Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Samoobslužné čerpačky, pokladny, bezobslužné prodejny

Recommended Posts

Odesláno

Kdyby jen staří. Už jsem zažil, že týpek zaplatil pro můj stojan (samoobslužka ve Vysokým Mýtě) a divil se, že mu nesepne pistole. A to ještě dělal chytrýho, jelikož to učil dceru. :D Byla to dobrá komedie.

Odesláno

Tankuju už většinou bez obsluhy, u Globusu... málokdy někde jinde, jen na cestách. Poprvé před víc jak 15 lety v zahraničí, čuměl jsem tehdy na to jak tele na vrata, na kartě mi to udělalo blokaci asi 8tis, než se to vyúčtovalo, no komedie :D

Odesláno

Naštěstí je fůra klasických čerpaček s obsluhou a tak se zmiňovaným automatům múžu úspěšně vyhýbat.

Stejně jako v hyper super obchodě platím zásadně u pokladny, tak preferuju i tankovaní s běžnou platbou

Odesláno

Tezko na cvicisti, lehko na bojisti. takovy italsky jeno francouzsky venkov o vikendu vubec nic jinho nez automaty nezna.

Tankuju tam, kde zrovna jsem s moznostma, ktery tam jsou. Klidne automat, klidne pres aplikaci... to samy nakupy. Kdyz to jde, idealne scan&go bez znovavyndavani na pas. Setri to hromadu casu .

Odesláno

No já teda na pumpě samoobslužný sem tankoval párkrát nějak to nevyhledávám ale zase chápu že na pumpě kde není extra velká výtoč je řešením aby pumpa fungovala ekonomicky že obsluha je tam třeba od 6 do 20 a pak jede pumpa kompletně v samoobslužným režimu.  V krámě samoobslužný kasy toleruju a když mám dvě tři věci tak jsem ochotnej si to napípat sám ale nesmí to zazlobit protože jak to udělá problém tak mě nákup přestává zajímat nechám to tam a jdu dopr.... i kdybych měl jet do jinýho krámu. Zrovna minulí týden v Lidlu rohlíky chleba a ještě jednu věc jsem měl na normální kase fronta tak jdu na samo a hned jak sem začal v tom šťourat kde je chleba tak to začalo pískat že chyba a přivolávám dohled frajer přiběhnul a vydržte hned to opravím a já mu řikám to je v pohodě já už to nechci a šel sem frajer a pane tady máte nedokončenej nákup a já já ne to máte vy já to neplatil sednul sem do auta a jel sem domu a zastavil se v dalším Lidlu který byl po cestě. 

Odesláno (upraveno)

@oddieJo něco podobnýho jsem málem měl teď na Gran Canraii. Naštěstí mě limit na kartě zastavil. Na samoobslužce bylo buďto zadat za kolik chci tankovat nebo "FULL". Tak jsem dával Full, když jsem chtěl plnou, ale platba neprošla jelikož při té volbě se blokuje na kartě asi 300euro a to bylo přes limit. Což by bylo u auta s 50i ltrovou nádrží a ceně cca 1 euro/litr příliš.

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

Přesně na tohle vozím kreditní karty:D ... A tyhle blokace dělám má nich. Zablokovaný peníze jsou banky a ne moje a zároveň, když je problém, banka řeší daleko ochotněji a rychleji

Odesláno
před 9 hodinami, Péťa napsal:

@Vena garážmistr a jak to dokážeš, když si musíš účtenkou otevřít "vrata ven"? Jdeš zpět do obchodu a u pokladny se cpeš ven? To musí být zážitek ještě větší než dokončit nákup :D

U nás v BILLA je u vystupu od pípacích krabic jen virtualní brána reagující na čipy u zboží (nezaplatíš - pískáš). Junior placení automatům preferuje, já radši platím člověku a hřeje mě pocit, že i díky mě ty ženský mají práci 

Odesláno

tak samoobslužné placení v potravinách mám taky v plánu 🙈, ale zatím sbírám odvahu (nemusím umět všecko) 😂

ale už jsem měl pár nervních hovorů, když platím u normální pokladny a pokladní odběhne radit tomu u samoobslužky, jednou i nesouvislý rozhovor s paní vedoucí, od té doby po sobě házíme bojovné pohledy 😉

Odesláno

samoobsluzna kasa je za me ok kdyz ma clovek par veci... jinak na prd. Za me je nejlepsi system, co ma globus, obcas tesco, albert... scanner v ruce, "napipam" si to ve chvili,k dy to beru do kosiku a uz to znova nikam nevyndavam, jen zaplatim u automatu. Namatkova kontrola par veci jednou za X nakupu... zadny prohrabovani, proste 5 veci anamtkou, ze jsou... a klid.

Odesláno (upraveno)

Mám to v Globusu úúúúplně stejně. Scaner do ruky a jedu. Za chvíli mám vše co potřebuji. Když jdu platit, rovnou si volám obsluhu, protože vím, že jí to bude chtít na kontrolu věku, kvůli alkoholu, pípnu kartou a mizím v dáli. Jednou za 1/4 roku mne zkontrolují a to tě zdrží tak 2 minuty max . .  :papa

Jooo a zapomněl jsem zmínit, že si všechno samozřejmě rovnám rovnou do tašek, tak že pak jen zvednu tašky z vozíku a jdu .

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Hotovostní platby provádím minimálně. Upřednostňuji platby kartou (hodinkami) a v Kauflandu používám aplikaci kde si zboží naskenuji a platím u samoobslužné pokladny a nemusím nic z košíku vytahovat a zase zpátky skládat. :papa

Odesláno

V beznem kramu u nas i v zahranici preferuju pokladnu a platbu kartou - kdyz jim uz ty drobaky prinesu tak at me to nejak rozume skasiruji.
Pro menegera uspora v pracovni sile a zisk ale pro me jako zakaznika to bude za chvilku takove ze si pujdu osetrovat sazet treba zeleninu a v dobach sklizne jim za sve snazeni zaplatim - tak to fakt zatim NE!

Uz tak maji nemale zisky a na druhe strane sedet na kase celej den neni top ale je to pracovni misto ktere dava praci konkretnimu cloveku ;)

Odesláno

Na skener v Globusu se taky jednou chystám, ale jak tam jdu jednou za měsíc, vždycky si říkám "příště", už asi dva roky :D

Tankování na samoobslužce je super, stačí navolit limit a pípnout, a hlavně, není tam fronta, vždycky mě rozesměje, jak tam u normálních stojanů stojí fronta, pak ještě u pokladny stojí fronta a stejně ty lidi platěj kartou 🤣 takže by to u samoobslužného měli rychlejší. Jo ještě bezkontaktní myčka tamtéž, taky na pípnutí kartou (nebo na drobné).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...