Pepito Odesláno 4. prosinec 2024 Odesláno 4. prosinec 2024 Buď sousedovic kočka nebo kuna chytla u nás na zahradě hrdličku. Citovat
Péťa Odesláno 4. prosinec 2024 Odesláno 4. prosinec 2024 Hlasuji pro kočku radim.1008, Pepito a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 4. prosinec 2024 Odesláno 4. prosinec 2024 To spíš vypadá, že si Hrdlička chtěla odnést v pařátech zapálenou petardu... BubakGS, Pepito, Medvěd a 2 další ohodnotil 5 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. prosinec 2024 Odesláno 4. prosinec 2024 Nám kocour nosí potkany jak čivavy a dospělý zajíce xD Citovat
Hafity Odesláno 4. prosinec 2024 Odesláno 4. prosinec 2024 @VojtouNerCZ : to je ten Mainský mývalí Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. prosinec 2024 Odesláno 4. prosinec 2024 (upraveno) Ee, něco všelijakýho xD A pak je tu druhej, ten je směs něčeho a mainské, ale ten má i blbou myš úplně u zadele. Upraveno 4. prosinec 2024 uživatelem VojtouNerCZ Hafity a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 4. prosinec 2024 Odesláno 4. prosinec 2024 Teď mi to došlo.... Tvůj kocour není líný, ale loví Tak to je pašák Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. prosinec 2024 Odesláno 5. prosinec 2024 No, krysy tu nechává celý, ze zajíce zbudou zadní nohy a ušiska xD Citovat
Weri 605 Odesláno 5. prosinec 2024 Odesláno 5. prosinec 2024 Tak já hlasuju pro kunu... přijde mi, že čičik nadělá vetší svinčík a zbytky... tohle je jen peří.. a ne všechno, takže kořist odnešená... nevím.., třeba se pletu... Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. prosinec 2024 Odesláno 5. prosinec 2024 Já hlasuji pro krahujce nebo jestřába. Kuna nebo kočka při trhání pobýhají a hrají si a roztahají to všude. Dravec sedí a trhá. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 5. prosinec 2024 Odesláno 5. prosinec 2024 To je taky fakt.. co křídla ale.. to taky dravec zlikviduje...? Já to nikdy nezkoumala jestli se podle zbytků dá říct, kdo to sežral... To já poznám jen doma podle drobečků... Citovat
Pepito Odesláno 5. prosinec 2024 Autor Odesláno 5. prosinec 2024 Když jsem to peří uklízel, tak mezi ním byly čtyři nestrávená zrna z kukuřice. Asi už je hrdlička nestačila strávit. Jinak dravý pták by nejspíš u nás na zahradě nepřistál, protože my máme kocoura a sousedi další čtyři kočky, které běhají i po naší zahradě. Mám na zahradě kameru, ale stalo se to hned po setmění a bylo to od ní cca 6 metrů, takže na ní nebylo nic vidět. Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. prosinec 2024 Odesláno 5. prosinec 2024 Takže v noci? No nevím. Podle hromádky peří bych řekl dravec. V zimě, nebo když je mlha, odváží se dravci až k domům. Uloví, začnou trhat, a když je něco vyruší, odletí i s kořistí. Zbude hromadka peří. dýzl ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 5. prosinec 2024 Autor Odesláno 5. prosinec 2024 @Roman Bazi psal jsem "po setmění" to je cca v 16:30 a ne v noci. Objevil jsem to kolem 17:10 takže to bylo během té hodiny. Ale to je jedno. Je možné že to mohl být dravec. To už se asi nedozvíme. Citovat
Medvěd Odesláno 5. prosinec 2024 Odesláno 5. prosinec 2024 Každopádně škoda mladého života, na pekáči by udělala větší radost Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Kloub Odesláno 5. prosinec 2024 Odesláno 5. prosinec 2024 Jasná kočka, mám to doma často…. Kočka ju chytne a začne s ni třepat a škubat…. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. prosinec 2024 Odesláno 6. prosinec 2024 a nebyla to hrdlička s lupénkou? Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. prosinec 2024 Odesláno 6. prosinec 2024 Pepito to že po dvoře běhá x koček vůbec není překážkou aby tam lovil i dravec. U našich je aktuálně stará kočka a jedno letošní kotě (byli tři koťata) ale dvě už se ztratily. A tatíkovi na holuby chodí Krahulec nebo Krahulík vím já kterej vták to je a statečně pomáhá kočkám s probírkou exemplářů. Letos na jaře měl asi 70 holubů a teď je jich když hodně 30 bezpečně víme že stará kočka probírku dělá svědomitě ale po kočce vždycky najde nějaký zbytky. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.