i program - zejména orienťák (moc díky @h4wk3y!!!!!!!) s @Milda 25.. je to dobrej parťák, rychlej a línej stejně jak já, ale navzájem sme se podporovali, podrželi se při výšlapech a hlavně se vždy společně vysmrkali - díky bro...! díky @radim.1008 a @Zůza za organizační věci, jednání s paní provozní muselo bejt náročný.. 100-50 je počkejteeeeeeé..... Díky taky ještě jednou všem co dorazili, ráda sem poznala nové tváře, musím říct, že nováčci opravdu nemají problém mezi nás zapadnout.., tak snad se další nebudou bát a zase se nás sejde příště o kousek víc.. 50..!!!! Malinko nás sice zlobil pan kuchař, ale i tak sem doma spokojená, že se nám to vlastně celkem povedlo.. tak snad brzy ahoj.. Klemoň, Veverka, Pepito a 7 další ohodnotil 10 Citovat
radim.1008 Odesláno 1. červen 2025 Odesláno 1. červen 2025 (upraveno) Jsme asi půl hodinky taky doma s objížďkou po cestě a zastávkou na zmrzku. Vezmu to krátce, vše už tu bylo napsáno nebo osobně řečeno. Díky Vám všem, co jste dorazili, bez Vás by to nešlo. Velký dík patří mé hezčí polovičce @Zůza za pomoc s organizací. Dále @h4wk3ymu za parádní orienťák, který se dle ohlasů líbil a taky @Pepitovi za společnost na ubykaci. Díky všem starým, ale hlavně novým tvářím, kteří se nebáli a dojeli, ať už z druhé strany republiky nebo i jen "na skok", na kukajdu. Snažil jsem se Vás všechny dopsat do počtu přihlášených. Tak zase někdy příště kamarádi. NEJSME JEN FÓRUM!!! Upraveno 1. červen 2025 uživatelem radim.1008 h4wk3y, OK406, Klemoň a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Klemoň Odesláno 1. červen 2025 Odesláno 1. červen 2025 Tak se tedy také přídám a spustím slova plná díků . . . Ba ne - prostě velké díky organizátorům a mě bylo už předem jasné že to bude fajn. Jen to neplánované spaní "na podlaze" a skřípění zubů mého "Pažouta" cestou tam nebylo úplně to co jsem chtěl a potřeboval, ale alespoň cestou domů už byl pokoj. radim.1008, Milda 25, OK406 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Marcel505 Odesláno 1. červen 2025 Odesláno 1. červen 2025 před 2 hodinami, Filip309 napsal: Taktiež som úspešne doma, peugeot nesklamal aj keď síce s jedným chromým ložiskom ale úspešne 330km za nami ďakujem za pekný zraz a za možnosť spoznať nových kamošov A jak to probíhalo? Horšilo se to? Větší vůle? No jsem rád že jsi dojel. Pak napiš, jak se ti to povedlo povolit. I já se připojuji k PODĚKOVÁNÍ za organizaci srazu. Zejména tedy @radim.1008 a @Zůza, a za orienťák @h4wk3y (teda tolik vracení jsme nezažili), ale naše chyba. A samozřejmě všem zúčastněným, bez kterých by to nebylo ono. Ani dnešní úhrada mě nijak nakonec nerozhodila, byť to byli velmi zajímavé počty. Mohu rozvést, případně sem hodit pro pobavení účtenku s vysvětlením, ale souhrnem to beru tak, že za možnost zahrát si kulečník s @Petav (byli to 3 lahve, nevěřím že 4, i když to ráno...) a ostatními by se něco zaplatit opravdu mělo, takže jak jsem napsal, počty velmi zajímavé, ale já se z toho nijak nerozčiluji a ani mi to nezkazilo náladu, tu mi kazí jiné věci. Veverka, OK406, Péťa a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Filip309 Odesláno 1. červen 2025 Odesláno 1. červen 2025 @Marcel505 bolo to stále rovnaké, nehoršilo sa to, určite dám vedieť ako sa oprava podarila OK406, patt, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Goldinka Odesláno 1. červen 2025 Odesláno 1. červen 2025 Zdravíme z Krkonoš, doma jsme už asi od pěti, cestou jsme se zastavily s mladou na focení u (v) makovém poli (s fialovými máky!!), posekat na chalupě, na akci na den dětí v obci, kde mám chalupu a pak po příjezdu domu ještě na hřiště (mládě) a na jedno točené (já ). Moc děkujeme za prima sraz, rádi se s vámi zase někde potkáme. A taky moc děkuju za večerní "babysitting" Pepito, Milda 25, Weri 605 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
radim.1008 Odesláno 1. červen 2025 Odesláno 1. červen 2025 Jo a ještě díky @Milda 25 za ranní procházky po okolí. Pepito, Milda 25, Weri 605 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Milda 25 Odesláno 1. červen 2025 Odesláno 1. červen 2025 Tak já bych chtěl poděkovat organizátorům za hezký strávení víkend tedy @radim.1008 a @Zůza a @Weri 605a @h4wk3y Dále bych chtěl poděkovat za pěknou organizaci orientaku a to @h4wk3y byl moc pěkný Velký díky patří mě navygatorce a to @Weri 605za pěknou navigaci a pěkný výšlap na Zříceninu hradu Oheb a společní výšlap vyhlídkovou plošinu na Zřícenině hradu Lichnice Dále bych poděkoval všem kdo dorazil na sraz ať známým či nováčkům a dále doufám že se zase setkáme na nějakém dalším srazů v hojném počtu Weri 605, radim.1008, Veverka a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Leo Odesláno 2. červen 2025 Odesláno 2. červen 2025 Taky děkujeme organizátorům srazu, i když nám to vyšlo pouze na sobotu. Orienťák byl parádní a potěšilo nás, že do něj byl zařazen i výšlap na hrad Oheb, který jsme ve volném čase měli v plánu. Vzhledem k mezeře v průtrži mračen jsme se rozhodli odjet před večeří a cesta domů byla docela v pohodě. Klemoň, pavelu96, h4wk3y a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Zůza Odesláno 2. červen 2025 Odesláno 2. červen 2025 I já se připojuji k děkovným zprávám, ráda jsem všechny zase po dlouhé době viděla, popovídala si a najedla se někde jinde a něčeho jiného než doma špajzových zásob Mrzí mě, že jsme nemohli přijet dřív a zkusit zdatnost při @h4wk3y ho orienťáku, tak určitě příště Kubo Tímto se tedy za jednu pětinu vedení hlásím k pasování @h4wk3y ho na orienťákového krále s tím, že odteď už bude orienťáky pořádat výhradně Kuba Tak tedy zase někdy a někde ahoooooooooooj OK406, Weri 605, Veverka a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Béďa Odesláno 2. červen 2025 Odesláno 2. červen 2025 Byl jsem sice jen chvilku v sobotu a tak nemůžu úplně sraz hodnotit ale za mě především díky organizátorům kteří se do toho v dnešní době pustí. Není to úplně vděčná pozice a navíc na úkor svého volného času. Pěkné léto všem Milda 25, Péťa, radim.1008 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
BubakGS Odesláno 2. červen 2025 Odesláno 2. červen 2025 (upraveno) Byl jsem jen na skok v sobotu odpoledne na motorce bo neni cas, ale i ta chvilka byla prima. Priste mi to snad vyjde normalne... Upraveno 2. červen 2025 uživatelem BubakGS Pepito, h4wk3y, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Veverka Odesláno 2. červen 2025 Odesláno 2. červen 2025 Do kamene tesati: "Díky budiž všem, kdož se o tuhle akci jakkoliv zasloužili!" Organizačně, koordinačně, soutežně, konzumačně a/nebo jen svojí přítomností, bylo to super! Dílčí nedostatky (ne opravdu ne nikoho z vás, nýbrž jen z nich - všichni vědí, že?) vyzdvihovat nebudu. Vždycky se najdou. A proto nemá cenu si tím kazit dojem! Je to spíš k pousmání a hádání, co se kde kákne příště Takže se budeme těšit na společné pousmání zase příště, snad už zase i s Bejby_Veverkou. I když tentokrát za ni aspoň na chvíli zaskočila švagrová. A protože nejsme jenom fórum, léčíme i depky! Vev'n'Vev P.S. Pexeso hraju fakt nerad a žena i dcera mě v 99 % případů porazí... Nevím, co se to stalo Péťa, radim.1008, Milda 25 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.