Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak já hlasuju pro kunu... přijde mi, že čičik nadělá vetší svinčík a zbytky... tohle je jen peří.. a ne všechno, takže kořist odnešená... nevím.., třeba se pletu... 😅

Odesláno

To je taky fakt.. 🤔 co křídla ale.. to taky dravec zlikviduje...? Já to nikdy nezkoumala jestli se podle zbytků dá říct, kdo to sežral...

To já poznám jen doma podle drobečků... 😂😂😂

Odesláno

Když jsem to peří uklízel, tak mezi ním byly čtyři nestrávená zrna z kukuřice. Asi už je hrdlička nestačila strávit. Jinak dravý pták by nejspíš u nás na zahradě nepřistál, protože my máme kocoura a sousedi další čtyři kočky, které běhají i po naší zahradě. Mám na zahradě kameru, ale stalo se to hned po setmění a bylo to od ní cca 6 metrů, takže na ní nebylo nic vidět. :myslim:papa

Odesláno

Takže v noci?

No nevím.

Podle hromádky peří bych řekl dravec.

V zimě, nebo když je mlha, odváží se dravci až k domům.

Uloví, začnou trhat, a když je něco vyruší, odletí i s kořistí. Zbude hromadka peří.

Odesláno

@Roman Bazi psal jsem "po setmění" to je cca v 16:30 a ne v noci. Objevil jsem to kolem 17:10 takže to bylo během té hodiny. Ale to je jedno. Je možné že to mohl být dravec. To už se asi nedozvíme. :myslim:papa

Odesláno

Pepito to že po dvoře běhá x koček vůbec není překážkou aby tam lovil i dravec. U našich je aktuálně stará kočka a jedno letošní kotě (byli tři koťata) ale dvě už se ztratily. A tatíkovi na holuby chodí Krahulec nebo Krahulík  vím já kterej vták to je a statečně pomáhá kočkám s probírkou exemplářů. Letos na jaře měl asi 70 holubů a teď je jich když hodně 30  bezpečně víme že stará kočka probírku dělá svědomitě ale po kočce vždycky najde nějaký zbytky. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...